Vraag en Antwoord over vakantie in Punta Cana / Playa Bavaro in Dominicaanse Republiek | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 9.159 bezoekers online
Home > Dominicaanse Republiek > Punta Cana / Playa Bavaro

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Sporten/animatie (1 reacties)
Tim
10-2-2012
Kan iemand mij iets meer vertellen over wat voor activiteiten er plaatsvinden. Ik weet dat je kan beachvolleyballen, maar organiseren ze nog meer sportactiviteiten (waterpolo, volleybal in zwembad etc..)?

10-2-2012
Ook het antwoord op deze vraag is heel makkelijk zelf te vinden, als je zoekt... (was voor mij ook weer slechts enkele muisklikken et oila!). Copy/paste van de Neckermann site: Aerobics, badminton, beachvoetbal, basketbal, darts, kajakken, (tafel)tennis, snorkelen, volleybal, waterfietsen, windsurfen en (catamaran)zeilen. Tegen betaling o.a. diepzeevissen, duiken (bij de PADI duikclub), jetskiën en paardrijden. Er is dagelijks een afwisselend sport- en activiteitenprogramma voor jong en oud. Wellnessfaciliteiten: fitnessruimte en tegen betaling Spacenter (geopend van 07:00-20:30 uur) met jacuzzi, 2 sauna's, 2 stoombaden, hydromassage, diverse behandelingen, therapiën en massages.

Opladen telefoon (1 reacties)
Sabine
4-2-2012
Hoi, Mijn vriend en ik hebben vandaag geboekt:) We gaan van 4 t/m 19 september. Kun je op je kamer (superior) je telefoon gewoon opladen?Of moet je hiervoor een speciale verloopstekker meeniemen?? Heeft iemand ervaring met het weer begin september? Ik zou het fijn vinden als iemand een antwoord heeft op mijn vragen. Alvast super bedankt ;)

7-2-2012
Je hebt een reisstekker nodig, te koop bij o.a. Bol.com (gewoon zoeken op 'reisstekker' :-) ). Wat het weer betreft, dat is echt koffiedik kijken (lees: niet te voorspellen). In september zit je wel midden in het orkaan seizoen, maar dan kan het net zo goed weken achter elkaar stralend zonnig weer zijn hoor, als je echter iets meer garantie wil op goed weer, kun je in het vervolg beter boeken tussen december en mei. Maar nogmaals: het weer valt onmogelijk te voorspellen, zowel tijdens als buiten het orkaan seizoen, ik zou me hier zeker niet al teveel zorgen om maken. Orkanen houdt ikzelf altijd op deze site in de gaten: http://www.nhc.noaa.gov/

excursie's (3 reacties)
Hotel Iberostar Bavaro*****
Maria
4-2-2012
Heeft iemand ervaring met touroperator Wimpy?

7-2-2012
Ikzelf heb geen ervaring met Wimpy, maar heb hier wel vaker positieve verhalen over gelezen. Tip: bovenin deze pagina, zie je aan de rechterkant (in deze kolom) een veld met "Zoek op trefwoord", type hier Wimpy in, dan zie je alle berichtjes die hier al eerder zijn geplaatst over Wimpy ;-) .

Maria
8-2-2012
WarZir, heb gedaan wat je schreef maar helaas krijg ik niets

9-2-2012
Sorry, ik zie het al, je moet niet bij je (al dan niet geboekte) hotel naar 'Vraag en Antwoord' gaan, maar direct onder Dominicaanse Republiek naar 'Vraag en Antwoord'; dan zie je namelijk alle vragen en antwoorden m.b.t. de hotels, het land, excursies e.d. (dus ook over Wimpy ;-) ). Dus linksboven muis-klikken op Dominicaanse Republiek en vanaf daar naar 'Vraag en Antwoord' en zoeken op Wimpy.

Snorkeltips en excursies Punta Cana (0 reacties)
Aparthotel Tropical Club Alisios Bavaro***
Fam. Moonen
28-1-2012
Hoi, - Is het zeewater helder? Kun je er goed snorkelen? - Wat zijn de excursiemogelijkheden (via Arke)? Groet, Fam. Moonen

voordeelkamer (2 reacties)
Seth van Wersch
26-1-2012
Ik ga in zomer naar dit resort. ik heb een voordeel kamer geboekt bij arke weet iemand heeft deze kamer is het villages gedeelte of in het villa gedeelte. mvg Seth van Wersch

anouk
4-2-2012
voordeelkamers zijn de bungalow kamers achter aan in het resort

Seth
7-2-2012
Ze zien er wel netjes uit?. Of weet je dat niet

welk kamer nummer (6 reacties)
bianca van roekel
24-1-2012
wij gaan in sept naar dit hotel we zitten in de villas welke kamer nummer kun je het beste aanvragen? mvg bianca

TID1406
25-1-2012
de nieuwste kamers, dus niet de oude typen. Dan zit je ver van het resort gemiddeld een 15 lopen. En de nieuwste kamers zijn erg mooi!

bianca1982
26-1-2012
bedankt voor uw reactie. weet u ook welke kamernummers dit zijn? dan kan ik dit misschien aanvragen en zit er veel verschil tussen de oude en de nieuwe huisjes? mvg bianca

Henk
29-1-2012
Hallo Tapashia, wij gaan in maart. Kun je de kamer nummers door geven, wij hebben 2 superior kamers geboekt. dicht bij het strand met oceaan zicht.

