Appartement Karlslunde Strand in Karlslunde Denemarken beoordelingen 5.5 | Zoover

Beoordelingen Appartement Karlslunde Strand

5,7
5,3
6,6

25 mei 2012

Appartement Karlslunde Strand Karlslunde

Beoordelingen Appartement Karlslunde Strand

Karlslunde Strandvej 87, DK-2690, Karlslunde
Appartement Karlslunde Strand scoort een 5,5 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Karlslunde Strand? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Karlslunde Strand in Karlslunde, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Appartement Karlslunde Strand vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Denemarken. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Seeland & Kopenhagen. Vergelijk Appartement Karlslunde Strand met andere accommodaties in Karlslunde.

16 beoordelingen over Karlslunde Strand

5,7
5,3
6,6
"1 keer de laatste keer"
Familie
14-8-2011 De appartementen zijn enorm verouderd en daardoor viezig en muf. in de badkamer zitten schimmelplekken, bruine vlekken onder de toiletbril en ook bij de kraan en wasbak. Het appartement ligt weliswaar aan zee, maar die zit vol met alg die op het strand ligt te rotten waardoor de lucht rondom het hotel naar die rotte lucht stinkt. Er is een aantal nieuwe appartementen, zie zijn wat kleiner maar die zijn prima. Wij hebben na 1 nacht in een oud appartement een klacht ingediend en zijn toen verhuisd naar een nieuw appartement. Enige voordeel van dit complex is dat het dicht bij Kopenhagen ligt.

"Matig appartement en stinkende zee"
Fam. van Thulden
15-8-2011 We kwamen 11 augustus aan na een rondreis door Denemarken. Wat ons direct opviel was de stank die er in en rond de appartementen hing. Dit bleek het rottende wier op het strand te zijn. Bah!! Ook voor kinderen is er erg weinig te doen. Geen zwembad of iets dergelijks. De ligging was nog wel acceptabel. Vlakbij een station voor een snel tochtje naar Kopenhagen. Tip: ga Kopenhagen niet in met de auto, het is er nogal druk. Ook een tip om te bezoeken is Mons Klit. Steile krijtrotsen (1,5 uur rijden, wel de moeite waard).

"Je betaald wel erg veel stroomkosten"
kj_cleine
4-8-2011 Het appartement was een beetje oudbollig. Opzich niets mis mee. De keuken was maar karig ingericht. Inderdaad dichtbij het strand maar die was vies. Deze lag vol rottend zeewier. Je hele appartement stonk er naar. Waar ik vooral over val is de hoge stroomkosten die ze berekenen. Ongeveer 15 euro per dag. Ik was voor drie dagen (eigenlijk nachten) bijna 45 euro kwijt. Erg veel als je het appartement eigenlijk alleen maar gebruikt om te slapen. Er is in de buurt genoeg erg leuke bezigheden maar ik zou niet voor dit hotel kiezen

"Prima plaats voor overnachting richting Zweden"
Familie Dijk
17-8-2011 Goed ingerichte appartementen direct aan de zee. Wij waren laat, de receptie was dicht maar deur stond op een kier en bedden opgemaakt. Of we de volgende dag even wilden melden dat we er waren. Prima! Wij hebben 2 verschillende appartementen gehad, beide met vaatwasser, moderne tv (eentje met dvd) en WIFI. Beide woningen badkamer oud maar wel zeer schoon.
Wij hebben Karlslunde gebruikt voor overnachting op weg naar Zweden. Dan is het zeer goed te doen. Aparte kamers voor de kinderen. Echter, voor een hele week zit je wat ver van de bewoonde wereld.

"Ideale locatie om kopenhage te ontdekken."
koen
16-8-2011 Gratis 2e app gekregen bij aankomst! Echt super! Was voor met zijn vieren te klein, werd er direkt gezegd. Wel erg stank in karlslunde.

"Goede locatie, zeer outdated"
Corine
11-8-2011 De 4-persoonsappartementen, we waren er al voor gewaarschuwd, zijn behoorlijk aan een update toe, m.n. het keukenblok, de badkamer en het balkonmeubilair. Het appartement is aan de donkere kant en het is jammer dat er geen zwembad bij het complex is. Ook geen vers brood service 's morgens, de bakker zit op 1 km. Het verschil met Middelfart (zelfde keten) is enorm! De ligging is wel perfect: vlakbij de S-baan of een halfuurtje met de auto van Kopenhagen. Eettentjes en supermarkt in de buurt.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"SLECHT."
polet
23-9-2009 Oud, schimmel op douchegordijnen, koud water in 1 douche, lauw water in de andere douche. Kapotte t.v. en stereo. Het stonk er verschrikkelijk. Bij elkaar geraapt, oud keukengerei.
Alleen het beddegoed was schoon. Verder echt niets positiefs. Afknapper.

met jonge kinderen
"Geen aanrader, somber en oud"
Nootenboom
23-8-2009 een sombere indruk, appartement donker. enige voordeel ligt aan het strand, niet ver van kopenhagen.

keuken oud, wij zullen hier niet naar terug gaan

Familie, Mei 2008
Femke
29-5-2008 wij hadden een oubollig 3 kamer appartement, wat wel enorm ruim was. Maar alles was gedateerd, 2 badkamers wel, maar onder de schimmel en spinnenwebben. Erg gehorig en inderdaad: de zee stonk er enorm. Geen aanrader voor een strandvakantie en als uitvalsbasis voor Kopenhagen is het wel handig, maar dan zou ik toch iets dichterbij gaan zitten.

met partner, Sept. 2007
Robben
3-12-2007 Het huisje lag recht aan zee. Het strand was bij ons niet smerig. De badkamer en keuken waren vrij luxe en netjes. Ook was de ligging prima.