Beoordelingen Hotel Dreams Palm Beach Punta Cana*****

21 juni 2013

Dreams Palm Beach Punta Cana*****
Beoordelingen Hotel Dreams Palm Beach Punta Cana*****
Cabeza de Toro P. O. Box 68, 3520, Punta Cana / Playa Bavaro
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Dreams Palm Beach Punta Cana***** in Punta Cana / Playa Bavaro, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Dreams Palm Beach Punta Cana***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Dreams Palm Beach Punta Cana scoort een 8,6 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Dreams Palm Beach Punta Cana***** in Punta Cana / Playa Bavaro, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Dreams Palm Beach Punta Cana*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Dreams Palm Beach Punta Cana***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 45 vakantiefoto's van Hotel Dreams Palm Beach Punta Cana***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Dominicaanse Republiek. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Dominicaanse Republiek. Vergelijk Hotel Dreams Palm Beach Punta Cana***** met andere accommodaties in Punta Cana / Playa Bavaro.

14 beoordelingen over Dreams Palm Beach Punta Cana*****

met partner, Apr. 2013
"Top"
Karin
28-4-2013 Fantastisch hotel met ontzettend vriendelijk personeel. Goed eten en drinken. Minpuntje kunnen de andere gasten zijn die met een groep zijn. Erg luidruchtig aan de bar voornamelijk in de lobby, maar je kunt gelukkig ook op andere plekken iets drinken.

met partner, Apr. 2013
"Super hotel"
Nikky
5-5-2013 Super fijn hotel, met vriendelijke mensen en nette kamers. De ligging van het hotel is goed, mooi aan het strand en de grootte van het resort is ideaal. De à la carte restaurants zijn super leuk voor de afwisseling en als je gewoon makkelijk wil doen kan je goed eten bij het buffet. Het hotel is echt een aanrader als je een heerlijke strandvakantie wilt..

met partner, Mrt. 2013
"Top hotel"
paula en dé
20-3-2013 wat een geweldig hotel,personeel is allemaal even vriendelijk.
wat het eten betreft is er ruime keus in de 7 restaurants waar je onbeperkt gebruik van kan maken echt geweldig.bediening op het strand heerlijke cocktails.Zeker een aanrader.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Dreams Palm Beach Punta Can...

met partner, Feb. 2013
"Geweldig hotel met SUPERvriendelijk personeel"
Dima
31-3-2013 We verbleven er 3 weken (Preferred Club)in maart 2013. Het is ons SUPERgoed bevallen. De kamer heeft o.a. een heerlijk bed en werd goed schoongehouden, overdag steeds door "onze IJulissa". s'Avonds kwam er altijd nog iemand om o.a. het badlinnen te verschonen, afval weg te halen, bed open te slaan. De minibar werd dagelijks goed aangevuld. De Pref. Club heeft een eigen receptie met conciërges (allemaal lieve en gezellige dames), eigen zwembad en apart strandgedeelte. Ook heb je de gelegenheid om a la carte te ontbijten/lunchen in de Seaside Grill. Er wordt zelfs van een beperkte lunchkaart op het strand gebracht. Het is overal, zowel overdag als 's avonds, erg gezellig. De kwaliteit van het eten en drinken is meer dan uitstekend. Prettig is dat je er geen plastic polsbandje om krijgt en onbeperkt (zonder reservering) in alle a la carte restaurants (in correcte kleding) kunt dineren. Het World Cafe (buffetrestaurant) is uitstekend en er is heel veel keuze. Het CocoCafé is erg fijn.

met partner, Feb. 2013
"Prima hotel maar geen 5 sterren"
frecaz
17-3-2013 Dit hotel scoort op klant vriendelijke service en de fantastische restaurants. Echter de kamers zijn qua inrichting verouderd, met name de badkamer. Schoonmaak is prima en de bedden uitstekend. Resort is kleinschaliger dan de diverse andere resorts in de omgeving. Dat hebben we als prettig ervaren. Als je niet te veel stoort aan de inrichting is dit een prima plek. Wij gaan er zo weer naar toe

met partner, Feb. 2013
"Geweldig Resort!! Pure Luxe. Hier MOET je heen"
Lindsey
15-2-2013 Mijn vriend en ik zijn in Dreams palm beach verbleven in februari 2013. Boven verwachting!! Echt geweldig. Personeel is super vriendelijk, kamer is perfect, lekker warme douche, goed groot bed en flat tv met dvd speler.

