Tips Hotel Barcelo Dominican Beach (vh Ocean Bavaro)****

El Cortecito, 34122, Punta Cana / Playa Bavaro

14 tips van Barcelo Dominican Beach (vh Ocean Bavaro)****

18-12-2012
Peter

Probeer wat Spaans te leren, zeker als je ieder jaar terug gaat.

29-9-2012
roy

probeer een babbeltje te maken met het personeel en je krijgt er een nog leukere tijd door , ....

24-9-2012
François

San Pedro, La Romana, Sante Domingo voor de cultuur.

13-9-2012
Lianne

Twee kleine opmerkingen:
1. Er zijn veel verkopers op het strand en soms in het resort zelf die je iets willen verkopen. Als je 'no gracias' (nee, bedankt) zegt, dan gaan ze snel weg, maar ga je vragen stellen of toon je interesse, dan kom je niet meer van ze af, totdat je wat gekocht hebt;
2. Er zijn redelijk veel muggen, dus neem hiervoor spray mee. In het hoofdseizoen zijn er een stuk meer dan toen wij er waren, dus als je ze vervelend vind kun je beter in het najaar gaan.

1-8-2012
F&A

-Reserveer de restaurants steeds 1 dag vooruit ivm de drukte

19-7-2012
Dennis

laat je rondleiden door die belg van de duikschool

23-6-2012
Miranda

Zoals ik zei, de junior suite is een aanrader. Catamaran zeilen (inclusief) ook zeker gebruik van maken.
Excursie; paardrijden is heel leuk. Voor quad adventure, ga bij een klein bedrijfje anders is het file rijden. Met haaien en roggen zwemmen is vrij saai, maar de tocht er naar toe is een groot feest (ook daarna)
Trucksafari is ook erg gezellig en interresant.
Speedbootjes stelt niet zoveel voor, vond ik zonde van mijn geld en tijd.

15-4-2012
Roxanne

Neem tijdens het ontbijt wat kleine broodjes mee naar het strand.
Doe je snorkelbril op en voer alle mooie visjes.
Succes gegarandeerd!

15-4-2012
roxanne

De caramel of chocolade frappé's in het koffiehuis zijn heerlijk!

10-2-2012
Patty

Ga niet op excursie naar het 'onbewoonde' eilen Samoa! Dit is echt speciaal voor de massatouristen gemaakt. Je komt er met tientallen boten tegelijk aan en wordt ieder aan een kant van het eiland gezet. Er zijn gewoon wc's, een bar en zelfs winkeltjes. Ook sta je met 100 man tegelijk in zee op zoek naar een zeester tijdens de stop onderweg. Op de terugweg met de boot, probeert het personeel je alleen maar dingen voor geld aan te smeren.

Meld misbruik
Is het de eerste keer dat je een tip geeft? Let dan even op de regels voor het plaatsen van tips!

Plaats ook een tip

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit