Hotel Catalonia Bavaro***** in Punta Cana / Playa Bavaro Dominicaanse Republiek beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Hotel Catalonia Bavaro*****

26 mei 2012

Hotel Catalonia Bavaro***** Punta Cana / Playa Bavaro

Beoordelingen Hotel Catalonia Bavaro*****

Playas de Bávaro, 34033, Punta Cana / Playa Bavaro
Hotel Catalonia Bavaro scoort een 8,6 uit 10, op basis van 143 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Catalonia Bavaro*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Catalonia Bavaro***** in Punta Cana / Playa Bavaro, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 255 vakantiefoto's van Hotel Catalonia Bavaro***** vinden. Je kunt 7 video's van Hotel Catalonia Bavaro***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Dominicaanse Republiek. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Dominicaanse Republiek. Vergelijk Hotel Catalonia Bavaro***** met andere accommodaties in Punta Cana / Playa Bavaro.

130 beoordelingen over Catalonia Bavaro*****

met oudere kinderen, Feb. 2012
"2 keer geweest, veel onderwater gezien"
Verstraeten
26-2-2012 Wij zijn vorig jaar half feb geweest en nu opnieuw met onze kinderen 21 en 19. Vorig jaar hadden we een last minute en waren we overboekt vandaar dat we in het Catalonia terecht kwamen. De vakantie is ons daar zo goed bevallen dat we dit jaar met de kinderen nogmaals zijn gegaan. De service en luxe was minder dan vorig jaar. Kamers ok. Dit jaar was het avondprogramma ook elke avond hetzelfde, jammer. Het eten hetzelfde, wat ons betreft teveel warm eten 's ochtends maar verder wel goed. Veel gesnorkeld tot ong 600 m uit de kust (tot het rif), gewoon zwemmend. Kan prima, je kunt bijna overal staan. Veel verschilende vissen gezien zoals roggen, murenes, koraal duivel, koffervis en grote hoeveelheden gekleurde visjes. Met een boot gaan ze ook voor 35 dollar pp, maar niet verder dan waar wij zijn geweest. Met de catamaran naar de dofijnen gevaren die daar verderop in een kooi zitten. Lange strandwandelingen gemaakt. Erg naar ons zin gehad, mooi hotel, mooie tuin en fantastische capucino.

met partner, Feb. 2012
"Geen 5 sterren waard"
Walter
12-2-2012 Catalonia bavaro
kamers aftands, sanitair oud... vergane glorie
hygiene : 5 gerechten en slechts 2scheppen ? Ijsschep wordt steeds in hetzelfde - niet stromend - water gezet
Bij 8 desserten liggen exact 1 taartschep en 1 tang,
geen yogurt zonder suiker te krijgen
vogels in het restaurant niettegenstaande er een automatische schuifdeur is, ze is echter buiten werking gesteld.
Steeds heb je het gevoel dat dit hotel het aantal gasten niet aankan, dit blijkt voortdurend uit het feit dat er weer geen borden zijn, geen bekers, geen citroen geen kommen, geen koffielepels,
We maakten ook mee dat de cappucino "op" was, er was nochtans koffie en melk .....dus ?
Wat betreft het zwembad, teveel mensen op een te kleine plaats, 2 rijen dik naast het zwembad metjuist genoeg plaats om te passeren. Schaduw is er zeer weinig vermits veel te weinig parasols.
Positief is het animatieteam, de ligging, het vriendelijke personeel en het gevarieerd aanbod in het restaurant.

met vrienden, Nov. 2011
"Hebben erg genoten van hotel, personeel en strand"
Marijke en Gerard
27-11-2011 De ontvangst en het verblijf is goed bevallen.
Helaas was het strand links en rechts van het hotel niet groot, zodat we weinig konden wandelen. Bediening in de restaurants was perfect. Helaas hadden wij de pech dat we qua handdoeken op de kamer op het laatst aan bod kwamen, zodat we een enkele keer geen handdoeken hadden om 6 uur als we op de kamer terugkwamen. Ook zijn we een keer buitengesloten geweest voor ca. 3 kwartier omdat ons slot kapot was. Daarnaast had een van ons beiden last van vreselijke jeuk door zandvlooien op het strand, waarschijnlijk omdat we te ver van de zee afzaten. Maar al met al hebben we een heerlijke vakantie gehad.

met partner, Okt. 2011
"Een keer en nooit weer"
cholstege
25-10-2011 Het hotel is ruim en heeft een prachtige tuin.
Maar het was zeer massaal, er was soms geen plek om te zitten en je moest lang wachten aan de bar voor je geholpen werd.

De Catalonia VIP was teleurstellend, het ging meer om het feesten. Het snorkelen viel erg tegen er was een enkele vis en dood koraal te zien, en door de 'rotsen' hadden sommigen schaafwonden.

Er zijn veel Spanjaarden en Russen in het hotel, overlast zul je sneller ondervinden van Spanjaarden door luide conversaties die zij voeren.

Het personeel in het hotel spreekt vaak geen woord engels. De communicatie verloopt daardoor stroef, en een leuk gesprek zat er niet in.

De privileged kamer die wij hadden, werd niet zorgvuldig schoongemaakt, handdoeken mistten en de minibar werd soms niet aangevuld.

Het eten in het hotel was goed, bij de Italiaan is het erg warm, de Mexicaan en Steakhouse zijn erg goed.

