Hotel Kommandørgården*** in Rømø Denemarken beoordelingen 4.7 | Zoover

Hotel Kommandørgården*** Rømø

Beoordelingen Hotel Kommandørgården***

Havnebyvej 201, DK-6792, Rømø
Hotel Kommandørgården scoort een 4,7 uit 10, op basis van 71 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Kommandørgården***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Kommandørgården*** in Rømø, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Hotel Kommandørgården*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Denemarken. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Jutland. Vergelijk Hotel Kommandørgården*** met andere accommodaties in Rømø.

6 beoordelingen over Kommandørgården***

6,6
5,9
3,4
"Hele aardige mensen"
fam. de boer
26-6-2011 Wij waren na ons verblijf in een huis aan het Sonderstrand met autopech komen te zitten , en genoodzaakt een hotel te nemen in afwachting van de reparatie van de auto. De auto stond in Esbjerg bij een bedrijf dat zich bmw-dealer noemde. ze kregen de auto niet klaar !
Telkens heeft het receptiepersoneel van het hotel contact gehad met dit Horrorgaragebedrijf , en voor duidelijkheid gezorgd richting ons, wij zijn de mensen van dit hotel zéér dankbaar voor wat zij allemaal voor ons hebben gedaan. 't hotel is op het eten na best heel erg goed , schoon en ruim . 't eten verdiend aandacht , maar verder is 't top ! Er komen dan vooral ook alleen maar Denen ...

Thanks Receptiepersoneel !

met oudere kinderen
"Simpele kamers. service goed"
Jaap
6-5-2009 Het hotel oogt mooi maar de kamers zijn simpel en rijp voor renovatie. Ondanks buiten het seizoen toch alle voorzieningen beschikbaar.

"Prachtig eiland, beroerd hotel"
Eelco
6-9-2008 Wij kozen dit hotel vanwege de goede ligging: natuur en strand op het eiland zelf en de stad Ribe in de directe nabijheid.
Het hotel zelf bestaat uit een hoofdgebouw met daarachter een L-vormig gebouw rond het grote zwembad. Daarachter bevond zich een grote camping, iets wat niet vermeld werd in onze hotelgids (Pleasant hotels of Europe), maar dat terzijde.
De kamers waren van een bedroevende kwaliteit: het meubilair en het sanitair waren volkomen verouderd. Bijna alles maakte een versleten, vieze en uitgeleefde indruk.
Het hotel is lid van Danske Kroer & Hoteller en krijgt een driesterrenkwalificatie. Het eerste verbaast ons zeer: wij hebben zeer goede ervaringen met hotels die tot deze keten horen. De hotels van deze keten zijn familiebedrijven en hebben, naast een prettige sfeer en persoonlijke benadering, over het algemeen een gunstige prijs/kwaliteitverhouding.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Kommandørgården*** bij:

Familie
Pieter
20-7-2008 Het complex bestaat uit een hotel en een camping. Bij aankomst ziet het hotel er keurig nieuw uit. De camping er achter kan echter wel een opknapbeurt gebruiken. Het sanitair is verouderd en ook het gratis toegankelijke pretpark kan duidelijk onderhoud gebruiken. Dat het hotel hier centraal staat blijkt ook uit de houding van het personeel. Dat in het voorseizoen de receptie van de camping gesloten is en verwezen wordt naar de receptie van het hotel is prima te begrijpen, maar dat het hotelpersoneel campinggasten vervolgens op het onbeschofte af als een soort inferieur ras behandelt heeft ons doen besluiten eerder te vertrekken. Ook het feit dat wel reeds hoogseizoentarieven werden gehanteerd terwijl bijna alle faciliteiten nog gesloten zijn is geen aanrader.

Familie, Juni 2008
"Zeer klantonvriendelijk personeel"
Pieter
19-7-2008 Het complex bestaat uit een hotel en een camping. Bij aankomst ziet het hotel er keurig nieuw uit. De camping er achter kan echter wel een opknapbeurt gebruiken. Het sanitair is verouderd en ook het gratis toegankelijke pretpark kan duidelijk onderhoud gebruiken. Dat het hotel hier centraal staat blijkt ook uit de houding van het personeel. Dat in het voorseizoen de receptie van de camping gesloten is en verwezen wordt naar de receptie van het hotel is prima te begrijpen, maar dat het hotelpersoneel campinggasten vervolgens op het onbeschofte af als een soort inferieur ras behandelt heeft ons doen besluiten eerder te vertrekken. Ook het feit dat wel reeds hoogseizoentarieven werden gehanteerd terwijl bijna alle faciliteiten nog gesloten zijn is geen aanrader.

Joke van Maastricht
14-8-2006 Het ontbijt was uitstekend verzorgt, voor ons waren er 2 minpuntjes, de kamer was niet zo heel goed schoongemaakt en als je op het balkon zat was dit tevens de galerij waar dus ook andere mensen langs moesten lopen, dit was wel erg smal. Voor de rest geen kommentaar.