Hotel Bavaro Princess All Suites Resort Spa & Casino All Inclusive***** in Punta Cana / Playa Bavaro Dominicaanse Republiek beoordelingen 8.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Bavaro Princess All Suites Resort Spa & Casino All Inclusive*****

25 mei 2012

Villakamers

PLAYA BAVARO, 809, Punta Cana / Playa Bavaro
Hotel Bavaro Princess All Suites Resort Spa & Casino All Inclusive scoort een 8,7 uit 10, op basis van 203 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Bavaro Princess All Suites Resort Spa & Casino All Inclusive*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Bavaro Princess All Suites Resort Spa & Casino All Inclusive***** in Punta Cana / Playa Bavaro, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 275 vakantiefoto's van Hotel Bavaro Princess All Suites Resort Spa & Casino All Inclusive***** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Bavaro Princess All Suites Resort Spa & Casino All Inclusive***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Dominicaanse Republiek. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Dominicaanse Republiek. Vergelijk Hotel Bavaro Princess All Suites Resort Spa & Casino All Inclusive***** met andere accommodaties in Punta Cana / Playa Bavaro.

195 beoordelingen over Bavaro Princess All Suites Resort Spa & Casino All Inclusive*****

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Leuke vakantie"
ELS
24-4-2012 Wij zijn net terug van Bavaro princess en wij vonden dit een heel goed hotel. Villakamer was heel mooi en park was ook mooi met veel dieren en mooie natuur. Strand is heel mooi, zwembad is ok maar soms druk met luidruchtige Amerikanen en Canadezen. Eten is zeker goed in het hoofdrestaurant met veel keuze elke dag. Enkel het brood bij het ontbijt vonden wij minder en s'middags de koude groenten mochten wat uitgebreider. We hebben ook een aantal leuke excursies gedaan met een Belg die daar al een aantal jaren woont, dit is zeker een aanrader. Over het algemeen dus een heel goed hotel met lekker eten.

met partner, Apr. 2012
"Stukje hemel op aarde!"
Bronkhorst
8-5-2012 Wat een heerlijke vakantie! Gelukkig prachtig weer, we waren er precies tussen de regentijden! Wat een mooie plek, heerlijk strand, lieve mensen, en heerlijk eten. Voor een niets hoeven alles mag vakantie de plek om naar toe te gaan. Mooie kamers (wij zaten in nr 673).

Personeel erg vriendelijk. Natuurlijk is er altijd wel iets minder, maar omdat we heerlijk hebben genoten is dit niet noemens waardig!

met partner, Apr. 2012
"16 dagen genoten"
Cathaina
28-4-2012 Mijn vriend en ik zijn net terug van onze 16 daagse vakantie bij dit prachtige resort. We haden de 2-persoonskamer, Villa Superior, 2-4 pers (incl. baby) geboekt bij touroperator. (niet via internet). We hebben daar gevraagt voor een kamer met zeezicht en dicht bij het grote zwembad. Toen we bij het resort aankwamen na een soepele vlucht en korte bustocht ging alles helemaal goed. Inchecken was zo gedaan en onze koffers zouden bij de kamer worden afgegeven, terwijl wij met het kleine treintje voor de deur van onze inderdaad zeezicht- voor het zwembad liggende ruime (dezelfde als platinum) kamer werden afgezet. Mijn enigste punt is wel dat de matrassen niet fijn zijn. Het eten is goed met heel veel keus, maar na 12 dagen ga je wel hopen dat er toeval een heerlijk stuk biefstuk tussen ligt. Mensen zijn rond 7 uur al hun handdoeken aan het neerleggen bij het zwembad, maar er is altijd wel plaats. (in april) Over het algemeen een perfecte vakantie en zeker voor herhaling vatbaar.

met partner, Feb. 2012
"Fantastisch Resort"
Thomassen
14-3-2012 Wij zijn net terug van 11 dagen Dom. Republiek. Bavaro Princess is een fantastisch resort. Mooie kamers en goede bedden. ( wel 2 enkele bedden en geen double bed ). Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam wanneer je ook hun met respect benaderd. Het resort beschikt naast het buffet reastaurant waar voldoende keus en kwaliteit is over 5/6 alla cart restaurants. Hier kun je niet reserveren maar onder het genot van een drankje op de terrassen wachten tot je aan de beurt bent. Wij hebben Japans, Chinees, Steak en Italiaans gegeten en dat was in alle gevallen uitstekend. Voor diegene die hier gebruik van wil maken is gedurende heel de dag het animatieteam actief. Het enige probleem wat wij ervaren hebben is dat de bedjes langs strand en het fantastisch zwembad al vroeg gereserveerd worden door Amerikanen en Russen. Maar ja waar is dat tegenwoordig niet het geval.

