Beoordelingen Vakantiepark Ribe Byferiecenter***

25 mei 2013

Ribe Byferiecenter***
Beoordelingen Vakantiepark Ribe Byferiecenter***
Damvej 34, DK-6760, Ribe
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark Ribe Byferiecenter*** in Ribe, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiepark Ribe Byferiecenter*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Vakantiepark Ribe Byferiecenter scoort een 8,6 uit 10, op basis van 52 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark Ribe Byferiecenter*** in Ribe, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiepark Ribe Byferiecenter***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Vakantiepark Ribe Byferiecenter*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 71 vakantiefoto's van Vakantiepark Ribe Byferiecenter*** vinden. Je kunt 2 video's van Vakantiepark Ribe Byferiecenter*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Denemarken. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Jutland. Vergelijk Vakantiepark Ribe Byferiecenter*** met andere accommodaties in Ribe.

1 2 3 4 5 volgende

47 beoordelingen over Ribe Byferiecenter***

met jonge kinderen, Mei 2013
"Uitstekend appartement"
Irene
Onderkomens
15-5-2013 In de mei vakantie een week naar Ribe Byferie geweest. Uitstekend appartement type A2. Prima bedden, grote inloopdouche, keuken waarin alles aanwezig is. Zelfs een mixer. Leuke speeltuin met twee grote trampolines. Naast het complex ligt een groot sportveld waarop je kan voetballen, badmintonnen enz. Vergeet niet een keer een kampvuurtje te maken Alles is aanwezig. Er ligt hout. (met de sleutel van je app kan je deze kist openen) en er zijn stokken waar je broodjes aan kan prikken zodat de kinderen broodjes kunnen roosteren boven het vuur. Daarnaast zijn er grote BBQ's aanwezig. Kolen, aanmaakblokjes alles ligt er en mag gebruikt worden. Ribe, supermarkt, vikingcenter, mando en stranden in de buurt. Legoland uurtje rijden via de rijksweg. Leuk zwembed in Edsjberg. Zwembad ligt vol met speelgoed voor kinderen en voor de grote een leuke klim en klauterbaan in het 25 meter bad. Uitstekende vakantie gehad.

met een groep, 2013
"Mooie woningen"
Carina
Onderkomens
24-4-2013 Hele mooie huisjes met veel lichtinval. Allemaal erg schoon en netjes. Bedden lagen prima. Vanaf het park kan je naar de plaats Ribe wandelen. Ontzettend leuke tijd gehad.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Mooi, kindvriendelijk park."
G. Dahles
Onderkomens
21-8-2012 mooie accommodatie, van alles voorzien en zeer belangrijk, goede bedden. Wij hadden 2 huisjes naast elkaar, met een poort in de schutting wat makkelijk was voor de kinderen. Leuke speeltuin, speelhal dus voldoende voor de kids.
Je kunt het aflopen naar het gezellige centrum. Personeel was behulpzaam en zeer vriendelijk.
Een zwembad op het park zou wel zeer wenselijk zijn, wij zijn naar een camping geweest of even te zwemmen, dat was jammer.
Ook was het animatieteam afgelopen toen wij kwamen omdat in Denemarken de scholen weer begonnen, ook jammer. Veel huisjes stonden denk ik daarom ook leeg.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Prima parkje vlakbij leuk stadje en wadden"
j.jonker
Onderkomens
20-8-2012 Keurig park. Kinderen genoten van gratis chocolademelk bij de receptie (voor ons koffie), xbox kinect en de grote trampolines. Park is vlakbij het mooie stadje. Lekker gegeten van Chinees buffet in Ribe, zelf ijs tappen erg leuk. Wasserette handig, wel onbegrijpelijke uitleg bij de droger. Leuke dingen in omgeving, Legoland op 1 uur was toch leuk om een keer te zien. Naar Romo gereden en met de auto het strand op, best komisch. Viking gevecht in het viking centrum gezien. Kinderen hebben zilveren munt geslagen en pijl en boog geschoten. Voor een andere keer zijn er nog musea en waddeneilanden te bezoeken. We waren blij dat we hier 4 nachten waren ipv oorspronkelijk geplande 3. Helaas zagen we pas op de 1 na laatste dag dat er ook nog een goed verduisteringsgordijn was in onze slaapkamer. Nadeel van dit huisje was dat de slaapkamer boven geen deur had zodat de tv heel zacht moest. Zwembad in Ribe: douchen zonder badpak met inzeepinstructies, mogelijk algemeen Deens verschijnsel.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Geweldige vakantieplek met de kinderen"
David
Onderkomens
8-8-2012 De accommodatie was heel schoon, netjes ingericht en zeer kindvriendelijk. Het complex was autovrij. Supermarkten en eetgelegeheden waren nog geen vijf minuten van het park. Personeel waren erg vriendelijk en behulpzaam. Parkeren was mogelijk in een afgesloten parkeerplaats. Wij gaan zeker weer terug!!

