Accommodaties Dominicaanse Republiek

Denk je aan een vakantie naar Dominicaanse Republiek? Neem dan even de tijd om een goed beeld te krijgen van het land, want een goede voorbereiding kan teleurstellingen voorkomen. Onder de verschillende tabbladen van deze pagina vind je allerlei informatie die je nodig hebt bij het plannen van je vakantie. Van een overzicht van de populairste vakantiebestemmingen en attracties tot beoordelingen van hotels, appartementen en vakantieparken. Je kunt het hier allemaal makkelijk vinden. Kortom je krijgt een bijna volledig beeld van wat een vakantie Dominicaanse Republiek allemaal te bieden heeft.Je kunt je hier uiteraard ook laten inspireren door andere vakantiegangers, door bijvoorbeeld foto’s en video’s te bekijken van reizigers die jou voorgingen. Of heb je prangende vragen over een vakantie in Dominicaanse Republiek, dan kun je die eenvoudig stellen op ons vraag & antwoord forum en wij zullen ons best doen om jouw vraag snel beantwoord te krijgen. Check ondertussen ook gelijk even de prijzen en aanbiedingen van onze vakantiepartners. En vergeet niet na je reis toekomstige vakantiegangers te vertellen wat je van het hotel, de bestemming of de bezienswaardigheden vond, laat jouw mening weer anderen reizigers beïnvloeden. Op Zoover vind je 23 Appartementen, 25 Aparthotels, 6 Bed and Breakfasts, 1 Vakantiehuis, 1 Vakantiepark, 2 Hostels, 366 Hotels en 8 Villas in Dominicaanse Republiek. Je kunt 189 vakantiefoto's van Dominicaanse Republiek bekijken op Zoover. Daarnaast kun je 4 video's van Dominicaanse Republiek zien op Zoover. Populaire bestemmingen voor een vakantie in Dominicaanse Republiek zijn Punta Cana / Playa Bavaro, Sosua, Cabarete en Puerto Plata - Bahia de Maimón. Kijk voor meer bestemmingen in de lijst hieronder of klik op het tabblad bestemmingen. Populaire dagjes uit in Dominicaanse Republiek zijn Fort San Felipe, Mount Isabel de Torres en Renova Spa.
Je hebt gekozen Land
Dominicaanse Republiek

432 Accommodaties Dominicaanse Republiek

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Geweldig complex voor een super relaxte vakantieParadijs op aarde!!!
TopperPrachtig hotel
Mega-resortFantastische bestemming
om naar terug te gaanPrima hotel en service
Goedleuk maar niet al te bijzonder hotel
erg luxe hotelPrachtige hotel accommodatie.
beschamend voor een 5* resortPrachtig hotel
Fantastisch, wanneer kunnen we weer......Super hotel met geweldig personeel
Lekker ontspannen vakantieMatig hotel met slecht personeel
Weer geweldig zoals altijd.Rustgevende vakantie
invasie van weekend locals verziekt de sfeertop hotel
Geweldige vakantieHotel was niet zoals ik me had voorgesteld
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?