Vakantie Beoordelingen Vejers Strand Jutland vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Vejers Strand

5,6
9,5

26 mei 2012

Vejers Strand

Beoordelingen Vejers Strand

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Vejers Strand. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Vejers Strand. Ben je zelf op vakantie geweest naar Vejers Strand? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Vejers Strand scoort een 9,2 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 3 Campings en 1 Hotel in Vejers Strand. Op Zoover vind je bovendien 22 vakantiefoto's van Vejers Strand. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Vejers Strand. Bekijk ook andere accommodaties in Denemarken. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Jutland.

1 beoordeling van Vejers Strand

met een groep, Apr. 2012
"Geweldig stukje Denemarken"
Tino
Stranden
8-5-2012 We hebben in Vejers strand in een huisje van touroperator gezeten, zeg maar gerust huis! Wat een super locatie in een heel mooi stukje Denemarken. En ik zeg het niet snel, maar hier kom ik zeker nog een keer terug. De uitgestrekte stranden, de mooi duinen en vooral de weidsheid van deze omgeving zijn adembenemend.
Qua boodschappen valt de prijs best wel mee, als je met Nederlandse prijzen rekening houdt. En er is zowel een Lidl als ook een Aldi in de omgeving. Afstanden zijn al wel snel een stukje rijden, maar onderweg geniet je nog meer. Echt een aanrader om hier eens heen te gaan. Niet als je vertier zoekt in de vorm van disco of grote uitgaansgelegenheden. Maar de herten lopen hier zo door je achtertuin! We zijn hier geweest met 18 personen, waarvan 9 kinderen tussen de 3 en 13 jaar.

Bestemmingen in de buurt