11-8-2009
We zijn 12 dagen op deze camping geweest met vouwwagen. Geweldig! Op veel plekken heb je een prachtig uitzicht op zee! De glijbaan van het zwembad was super, onze kinderen van 7, 10 en 12 vonden het fantastisch. De speeltuinen en minizoo was erg leuk. Ondanks de hoge ligging,aan de rand van een 40 meter hoog duin, toch niet veel last van wind gehad. Sanitair was aan onze kant van de camping wat minder (voor Deense begrippen). Veel activiteiten zijn gratis op deze camping, zoals natuurwandeling, boomklimmen, excursie naar bunkermuseum, visveiling e.d. maar ook het zwembad, douchen en draadloos internet.
15-1-2009
Omdat we de ferrie Hanstholm-Kristiansand geboekt hadden, zijn we naar deze camping gegaan voor 2 nachten.
Wat een geweldig leuke camping!!
Voor de kinderen was er een geweldige speeltuin, 3 zwembaden met een superglijbaan, kinderboerderijtje, speelhok met knutselspullen en 4 computers met internet, skelters te huur en veel activiteiten.
Bij de zee staan er leuke paardjes waar je een 2 uur durende tocht over het strand mee kunt maken onder begeleiding. Het hoogtepunt van de vakantie voor onze oudste dochter van 10!! Erg deskundig en veilig geregeld allemaal.
De kinderen willen volgend jaar weer terug hoor.