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Niks op aan te merken"
Briene
26-2-2012 Net terug van een weekje Princess Bavaro en ik begrijp niet waar al de negatieve commentaren vandaan komen.
Ontvangen met drankje en onmiddellijk naar platinumbalie gebracht. Propere, grote kamer met ruim balkon. Prachtig strand.
Lekker eten bij buffet met een heel ruime keuze, elke dag in een ander thema.
Zeer vriendelijk personeel. Inderdaad wel wat luidruchtige Canadezen, maar ze werkten eerder op mijn lachspieren.
Vlot transport doorheen het resort.
Mooie tuin, goed onderhouden.
Prima resort.

met partner, Jan. 2012
"NOOIT meer in deze DUIVENTIL"
Bruneel Rudi
19-2-2012 Ietwat verouderd hotel, met mooie tuinen en strand, op 500m van winkelcentrum Plaza Bavaro.
We zijn nog nooit in hotels geweest waar dan ook AL het personeel (uitgezonderd tuinmannen en Hispaniola restaurant) zo ongemotiveerd, onvriendelijk en uitgeblust rondlopen.
Onze Platinum boeking had op enkele zaken na (apparte check-in en strand; restaurants), geen grote meerwaarde (rest is std) tov de hoge meerprijs die wij betaald hebben.
Mooi gelegen en propere kamer 828, waar het telkens 3 dagen duurde voor herstelling van klokradio en ventilator schakelaar. Lekkende airco in kleerkast, is nooit hersteld geworden.
Het is 24 op 24h komen en gaan van luidruchtige en lawaai makende USA en Canadese toeristen, die voor max 5 nachten komen zuipen en vreten.
Het eten was lekker en gevarieerd in rest. Hispaniola, zodat we niet gaan aanschuiven zijn in één van de 7 ongezellige thema restaurants.
Op de smalle paden zijn treintje...prioritair op voetgangers af en toe in gras wippen brengt redding

met partner, Jan. 2012
"Zonder Russen en Canadezen voor herhaling vatbaar"
R.Bosman
2-2-2012 Prachtige ligging in parkachtige tuin.
Chaotische incheque bij aankomst. Echter als je de taal sprak, ging je voor. Mooie tuinvilla kamer. Helaas matige schoonmaak en het regelmatig vergeten van aanvulling handdoeken, toiletartikelen en minibar.1e dag drie grote kakkerlakken in kledingkast en op wastafel.
A la carte restaurants gewoon slecht. Hoofdrestaurant (hispanolia) goed.
Gedeeltelijk vriendelijk personeel.Met geld in de hand zijn ze allemaal vriendelijk. Hotel zat bomvol met Russen en Franstalige Canadezen, wat de sfeer in o.a. de restaurants niet ten goede kwam. Bij het dessert moest je eten van een tempex wegwerp bordje en kreeg je plastic bestek. Normaal serviesgoed ontbrak regelmatig. Dit is geen 4.5 sterren hotel waardig. Het strandrestaurant (le gaucho) leek meer op een militaire vreetschuur en was zeer gedateerd. Al met al is dit een redelijk leuk hotel maar niet meer dan 3.5 sterren waard.

met partner, Dec. 2011
"Topresort"
Fam. van 't Hof
22-12-2011 Samen met mn partner hier geweest op basis van Premium kamer. Ruime kamer, schoon, netjes, iedere dag goed schoongemaakt. Eten voortreffelijk, voor ieder wat wils en diverse a la Carte restaurants. Een keer was het wat minder, bij het Chinese Restaurant : Sakura. A la carte bij Liceys was voortreffelijk. Personeel bijzonder vriendelijk. Zeker een aanrader.

met partner, 2011
"Voor ons niet meer"
Vanessa
22-12-2011 Het is een mooi park, maar te groot voor ons. We hadden de villakamer wat een mooie kamer was maar we hadden 2 aparte bedden en die lagen echt voor geen meter. Het park zit vol met Russen en Canadezen. Eten was overal wel hetzelfde, buffet wel veel keus, maar à la Carte restaurants vielen tegen en omdat je deze niet kon reserveren stond je gerust min 30 te wachten totdat je naar binnen kon. Naast onze kamer werden werkzaamheden uitgevoerd vanaf 07.00 's morgens en zat t personeel 's morgens tegen elkaar te schreeuwen. Tevens werd je overal lastig gevallen voor excursies, drugs enz, zelf op de wc. Door deze redenen zijn wij na een aantal dagen naar een ander resort verhuisd.

alleenreizend, Dec. 2011
"Te groots,geen 5*,veel groen"
doloresbaet
7-1-2012 10x DR.Perfecte ligging,prachtige lobby maar tijdens de 2 weken zelf ondervonden dat het geen 5* waardig is.Niet iedereen wordt gelijk behandeld.Geen welkomsdrink.Kamerdeur barsten,vies douchegordijn met balpen beschreven alsook meubilair,douchekop vast a d muur,geen strijkijzer,...en bij het nemen v drank kroop een kakkerlak uit de kast op dag 1.Kamer op 3 min van casino,disco,muziek galmde uit bars,motortaxis.Bijbetalen voor andere kamer,had al 350€ méér betaald voor single.Bagagerek gevraagd,niet gekregen.Bufetten mooi gepresenteerd maar eten op zich 4*.Wordt niet naar tafel gebracht,héél lang wachten op drank,geen lepels bij koffie,tafel afgeruimd bij eten bijhalen enz.A la carte niet reserveren "uno momento" en na 40 min kan je binnen.Vis,pasta kwamen met zwabber rond tijdens het eten.Oosters,japans wel lekker.Personeel gedeeltelijk vriendelijk als ze fooi ruiken of avontuurtje.Shows week 2 identiek,saaiste beachparty ooit.Veel russen,diaree gehad.Bij regen wordt niets ondernomen.