99x.xxx beoordelingen - 39.841 bestemmingen - 236.656 accommodaties - 13.373 bezienswaardigheden - 128 bezoekers online
Home > (Cruise)schip DFDS Seaways minicruise NewCastle***

Beoordelingen DFDS Seaways minicruise NewCastle***

_
6,7

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in (Cruise)schip DFDS Seaways minicruise NewCastle***? Bekijk hier dan de beoordelingen van (Cruise)schip DFDS Seaways minicruise NewCastle*** in cruise, geschreven door andere reizigers.

De beste prijzen en lastminutes voor (Cruise)schip DFDS Seaways minicruise NewCastle*** bij:

Aankomst (optioneel)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

131 beoordelingen van DFDS Seaways minicruise NewCastle***

NL (131)

6,7

Toon score en beoordelingen van :
Zakenreis (1)
Met partner (53)
Fam. met oudere kinderen (7)
Fam. met jonge kinderen (4)
Vrienden (32)
Groepsreis (14)
Vrienden, Feb. 2010 14-3-2010
shoppen geweldig!
dit is de 3 de keer op de boot naar newcastle, maar niet de beste ervaring.. het eten is en blijft erg duur op de boot.

tip neem eten en drinken mee!!

de heen weg storm en regen, we kwamen pas 2 en halve uur aan in newcastle helaas, we kregen er een uurtje voor terug!
me vriendin was in de ochtend ziek geworden, vele schommelen in de boot, dus de ontbijt die we al gereseveerd hadden kon ze niet eten, ik had zelf gevraagd aan de ober of ik iets mee kon nemen naar de hut, dat kon 1 bord, (voor 13 euro die ik al betaald heb) belachenlijk.

het shoppen is erg leuk in newcastle!!

de volgende ochtend gewoon de volle mep betaald voor het ontbijt voor ons tweeen
het ontbijtbuffet was erg slecht droge broodjes niks meer bij gevuld, we waren laat bij het buffet omdat we pas heel laat aan kwamen in nederland.

al met al newcastle is erg leuk volgende keer een hotelovernachting..

de boot is duur!

veel plezier, het is wel de moeite waard.
groetjes

Met partner, Mrt. 2010 riek, 10-3-2010
leuke 3daagse minicruise
Leuke minicruise voor even tussen uit te gaan.
Wij hadden een stapelbed, dit was niet zo romantisch maar het mocht de pret niet bederven. Leuke entertainment, leuke winkeltjes en dingetjes.
Schip ziet er van binnen mooi uit.
7seas buffet werd mooier gemaakt dan dat het was. Was niet 31 euro waard. Erg karig, dus geen ruim buffet zoals op de site staat met keuze uit 80 soorten. eten was koud, weinig groente en helemaal niet veel toetjes.
Douche was erg klein, maar wees creatief dan kun je er makkelijk je kont keren. Toilet stonk overigens wel naar de urine en de bril was erg geel.
Verder erg leuke 3dagen gehad!

Fam. met oudere kinderen, Mrt. 2010 Heleen, 9-3-2010
Heerlijke dagen!
Goed getroffen met het weer: De zee was kalm, en in Newcastle scheen vol op de zon! Het eten was prima, uitgebreid buffet. Kinderen tot en met 15 betalen half tarief, dan is het nog betaalbaar. Het is prijzig, maar uitgebreid buffet. De drankjes vond ik wel erg duur. Je ziet veel mensen die zelf eten en drinken meenemen.
Boot kwam op tijd aan, de hele dag vrije te bestelden. Het is een leuke stad, veel mooie gebouwen, en heel veel winkels. Relaxter om een nachtje daar te blijven.

Fam. met oudere kinderen, Feb. 2010 Rob Meyer, 2-3-2010
Algemene indruk
Voor de zoveelste keer weer prima!
Voor de 5e keer een overtocht met DFDS Seaways geboekt deze keer met hotel in Kinross, Schotland. Alles was zoals de voorgaande keren goed geregeld. Het eten was goed, alleen het diner op de King of Scandinavia is qua assortiment vergeleken met de vroegere Queen of Scandinavia minder. Wij vonden sowieso de Queen of Scahndinavia een prettiger schip. Maar goed, we hebben ons weer vermaakt aan boord. Wij zullen zeker weer DFDS gebruiken voor onze overtochten naar Noord-Engeland/Schotland.

