Camping FDM Holbaek in Holbaek Denemarken beoordelingen 7.8 | Zoover

toiletgebouw

Beoordelingen Camping FDM Holbaek

Sofiesminde Allé, 4300, Holbaek
Camping FDM Holbaek scoort een 7,8 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping FDM Holbaek? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping FDM Holbaek in Holbaek, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Camping FDM Holbaek vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Denemarken. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Seeland & Kopenhagen. Vergelijk Camping FDM Holbaek met andere accommodaties in Holbaek.

4 beoordelingen over FDM Holbaek

"Mooie camping"
Heidi
28-9-2011 Op deze camping kun je buiten het hoogseizoen met ACSI korting staan. En werkelijk alles is er bij inbegrepen, stroom (10A), zwembad, sauna, jacuzzi, sanitair, internet voor 2 laptops. Heel vriendelijk personeel, mooie ruime plaatsen. Prima kookgelegenheid, alleen geen zitkamer, wel een paar picknicktafels buiten. Het sanitair is goed onderhouden. Vanuit deze camping kun je goed naar Roskilde (Vikingschipmuseum) en het openluchtmuseum in Holbæk.

"Geweldige camping met schitterend uitzicht"
Annieta
7-10-2011 Deze camping ligt buiten de plaats Holbaek aan een 'fjord'. Op wandelafstand nabij een sportjachthaven en 10 min. rijden van het gezellige havenstadje Holbaek. Supermarkt op loopafstand.
Camping is glooiend waardoor vrijwel overal zicht op het fjord is. Mooie ruime plaatsen. Wij waren hier in het naseizoen met een ACSI-kortingkaart en werden uitermate vriendelijk te woord gestaan. Overdekt en verwarmd zwembad en andere voorzieningen waren open. Sanitair ruim voldoende en iedere dag 2x schoongemaakt. Afwasgelegenheid en kookgelegenheid. Ook speeltoestellen voor de kinderen centraal aanwezig. Wij zijn bijna een week geweest en voelden ons er heerlijk rustig worden. Ook de omgeving is rustig ruim en natuurlijk. Een aanrader!

"Rust en uitzicht"
Frans
6-8-2011 Mooi opgezetteterrassencamping aan het water met overdekt zwembad. Voor passanten zijn er aparte veldjes. Ideaal als uitgangspunt voor fietstochten in de heuvelachtige omgeving. Leuk openluchtmuseum op een paar kilometer van de camping

De beste prijzen en lastminutes voor Camping FDM Holbaek bij:

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Slechte keuze!!"
Anita
5-9-2009 Na een erg leuke week in Jutland was dit een behoorlijke domper.
De camping zag er troosteloos uit en de beheerders waren ronduit onvriendelijk!!
Het huisje dat we gehuurd hadden, een luxus-hytte, was erg oud en vies en veel te duur voor wat het was.
Voor de kinderen werd niets georganiseerd en het speeltuintje was ook niet veel.
Het zwembad was overdekt en er was een bubbelbad, dit was het enige pluspuntje.
Het waaide behoorlijk (windkracht 4/5), dat was jammer want hierdoor konden we niet buiten zitten. Schijnt normaal te zien op Sjaelland.
Zatten wel vlak bij Kopenhagen (uurtje rijden).
Voor ons geen FDM-camping meer en trouwens ook geen Sjaelland.
Wij vonden de mensen op Jutland veel vriendelijker.