Vakantie Beoordelingen Søndervig Jutland vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Søndervig

5,9

25 mei 2012

Søndervig

Beoordelingen Søndervig

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Søndervig. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Søndervig. Ben je zelf op vakantie geweest naar Søndervig? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Søndervig scoort een 8,8 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement, 1 Camping en 2 Vakantieparken in Søndervig. Op Zoover vind je bovendien 41 vakantiefoto's van Søndervig. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Søndervig. Bekijk ook andere accommodaties in Denemarken. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Jutland.

6 beoordelingen over Søndervig

5,8
6,3
met jonge kinderen, Okt. 2011
"Blijft een mooi land!"
rachel_den_brok
Stranden
19-11-2011 Wij hadden een huis gehuurd. Zeer net, schoon en ruim huis. Het strand is super mooi met de bunkers uit de oorlog. Helaas was het die week erg regenachtig waardoor wij weinig uitstapjes hebben gemaakt. We zijn wel wezen kijken bij de visafslag in Hvide Sande. Tevens hebben wij kaarsen gemaakt in Kloster. Voor de dagelijkse boodschappen reden we naar de Lidl in Ringkobing.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Mooie levendige badplaats aan de Noordzee"
Martin
Sfeer
26-7-2011 Wij zijn in juli 2011 naar Sondervig geweest. Wij hebben een huisje gehuurd via Feriepartner en moesten eerst de sleutel ophalen in Hvide Sande (10 kilometer ten zuiden van Sondervig). Sondervig is een leuke badplaats met boetiekjes en eetgelegenheden. Superbest is de enige supermarkt in deze plaats, maar deze is wel zeer compleet, ze hebben alles. Richting Hvide Sande vindt je een Aldi en in Ringkobing zit een Lidl. Wat mij wel tegenviel bij Superbest is dat je 3% provisie moet betalen als je pint. Bij andere winkels in Denemarken was dit niet het geval. In de zomermaanden is op dinsdag een vlooienmarkt. Beach Bowl heeft 12 bowlingbanen, trampolines, segways, adventuregolf, internetcafe en speelhal. In Sondervig zit ook een overdekt zwembad (Daneland). Als je een huisje huurt moet je vaak de energiekosten achteraf betalen. In ons geval was dit ± € 70 voor 2 weken. Leuke uitjes zijn de GPS-tocht in Ringkobing (10 km. landinwaarts, via plaatselijk VVV, 50 Deense Kronen) en Legoland.

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Dicht bij brede stranden"
willem
Sfeer
23-5-2011 Leuke huisjes via sol og strand in de duinen en 500 meter van brede zandstrand.
Voor bezienwaardigheden moet je iets verder rijden.
Ben zelf geen visser maar denk dat het wel een leuke plek is om dichtbij te vissen.
Lekkere ontspannende meivakantie gehad en hadden het getroffen met het weer.

met oudere kinderen
"Supervakantie!"
Elisa
Omgeving
22-12-2008 Hier kom ik al sinds dat ik een klein kind ben! Het is er echt super, vooral als je voor de rust komt. Maar het nabijgelegen Rinkøbing is prima om te winkelen en uit te gaan, maar het is ook een hele leuke en mooie stad om een wandeling te maken. Als je nog meer wilt winkelen kun je naar Herning gaan, waar zowel een groot overdekt als niet-overdekt winkelcentrum is. In het nabijgelegen Hvide Sande is een visafslag en de ingang naar het immense fjord, maar ook een vuurtoren om over de omgeving en zee heen te kijken. Ook is er een klein vliegveldje en een vliegtuigen museum in de buurt! Al met al dus goed voor wat weken plezier!

Familie
"Rustig"
DBL
Stranden
9-12-2008 Rustig, heel breed mooi strand, wat winkeltjes, grote supermarkt, qua natuur idd mooi, voor de rest beetje saai.

yvonne
Stranden
16-8-2007 qua natuur is omgeving prima, ook qua winkeltjes is het voor Deense begrippen wat toeristischer ingesteld. Behalve restaurants, een bar en een disco is er geen uitgaansmogelijkheid.