Eten ook erg goed, veel restaurants zonder reserveren, bij het ontbijt vers geperste jus d' orange en nog vele andere verse sapjes. Er zit ook een soort starbucks We gingen vaak 2x per dag en een medewerker (Jose l.v : spreek je uit als gosee) die wist na 2 dagen al wat we wouden en als we binnen liepen ging hij het al klaarmaken (TOP!!) Beetje muf en vochtig in de kamers maar dat is logisch met zo'n klimaat, gewoon even de airco aanzetten of de balkondeur open en dan word het minder. Kamermeisjes komen inderdaad 2x per dag 's morgens en ook 's avonds om de bed slaapklaar te maken etc.
Tip: preffered club upgrade waarbij je prive strand hebt met mooie bedjes en cabana's en butler service waardoor je bijv eten geserveerd krijgt op het strand. TOP vakantie gehad!

met partner, Jan. 2013
"Preferred club is erg goed, normale kamer slecht"
Anne
24-2-2013 Wil je op dit ressort een fijne vakantie beleven, neem dan preferd club kamers. De normale kamer zijn erg oud en dateert.
Bij aankomst in de normale kamer waren wij geschrokken van de viezigheid. Uiteindelijk hebben we een upgrade gekregen naar preferd club. Vanaf dat momenten was het een fijne vakantie!

Dus erg mooi, maar dan alleen wanneer je in preferd club zit

met partner, Jan. 2013
"Vergane glorie"
Yvonne en Leo
16-2-2013 Teleurstellend. Onze (naar inseksenverdelger ruikende) kamer was zeer nodig aan renovatie toe mn de badkamer. Badwater liep niet weg, bad helemaal beschadigd, kalkaanslag tegen alle tegeltjes, toilet lekt etc. etc. Niet schoon!!. Ipv glas kregen we plastic bekers in de lobby-bar. De foto's die de touroperators bij dit hotel plaatsen zijn zeker niet up-to-date. De restaurants bijvoorbeeld waren kale kamers, totaal niet voorzien van enige aankleding zoals tafelkleedjes, schilderijtjes, planten etc. Tevens waren reserveringen niet mogelijk. In de Pastery was het achter in de rij aansluiten. Kortom: zeker géén 5-sterren. Bezint eer ge begint!!!!

met partner, Sept. 2012
"Super! Echt een aanrader!"
Mariel
15-10-2012 vandaag terug gekomen van dit resort, we hebben al vele resorts bezocht in de caribean, allen 4 of 5 sterren...dit hotel overtrof alle verwachtingen... Zeer goed kwalitatief eten, zeer hygienisch, mooie kamers en mooie tuin in en om het resort. Als je hier iets tekort komt, dan weet ik het niet meer... Je kamer werd 2 x per dag gedaan en met regelmaat werd er naar je mening gevraagd of alles goed was...

met vrienden, Juli 2012
"Fantastisch!!!!"
diana Peters
7-8-2012 Gisteren teruggekomen van hotel dreams palm beach punta Cana,
in een woord een super resort, ik ben in veel resorts geweest Maar Dit is echt super, personeel allemaal super vriendelijk. Kamers worden 2 keer per dag gepoetst, s'avonds wordt je kamer slaapklaar gemaakt, kussens worden allemaal van het bed afgehaald en het bed wordt open geklapt zodat je zo er in springen kunt, nieuwe handdoeken worden neer gelegd, gordijnen worden dichtgetrokken, etc
Je hebt met eten echt genoeg keuze alleen al in het hoofdrestaurant daarnaast zijn er nog 6 a'la carte restaurants waar je gebruik van kunt maken.Drankjes op het strand en aan het zwembad worden je gebracht, heel goed animatie team, overdag en s'avonds werken echt hard en heel lang. Kamers zijn altijd netjes, een beetje vochtig maar dat is nu eenmaal in dat land, kan niemand wat aan doen. Resort wordt ook overal goed onderhouden en goed schoongehouden.
Super mooi wit zandstrand.
kortom een paradijs.
Over dit Resort kan echt niemand klagen.

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?