Wij mistten bij dit hotel de sfeer en de gezelligheid mede door de taalbarrière en grootte van het hotel.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Echt verwennerij"
Hester
16-9-2011 Wij zijn in augustus naar dit hotel geweest. Bij binnenkomst zie je meteen al dat het een pracht resort is. De tuin is echt een oase, met waterpartijen, bruggetjes en vogels. De kamer vonden wij prima. Leuk bad en elke dag verse bloemen in de badkamer. Ons kamermeisje was echt keurig en ik heb haar regelmatig bedankt. Wij hadden zelfs op een dag een bruidsjurk gemaakt van een laken en allerlei bloemen op ons bed.
Het eten vonden wij heerlijk. Ook de andere restaurants waar je 1 keer gebruik van mocht maken waren een leuke afwisseling. Het Italiaanse restaurant was heerlijk en goed eten. Het strand is ook prachtig. Het enige wat wij jammer vonden, was dat er wel veel zeewier was. Overigens maakte het personeel dit 2x per dag schoon. Ook vonden wij het jammer dat er niks te snorkelen viel. Je moet echt een excursie maken wil je vissen en koraal zien. Verder hadden wij te maken met een staartje van de orkaan Irene die langs kwam. Resultaat 4 dagen regen. Daarna verder weer prima.

"Schitterende tuinen en strand"
sonjagraansma
7-8-2011 Het resort is prachtig aangelegd met schitterende tuinen, waterpartijen en strand. Het telt 6 restaurants en de animatie is goed geregeld. Het team is enthousiast en de activiteiten zijn leuk om te doen.
Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Er wordt wel eens wat vergeten maar als je vraagt wat je nodig hebt, dan is dit ook snel weer opgelost.
De kamer (807) was niet erg schoon. Schimmel in de badkamer en wat dingen die niet in orde waren (kapotte lamp, loshangend schakelmateriaal) maar ik heb hier zelf geen actie op ondernomen dus dat neem ik voor lief. Verder vond ik het eten niet om naar huis te schrijven. Het fruit was prima en ook de salades maar verder was het verre van vers. In het Italiaanse restaurant kregen we zalm wat geen zalm was en carpaccio uit de diepvries. Jammer! Het mooie strand, schitterende tuin en relaxe sfeer maakten veel goed, echter volgende keer zal ik een ander resort kiezen helaas.

"Een heel groot Hotel/ Complex"
Jan
23-6-2011 Het strand is geweldig, het water is er lekker rustig en bij het naar binnen stappen in de zee loopt het zand gelijkmatig af. Voortreffelijk om met een luchtmatras te dobberen. Het eten is goed gevarieerd en smaakt goed. (let op eet niet te ananas natuurlijk laxeer middel) Het huisje/ kamer is van alles voorzien (niet alles werkt even goed maar ja...hoort erbij). Enige wat ik niet met goed beoordeel is het kamermeisje die is nog al lui aangelegd. Ik heb een keertje onder het bed gekeken. Daar wil je niet onder kijken, wat een stof en rommel. Ook de minibar wordt door deze dame niet goed gevuld en regelmatig vergeten. Bij reclamatie bij de receptie werd het probleem in no time verholpen. Het hotel heeft van mij een 7 plus verdient. Ik zou het zeker vrienden aanraden.

De animatie is echter wel een doorn in het oog, zeer luid met slechte muziek,ook de beach party die georganiseerd werd door het animatie team was slecht een presentator die het geweldig vind hoeveel talen hij wel niet kan

met partner, Mei 2011
"Prachtig hotel"
Jan & Rosalie
14-6-2011 Vandaag teruggekomen van 16 dagen Catalonia Bavaro.
Hotel is erg goed bevallen en van alle gemakken voorzien.
Buffetten en restaurant compleet en lekker. Krijgt de kans bijna niet om een leeg glas te hebben.

Enige minpuntje wat we kunnen bedenken is dat de parasols aan het strand al vroegtijdig bezet zijn. Als je verzekerd wil zijn van een parasol moet je voor 07:30 op het strand wezen.

met partner, Mrt. 2011
"NOOIT MEER"
gerriehankievit
19-3-2011 zeer slechte service receptie,lekkage van boven buren dus gratis vieze douche,response hotel nul,nul.tel na 3 keer vragen en na tuussenkomst hostes
na 7 dagen aangesloten,verder matig eenzijdig eten heel druk lawaaierig resort,
handoeken op stoelen geen parasols voor de meeste gasten.pin high golftravel onwaardig

met partner, Jan. 2011
"Mooiste vakantie ooit!"
merlincedes
31-5-2011 Wat een paradijsje op aarde!
Wij zijn hier in januari geweest en het resort is ons erg goed bevallen. Korte afstand tot vliegveld is gunstig. We kregen door een foutje van het reisbureau een luxere Privilege kamer, welke direct aan het strand liggen. We werden ontvangen door een jongen die (half engels en een beetje vals!) met Pink meezong en vervolgens per golfkarretje naar onze kamer gebracht. De tuinen zijn mooi aangelegd en er zijn meerdere goede restaurants (Mexicaan en steakhouse iets minder, maar Japanner, italiaan en buffet restaurant zijn SUPER!) Nooit eerder zo goed eten in resorts gehad. Ook personeel vriendelijk, vooral als je een woordje in het Spaans zeg. Mooi groot zwembad en prachtig strand. Wel veel bedjes, maar helaas wel handdoekje leggen voor een plekje met parasol. (verder wel genoeg bedjes). aanrader is trip naar Saona Island en zwemmen met dolfijnen in een soort bassin in de zee.
Wij dromen vaak nog even weg bij het weerzien van de foto's! Echt een aanrader!