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Zeer verzorgd"
Peter Rodenrijs
Onderkomens
22-10-2011 Vakantiepark omvat +/- 100 huisjes. Gedeeltelijk met boven, en onderappartement. Zeer verzorgd, netjes. Gemoedelijke sfeer. Huisjes staan wel wat dicht op elkaar. Cetrum stad Ribe op loopafstand. leuk stadje. Totaal hadden we een veilig gevoel.
Als 's avonds de receptie gesloten was, kon je toch nog naar de sauna, en de kinderen gratis gamen.
Een aanbeveling waard!

"Fijn rustig en mooi park"
Pleun
Onderkomens
27-12-2012 Het vakantiepark was kleinschalig, rustig en ruim. Ons huisje lag vlak bij de receptie, waardoor we een kleine tuin hadden, maar wel een plein waar de kinderen konden spelen. De speeltuin was favoriet, en dan met name de trampolines.
Ons huisje was mooi schoon, een kinderstoel was aanwezig, en het was zeer licht.
Er was geen broodjesservice en geen winkeltje op het park, maar de Quikcly had lekker brood en is een grote supermarkt.
Vanuit het park loop je zo Ribe in, een gezellig stadje. Het vikingcenter en het vikingmuseum waren leuk, ook zeer kindvriendelijk. en Leogland is maar een uurtje rijden!

"Keurig net park met een campingsfeertje"
Bert
Onderkomens
7-8-2011 Leuk vakantiepark. Alles is keurig netjes. Veel Nederlanders, maar dat is wel gezellig, je ontmoet elkaar bij de speeltuin of bij het kampvuur, dus zodoende krijg je ook een beetje een campingsfeertje.
Wij zijn 2 weken geweest, en je kan alle kanten op. Strand, waddeneilanden (wadlopen,picknicken), dorpjes bezoeken (Ribe, Espberg), verschillende zwembaden in omgeving, dierentuinen, speeltuinen, paardrijden, winkelen, uiteten, terrasje pakken, legoland, Viking Center (aanrader) musea (kunst, Viking).
Voordeel huisje: afgesloten achtertuin, afwasmachine.
Nadeel: een vide op bovenverdieping (toch wel eng met kleine kinderen), erg gehorige woningen.

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Prima onderkomen"
Joor.us
Onderkomens
1-5-2011 Dit park geboekt voor een paar dagen Legoland. Het was in de meivakantie en toch was het heerlijk rustig in het mooi onderhouden park. Huisjes zijn van de meeste luxe voorzien al miste ik de magnetron en wat meer internationale zenders op de TV.
Wij hadden huisje type C en die hebben een bijzonder steile trap. Niet echt een aanrader met kleine kinderen (wel hekje voor de trap, maar toch).
Receptie is men bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Ribe is een leuk stadje maar dat heb je na een paar uur wel gezien.
Ook leuk om een fiets of kano te huren en de omgeving te gaan verkennen.
Legoland viel zwaar tegen. We zijn kennelijk verwend met de Efteling hier in NL
en grootste tegenvaller is dat je 4,5% commissie moet betalen als je in het park met je credit card wilt afrekenen. Pure discriminatie!!! (geldt namelijk alleen voor buitenlandse cardhouders!) Ergo: in NL boeken en betalen!

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Perfecte lokatie"
R. Schoenmaker
Onderkomens
30-8-2010 Een heerlijk park met de mogelijkheid voor leuke uitstapjes. Legoland is op een uur rijden daarnaast is het vikkingcentrum erg leuk. Ook de waddeneilanden zijn leuk om naar toe tegaan zeker met de speciale bus naar Mando.

1 2 3 4 5 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?