Bungalow Klim Strand***** in Fjerritslev Denemarken beoordelingen 7.5 | Zoover

de omgeving

Beoordelingen Bungalow Klim Strand*****

Havvejen 167, 9690, Fjerritslev
Bungalow Klim Strand scoort een 7,5 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow Klim Strand*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow Klim Strand***** in Fjerritslev, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Bungalow Klim Strand***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Denemarken. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Jutland. Vergelijk Bungalow Klim Strand***** met andere accommodaties in Fjerritslev.

9 beoordelingen over Klim Strand*****

5,8
4,7
met jonge kinderen, Aug. 2010
"Leuk zwembad!"
Familie
16-8-2010 Leuke camping. Buitenzwembad stelt niks voor. Binnenzwembad erg leuk, maar wel veel beton en in de kleedkamers is er gekozen voor tegels die glad worden na in aanraking te zijn geweest met water. Niet echt handig dus.
Speeltuintjes waren leuk! Sanitair erg netjes. Eten in de restaurants duur en niet spectaculair. Snackbar prima.
Goed assortiment in het winkeltje en heerlijk vers brood.
Onze tent was helaas in erg slechte staat en het babypakket was magertjes.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Was een super camping"
caar
18-8-2010 Klim strand Camping deed voor ons geheel aan onze eisen, mooie omgeving genoeg te doen en te zien.
Luxe sanitair alles heel schoon, speciaal voor de kleine kinderen aparte douche gelegenheid.. speeltuin kan niet beter,animatie ruim voldoende voor elke leeftijd.
Zwembad binnen prima buiten bad, voornamelijk voor de glijbaan.
Strand op zeer korte afstand, maar wel veel stenen.
Al met al een aanrader voor een gezin met kinderen.
Wij hadden een Vancansollei tent gehuurd en zwembad, internet al was gratis.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Voor ons niet voor herhaling vatbaar"
CHH Oostdam-Leget
26-8-2010 Klimstrand is een middelgrote camping vlak achter de duinen van Jutland. De vooraf door ons gereserveerde staanplaats voor de caravan vonden we veel te klein. Ruimte om de luifel aan de voortent te zetten was er niet terwijl de auto niet eens naast de caravan maar aan het pad stond, dwars voor de caravan.
De camping werd vnl. bezet door Denen en Duitsers en slechts een stuk of 6 Nederlanders. Wat een ongezellig volk die Denen, er kon ook na een week naast elkaar gestaan te hebben geen goedemorgen vanaf! De sanitairevoorzieningen waren luxe en keurig schoon. Het eten in het restaurant zeer slecht. Het animatieteam (een Ned. jongen en meisje) was erg leuk en organiseerde veel activiteiten. Het strand was waardeloos. Half zand, half keien, dus lekker lopen of even liggen was er niet bij. Mooie omgeving, bezienswaardigheden altijd ver rijden (minstens 1 uur). Fjerritslev stelt niets voor, een "markt" met wel 4 kramen dus gauw klaar. Zwembad leuk maar klein, geen toezicht.

met oudere kinderen, Juli 2010
"We hebben het hier erg naar ons zin gehad"
ls
23-7-2010 Op deze camping zijn erg veel activiteiten te doen.Voetbal,volleybal,trampoline,zwemmen, paardrijden, tennissen, midgetgolfen.Er was een ned. animatieteam die elke dag activiteiten organiseerden.De camping ligt aan het strand. Er is een mooi binnen zwembad, het buitenzwembad is niet zo groot, vnl. 2 glijbanen. Het sanitair wordt goed schoon gehouden. Er is een grote supermarkt met heerlijk vers brood. Onze kinderen (7+8 jr) hebben het erg naar hun zin gehad

met jonge kinderen, Juli 2010
"5 sterren camping ?"
DickWater
11-8-2010 Verblijf op deze camping viel tegen. Van een 5 sterren camping heb je een bepaalde verwachting, die op deze camping niet kon worden waargemaakt. De prijzen zijn echter wel van een 5 sterren nivo. De highlite van deze camping is de ontvangsthal met supermarkt. Die ziet er zeer mooi uit. Het sanitair bevindt zich uitsluitend in de nabijheid van de ingang en is van ( voor Denemarkse begrippen) middelmatige kwaliteit. Het binnenzwembad is niet groot en niet spectaculair. Hier moet per dag xtra voor worden betaald. Het buitenbad is niet meer dan een opvangbak voor de dubbele glijbaan, een klein baantje trekken is onmogelijk. De ligging van de camping ten opzichte van het strand is goed. Je bent er binnen 5 minuten, afhankelijk waar je staat op de camping. In denemarken heb ik echter wel mooiere stranden gezien. Het restaurant en de snackbar is van middelmatige kwaliteit. Geen toppers. Kortom : er zijn in denemarken betere campings te vinden dan deze, gezien de prijs geen aanrader!

met jonge kinderen, Juli 2008
"Vanwege prijs/kwaliteit nooit meer"
Fam. Jonkers
1-2-2009 Afgelopen zomer staanplaats geboekt via reisorg. Op zich een mooie camping echter gezien de zeer hoge prijs waren onze verwachtingen ook hoog gespannen. Helaas is het op veel fronten niet meer dan een middelmatige camping. Buitenzwembad zoals genoemd in brochure van onze reisorg. stelt echt niets voor. Daarnaast was het speeltuintje bij ons in de buurt ronduit gevaarlijk. Het restaurant was een eetschuur en personeel is niet echt vriendelijk.
Voor de rest ligt het perfect gelegen aan de noordzee en dat maakt een hoop goed.
Qua uitstapjes viel ons tegen dat alles minimaal een uur rijden is dat is wel heel erg ver.

Familie, Juli 2008
"Voor herhaling vatbaar"
f.kolmeijer
31-7-2008 wij hebben hier een hele leuke vakantie gehad lekker dicht bij het strand.een fijne camping met fijn nieuw sanitair ,een mooi binnen zwembad en een fijne binnen speeltuin waar de kids een paar leuke uurtjes door hebben gebracht.wij hadden een tent van touroperator ook deze was perfect.

met partner, Juli 2006
Jacqueline Jansen
18-12-2006 Vakantie geboekt via Touroperatorl, maar dan alleen een staanplaats voor onze vouwwagen. Zwembad viel erg tegen. Veel te veel chloor en zeer veel beton en geen speelattributen voor de kleintjes. Geen toezicht, ook niet bij de glijbaan waar dus een jongetje naar benenden is gevallen. Animatie van vacance soleil was er nauwlijks. Floppie het konijn raakte geblesseerd en toen was de animatie te einde. Het restaurant en de snackbar zijn rond uit slecht. Alleen de pizza's zijn redelijk te eten. Geen verlichting langs de paden. Het sanitair bij het hoofdgebouw is niet voorzien van afzonderlijke toiletten, waardoor iedereen in de gezinsdouches moet, maar er is wel een hondenwasplaats (lekker belangrijk). Al om al een veel te dure camping voor wat er te bieden is.

A.H. Venema Glazenb...
3-5-2006 leuke camping direkt aan het strand, maar wel heel afgelegen-geen bos in omgeving - er is in de zomer voor de kinderen veel te beleven.Het is een dure camping.we zijn er wel erg bekend en bezoeken de camping alleen omdat ze er heerlijke frietjes hebben. Wij bezoeken de omgeving al zo'n 25 jaar en kiezen dan altijd voor een andere camping in de regio bv. Svinklov Camping, nog mooier gelegen en veel goedkoper. Op het sanitair is niets aan te merken, ook niet op de leiding.