11-8-2009
We verbleven 2 nachten op deze camping in een van de leuke stuga's. Onze indruk van camping en Nederlandse eigenaars is zeer positief. Er staan relatief veel Nederlanders, maar dat is niet storend. Door de ligging in het dorp zijn winkels en pinautomaten op loopafstand. Legoland lig op ca. 20 km.
2-8-2009
wij hadden op de camping een trekkershut. Eenvoudig maar doeltreffend ingericht geschikt voor 4 personen. Het sanitair wordt een paar keer per dag schoongemaakt en ziet er dan ook netjes uit. Er is een keuken waar je gebruik van kunt maken. Voor de kinderen is er van alles te doen : midgetgolf, springkussen, wip, klautertoestel, speelhuisje. Als het slecht weer is kun je terecht in de speelkamer waar een tv is en enkele spelletjes. Hier vind je ook informatie over de dingen die je kunt doen in de omgeving. De Nederlandse eigenaren zijn erg aardig en je kunt ze altijd van alles vragen. Bij de receptie zijn kaarten, snoep en ijsjes te koop. Ook kun je er de kaartjes kopen voor Legoland, dat slechts op 22 km afstand ligt. Een paar keer per week wordt er ook iets gedaan, bijvoorbeeld voorgelezen voor de kleintjes en broodbakken boven het kampvuur. Camping voor caravans, campers, tenten en trekkershutten. Een ideale bestemming!
16-7-2009
Wij waren dit jaar in juni/juli op de camping Omme A waar we goed ontvangen werden door de uitbaters Martin en Marja en de kinderen. De camping zag er goed uit en het sanitair was heel erg netjes. Trouwens, alles zag er prima uit ! Uitbaters zorgen indien gewenst voor de nodige visvergunnigen voor de Omme A die achteraan de camping ligt en voor rivieren in de naaste omgeving. Ook kan je bij hen terecht voor inlichtingen betreffende het fietsen in de nabije omgeving. Ook voor de kinderen zijn er allerlei voorzieningen. De camping is goed voorzien voor doortrekkers per fiets of ander kampeermiddel.
Freddy en Godelieve
28-8-2009
Twee weken hebben wij ons opperbest vermaakt op deze geweldige camping. Een warm welkom
zette meteen al de toon voor de gemoedelijke en zeer goede sfeer op deze plek.
Er is heel veel te doen op goede rij-afstanden, Givskud Zoo, Legoland, Jelling, RIngkobingfjord enz...
Het is van alle gemakken voorzien, een zeer schone keuken, het sanitair was erg schoon, voor de kinderen een waanzinnig springkussen, klimrek, wip, verhaaltje lezen op dinsdag en broodjes bakken boven het vuur..het riviertje de Omme A stroomt achter de camping langs en is een plek van rust...
We hebben een enorm goede vakantie gehad in Denemarken, we zijn erg enthousiast over het land zelf, maar de sfeer en de gastvrijheid van Martin & Marja en hun gezin heeft zeker zoveel bijgedragen aan onze goede vakantie... Wij denken met weemoed terug aan de fantastische weken.
Een absolute aanrader !!!!!
21-8-2008
Schitterende camping, centraal in Denemarken, voor een bezoek aan Legoland, de Noorzeekust en de Oostzeekust. Mooie blokhutten. Ook voor caravans, tenten e.d. gratis kookeenheden, met pannen e.d.! Heel aardige en behulpzame campingeigenaren. Er wordt als animatie broodjes gebakken, kampvuur en andere leuke dingen georganiseerd. De camping ligt aan de rivier de Omme. Daar kun je heerlijk vissen en kanovaren. Fantastisch!!!