Camping Solystgaard in Ebeltoft Denemarken beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Camping Solystgaard

4,8

26 mei 2012

vanaf het water naar de camping

Beoordelingen Camping Solystgaard

Dragsmurvej, 8420, Ebeltoft
Camping Solystgaard scoort een 8,8 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Solystgaard? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Solystgaard in Ebeltoft, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Camping Solystgaard vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Denemarken. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Jutland. Vergelijk Camping Solystgaard met andere accommodaties in Ebeltoft.

5 beoordelingen over Solystgaard

4,8
"Prachtig uitzicht,veel ruimte en rust"
Jacqueline
24-8-2011 Wij waren dit jaar voor het eerst op deze camping maar zeker niet voor het laatst! Wat een heerlijk ruime camping waarbij alle plaatsen wel uitzicht op zee hebben en je mag zelf een plaats uitzoeken bij aankomst, ze zijn dan ook zeer ruim.De camping ligt direct aan zee waar de kinderen( 8 en 11) zich heerlijk kunnen vermaken op de steiger met krabbetjes vangen en zwemmen in zee.Ook op de camping is er veel ruimte voor de kinderen om te spelen en een animatieteam wordt zeker niet gemist!
Het sanitair was altijd schoon, douchen niet goedkoop maar daarentegen was het warm water voor afwassen gratis. De omgeving is echt prachtig wat een schitterende natuur en rust, echt een aanrader voor de wandelaars en natuurliefhebbers! Kortom wij hebben een heerlijke vakantie gehad op een perfecte lokatie!

met oudere kinderen, Juli 2009
"Fantastische ligging , vrijheid , rust , mooi"
Fam. van Oostrum
3-7-2009 Wij komen hier al 20 jaar en we vinden dat de camping hier slecht word beoordeeld omdat het een hele fijne camping is om je vakantie door te brengen.
Altijd zeer goed contact met de camping eigenaar en zeer zuinig op zijn eigen spullen en een harde werker.
Sanitair altijd heel schoon behalve als de frankrijk gangers komen word het een klere bende.

met oudere kinderen, Juli 2008
"Een prachtige ruime camping !!!"
Famile Bosma uit Dr...
17-8-2009 Wij zijn al heel vaak op deze plek geweest en komen er steeds weer terug. het is een heerlijke plek om tot rust te komen en de camping ligt prachtig aan ze waar ook deze zomer de bruinvissen weer vlak voor de kust langs kwamen zwemmen, fantastich!! Wij genieten hier heel erg en je kunt zelf zoveel plek nemen als je wilt. Het weer was wat minder dit jaar, maar met onze stormtent hebben we weer prachtig op de berg aan zee gestaan. Onze kinderen hebben zich ook goed vermaakt, varen op zee, zwemmen, op het springkussen, s ávonds een kampvuur maken bij het strand. En de baas ?? voor ons een vriendelijke meneer hoor !!!

Familie, Juli 2008
"Zeer rustig"
Dineke
23-11-2008 er wordt niets gedaan voor kinderen maar ze vermaken zich de hele dag. Het winkeltje stelt ook niet veel voor maar ebeltoft is 15 minuten rijden. Dus kom je voor de rust en de natuur dan zit je goed. Maar hou je van drukte dan kun je hier beter niet heen gaan. Wij gaan er straks voor de 5de keer heen.

met jonge kinderen, Aug. 2007
"Nooit meer"

8-2-2009 Hele mooie camping, mooie ligging alleen jammer dat de eigenaar een hele dikke z*k is en absoluut niet vriendelijk en behulpzaam, onredelijk tegenover buitenlanders (klinkt raar maar toch is dit zo) Als hij ooit de camping verkoopt komen we direct terug. Douchen is extreem duur. voor de rest een echte tip !