Met partner, onbekend fam Hoogslag, 18-2-2010
Leuke minicruise voor tussendoor
Voor een paar dagen weg is DFDS een leuke optie. Newcastle is voor 48 uur vertier (of je moet een museumbezoeker zijn).

Maaltijden en drank aan boord zijn prijzig. Het restaurant voor de gereserveerde maaltijd was vrijwel leeg dus ongezellig. Buitenhut met twee benedenbedden lijkt wat op een trein-couchette. Prima geslapen, service goed.

Met partner, Feb. 2010 anita , 15-2-2010
we hebben genoten!
vrijdag in ijmuiden eerst ruim een half uur buiten in de koude wind staan wachten in de rij om in te checken, dat was niet fijn!.
De hut (met zeezicht, op dek 5) is klein maar compleet en schoon. lekkere bedden en lekkere douche.
We hadden zelf eten meegenomen, broodjes, drank enz en in de hut gegeten. In het restaurant was alles megaduur. IN de ochtend wel in de koffiebar een broodje en koffie genomen, voor 2 pers. waren we 16 euro kwijt.
's avonds leuke entertainment, supergoeie band en leuke optredens (musicalliedjes en mowtown) jammer dat niemand ging dansen, wij stonden meestal als enigen op de dansvloer!. dansen ging overigens best lastig met een wiebelige boot:-S
Heel vriendelijk personeel.
NewCastle vind ik persoonlijk een te grote grauwe stad, wel mooie winkelcentra.
Kortom hebben we een hartstikke leuk weekend gehad en zeker voor herhaling vatbaar!.

Met partner, Feb. 2010 roche , 12-2-2010
gewoon prima
geupgrade daar .
wij hebben gekozen voor een comodore kamer 40 euro ,die beviel ons erg goed.
ruimere kamer met 2 bedden die tegen elkaar kunnen schuiven.
en een bank wat omgebouwd kan worden naar een stapelbed.
badkamer is ook gewoon prima alles wat je nodig heb zit er in ,haar droger toilet,wastafel,spiegels 6 handoeken en de nodige shampoo's etc.
een lekkere douch ,geen last van druk verlies etc.
in de kamer was een minibar incl (1cola,1 fanta,1water,en bubbels water,2 bier,2 mini champagne) en een tv met 4 zenders (engels/duits) een zakjes nootjes bij ontvangst.
2 grote ramen in de cabine gaven een mooi uitzicht soms.

het eten was zeer matig,heen 7 seas buffet,karig warm buffet,koud buffet was netjes.
terug explorer steakhouse,matig tot redelijk.
snack in de altitude cafe was rond uit slecht en duur.

entertainment goed.
heen weer was zeer beroert,weinig mensen hielden het schoon(pilletjes aan de ballie)
terug reis heerlijk relaxt weer.

Met partner, onbekend ton, 10-2-2010
alles prima
gewoon goed een schone hut met zeezicht.
newcashle is heel leuk.

Met partner, Feb. 2010 wessling, 10-2-2010
Algemene indruk
het is leuk prijzen naar beneden nog een keer
over het algemeen is het een leuke cruise,enkel het eten daar moet meer aandacht aan besteed worden, meer groente wand dat was er niet. en dan de drankjes dat vinden wij schandalig duur,bv w.wijn-r.wijn-en 2 bier.€15.05. neem lekker je drank zelf mee, hebben wij ook op de terug weg gekocht in new castle.En de kussens dat is net een spons erg klein
en niet op te slapen pijn in je nek.

Groepsreis, Jan. 2010 Richard, 4-2-2010
Richard
Erg leuk om met een groep te doen. Eten aan boord is geweldig. Drank is wel een beetje duur. De 'discotheek' sluit erg vroeg, wij waren met 100 man en ik denk dan laat lekker tot 03.30 open is alleen maar meer omzet. En geluidsoverlast kan je toch niet hebben!

Maar goed, alles was verder prima ook de hutten en de bedden. Het was leuk om een keer gedaan te hebben.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Zoeken
Ga naar
Home

Iedere dag een nieuwe superaanbieding

Zoover Superdeal

Klik snel hier voor de superdeal van vandaag!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Wat drink jij het liefst op vakantie?