28-9-2011
Op deze camping kun je buiten het hoogseizoen met ACSI korting staan. En werkelijk alles is er bij inbegrepen, stroom (10A), zwembad, sauna, jacuzzi, sanitair, internet voor 2 laptops. Heel vriendelijk personeel, mooie ruime plaatsen. Prima kookgelegenheid, alleen geen zitkamer, wel een paar picknicktafels buiten. Het sanitair is goed onderhouden. Vanuit deze camping kun je goed naar Roskilde (Vikingschipmuseum) en het openluchtmuseum in Holbæk.
7-10-2011
Deze camping ligt buiten de plaats Holbaek aan een 'fjord'. Op wandelafstand nabij een sportjachthaven en 10 min. rijden van het gezellige havenstadje Holbaek. Supermarkt op loopafstand.
Camping is glooiend waardoor vrijwel overal zicht op het fjord is. Mooie ruime plaatsen. Wij waren hier in het naseizoen met een ACSI-kortingkaart en werden uitermate vriendelijk te woord gestaan. Overdekt en verwarmd zwembad en andere voorzieningen waren open. Sanitair ruim voldoende en iedere dag 2x schoongemaakt. Afwasgelegenheid en kookgelegenheid. Ook speeltoestellen voor de kinderen centraal aanwezig. Wij zijn bijna een week geweest en voelden ons er heerlijk rustig worden. Ook de omgeving is rustig ruim en natuurlijk. Een aanrader!
6-8-2011
Mooi opgezetteterrassencamping aan het water met overdekt zwembad. Voor passanten zijn er aparte veldjes. Ideaal als uitgangspunt voor fietstochten in de heuvelachtige omgeving. Leuk openluchtmuseum op een paar kilometer van de camping