Camping Terrassen**** in Silkeborg Denemarken beoordelingen 8.3 | Zoover

Camping Terrassen**** Silkeborg

Beoordelingen Camping Terrassen****

Himmelbjergvej, 8600, Silkeborg
Camping Terrassen scoort een 8,3 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Terrassen****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Terrassen**** in Silkeborg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Camping Terrassen**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Denemarken. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Jutland. Vergelijk Camping Terrassen**** met andere accommodaties in Silkeborg.

3 beoordelingen over Terrassen****

"Mooie nette camping prachtig uitzicht"
Geert
6-9-2011 Erg mooie camping met uitzicht over het meer, bij het plaatsje laven. (stelt niet veel voor) Silkeborg is wel leuk om te bezoeken, de omgeving is zeer gevarieerd met bos water en heuvels

met jonge kinderen, Juli 2010
"Een heerlijke camping"
C Scherpenisse
21-7-2010 Een terassencamping met uitzicht op het meer. Een enorme speeltuin voor de kinderen met luchtkussens, kabelbaan, skelterachtige dingen etc etc.
Een leuk klein zwembad.
Uiterst vriendelijke eigenaar. Wij waren er met de WKfinale als enige Nederlanders en hij trok in de pauze direct een Oranje shirt aan.
Het sanitair is super. Grote keuken met ovens en magnetrons. Allemaal netjes schoon.
Wij hebben deze vakantie 3 campings bezocht van het keten Top campings maar ze zijn dan ook allemaal top.
Wij reizen altijd zonder reservering. Wat wel opviel was dat je hier van te voren moest betalen. Dus dan zit je direct aan een aantal dagen vast. Op andere campings betaal je over het algemeen achteraf.
Let op dat je in Denemarken een campeerkaart nodig hebt. Anders kun je er een ter plekke kopen.
Wij deden onze boodschappen in Ry.
We hebben er 3 dagen geen nederlanders gezien. Niet op de camping niet in de omgeving

Familie, Juli 2005
Sietse
3-8-2006 Schone, vriendelijke camping, ideale uitvals basis voor heel Jutland, veel watersport mogelijkheden op enige afstand