31-1-2012
Hoi Henk en anja. Hoeveel maart gaan jullie? Want wij zouden ook in maart gaan, maar toen wij op zoover van verschillende menzen leesde ,die ook in maart waren geweest, dat het dan 1 ongeregeld zooitje is met jongeren uit canada en america, haakte we af. Dit omdat het daar dan voorjaarsvakantie is. Springbreak zoals hun het noemen. Lees maar eens terug op deze website met als reisdatum maart. Verschillende mensen typten dat ze luidruchtig zijn, vechtpartijen, dronken in de bosjes, wiet roken enz enz. Het spijt me als dit voor jullie geld, maar je kan het maar beter van te voren weten. En hierbij zijn ook alle andere Nederlanders gewaarschuwd. Mvg, Anton

31-1-2012
En oh ja... ik weet het niet zeker, maar verschillende mensen hebben het hier op de website over dat Ocean View, geen oceaan uitzicht is. Dus geen uitzicht op zee. Mvg, Anton

Henk
31-1-2012
Hallo Anton, We je zegt dat klopt, spring hollyday, is voor de amerikanen, en canadezen de paasvakantie. De paas vakantie is dit jaar in het weekend van 7, 8 en 9 april 2 weken dus. Wij gaan op 13 maart, mogelijk hebben we een paar dagen daar last van. Dit heb je ook bij bij herst vakantie thanks en nog wat. Je kunt ook kijken op de web side school vakanties europa en noord amerika. Met vriendelijk groet, Henk Eijke

Kinderen (0 reacties)
Hotel Majestic Elegance
Anoniem
23-1-2012
Mijn vraag is of dit hotel geschikt is voor een kind van 4 jaar oud. Zijn er bepaalde dingen voorzien voor kinderen ? Is het hotel kindvriendelijk ? Bv. Een kinderbedje op de kamer ? Grts

monique
21-1-2012
hoi, jullie zijn allemaal al naar je vakantiebestemming geweest, ik nog niet wat voor vaccinaties heb je nodig voor punta cana? want krijg steeds bij de ggd verschillende vaccinaties te horen. misschien kunnen jullie vertellen welke vaccinaties jullie gehaald hebben voordat jullie erheen gingen gr. monique

22-1-2012
In ieder geval DTP (difterie, tetanus en polio) en Havrix (Hepatitis A), als je echter een rondreis doet in de binnenlanden of hier in ieder geval dagenlang vertoefd, dan is een Malaria vaccin ook absoluut aan te raden (niet nodig als je alleen aan de kuststrook verblijft). Na een DTP inenting ben je 10 jaar beschermd. De Havrix moet je binnen (dacht ik) 9 maanden herhalen, dan ben je ook minstens 10 jaar beschermd (maar ze zeggen soms ook wel dat je dan levenslang beschermd bent, hier ben ik echter niet zeker van). Dus als je van plan bent vaker naar de tropen af te reizen, dan zeker Havrix herhalen. Sommigen zullen deze vaccinaties onzin vinden, maar je zal maar iets oplopen...

22-1-2012
Hoi Monique. Wij gaan aankomende 2 februari met 6 man. En alle 6 hebben we dtp en hepetitis A laten zetten. Zijn 2 prikjes. Ik heb een aanvullende verzekering bij menzis en deze werden beide compleet vergoed. Waren samen iets van 60 euro. Hepetitis A moet je binnen een jaar herhalen voor een 30 jaar durende bescherming. Wat betreft malaria nemen we deetproducten mee. Geen inentingen en vooral geen malariatabletten. Slechte verhalen gelezen over mensen die het spul wel hebben geslikt. Pijn aan de ogen, koorts, nachtmerries, kapot gebeten lippen en dergelijke. Mij niet gezien, en daarbij heb je er weinig tot geen last van mits je verblijf in de kuststrook. Mvg, Anton

Voordeelkamer (0 reacties)
Seth
20-1-2012
Heeft iemand foto's van de Voordeelkamer in ifa villas bevaro!! Groet seth

kidsclub (0 reacties)
Hotel RIU Bambu*****
bouw
20-1-2012
hoe is de kidsclub en zijn er voldoende speel mogelijkheden voor de kinderen (7en 4 jr)

verbouwing (1 reacties)
Hotel Iberostar Dominicana*****
Alien
19-1-2012
Kan iemand mij vertellen hoe ver ze zijn met de verbouwing? Wij willen hier graag naar toe in oktober.

anneka.baarsen
2-2-2012
Is helemaal afgerond. Kamers zijn mooi gerenoveerd.

Waarom opletten welke kamer (0 reacties)
Hotel RIU Palace Bavaro*****
sjorsje
19-1-2012
Beste Gprg waarom is het opletten geblazen welke kamer je boekt wij hebben een voordeel kamer geboekt van 01-04 tm 15-04 ,zijn er kamers die niet voldoen wij bezitten een Riu Diamond kaart dus zullen we wel een up-grade aanvragen nu is het altijd de vraag of ze die toewijzen. Beste mensen die dit hotel al bezocht hebben zijn er nog dingen die we zeker in het oog moeten houden wat betreft de keuze van de kamer . We waren eerder meerdere malen in de andere palace hotels op dit resort zo ook Riu bambu.

muggen en strand? (4 reacties)
Marjoleine
17-1-2012
zijn er klamboes in de kamer aanwezig, of moet je die zelf meenemen? Of zijn ze helemaal niet nodig? Hoe zit het verder met de muggen? Ook aan zee last? Wij gaan met 6 pers. 16 febr. naar Villas Bavaro. Nu heeft onze zoon een kapotte kruisband opgelopen en kan dus niet zo lang lopen. Hij neemt wel een kruk mee, maar kan hij wel goed op het strand komen?

Inge
17-1-2012
Muggenspray lijkt mij het beste. Door het vakantiecentrum kan je overal geraken met het treintje. Veel plezier.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende