Hotel Zleep Billund** in Billund Denemarken beoordelingen 7.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel Zleep Billund**

6,7
6,1

26 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Zleep Billund**

PASSENGER TERMINALEN 4, BILLUND AIRPORT, 7190, Billund
Hotel Zleep Billund scoort een 7,9 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Zleep Billund**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Zleep Billund** in Billund, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Denemarken. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Jutland. Vergelijk Hotel Zleep Billund** met andere accommodaties in Billund.

8 beoordelingen over Zleep Billund**

6,7
6,1
6,4
"Voor bezoek Legoland prima"
Remko
29-9-2011 Hotel bij het vliegveld (geen last)
echt zo'n formulehotel, standaard inrichting. Maar prijspeil ok voor wat wordt geboden (wij hadden aanbieding geboekt, ruim op tijd)
Je kan er prima slapen en wat eten 's ochtends, meer is niet nodig als je de rest van de dag in Legoland bent.

met jonge kinderen, Apr. 2010
"Drama"
johan
28-4-2010 wat een fluthotel, familiekamer erg klein en warm benauwd. wel schoon!
toen bleek dat onze jongste niet in de hoogslaper durfde moesten we 100 dk bijbetalen.
ontbijt voor 59 dk pp is ook niet veel met wat afbakbrood jam pasta en 1 soort vleeswaren en cornflakes moest je het doen. voor dat geld verwacht ik wel wat meer.
ook erg jammer dat er geen speeltuintje voor de deur is in hotel met zoveel kinderkamers. mag je toch verwachten.
vondt ook het personeel niet al te vriendelijk, moest ook nog 40 dk extra betalen voor een parkeerkaart. houd dus in dat ik alweer 199 dk extra kwijt was op dit toch al niet al te goedkope hotel
weinig goeds te melden behalve dat je als naar legoland gaat dit hotel er wel lekker dich bij ligt

"Veel geld voor niks"
kaktus
8-7-2009 Je hebt idd niet veel last van de vliegtuigen, maar het gebouw oogt kil en de omgeving, tsja, dat is dus gewoon het vliegveld. De kamers zijn belachelijk klein, je struikelt over het bed en vliegt zo het raam uit als je niet uitkijkt. Ze zeggen dat ze zo geodkoop zijn omdat ze geen extra's hebben. Die extra's hebben ze idd niet, maar 90 euro per nacht is echt niet zo goedkoop. Personeel is erg stug, op het onvriendelijk af. Voor parkeren (op de luchthaven) en internet moet je (bij)betalen.

met partner, Sept. 2008
"Budget hotel"
Stefan
25-9-2008 We zijn hier een nacht geweest. Het is een aardig nieuw hotel, waardoor het er goed uitziet. De medewerkers zijn zacht gezegd onbeschoft. Het hotel ligt naast het vliegveld (wat wij niet wisten), met als gevolg dat er geparkeerd moet worden op de parkeerplaatsen van het vliegveld. (betaald dus) Er zijn dan wel parkeerplaatsen voor de hotelgasten, maar kosten zijn 40 kronen per nacht. (staat nergens vermeld). Eten is een beetje karig, maar niet heel slecht. Al met al een budget hotel, waar je alleen kan en alleen moeten willen overnachten.

met partner, Juli 2008
"Prima alternatief voor Legoland hotels!"
Marja
23-2-2009 Goed hotel, de kamers waren schoon en netjes. Het ontbijt was redelijk uitgebreid en er was gratis internet. Een prima en betaalbaar hotel als je naar Legoland wilt.

Familie
Siep
24-3-2008 Zeer goed hotel! Echt een aanrader als je Legoland wilt bezoeken! Het ligt op zo'n twee km afstand van Legoland en je kan bij de receptie fietsen huren. Direct naast het vliegveld waar je overigens geen last van hebt! (Geen vluchten 's nachts)Voor de kinderen een speelruimte met o.a lego en gamecube. Ontbijt goed. Kamers zeer schoon. Soort Ikea formule. Praktisch en prijsbewust. Badkamer superschoon en ongelooflijk vriendelijke mensen. Wij komen terug!

Familie
Siep
24-3-2008 Heel goed hotel! Ikea concept: praktisch en prijsbewust. Een aanrader. Naast vliegveld gelegen echter niet hinderlijk. (Geen nachtvluchten) Op 2 km van Legoland. Top service, zeer vriendelijk personeel. Kinderspeelkamer met lego en gamecube. Wij komen terug!

alleenreizend, Sept. 2007
Eddy
8-9-2007 Een vrij ruime en mooie kamer. Spijtig dat je het echt wel kon merken dat het een budgethotel is. Er staan aan de receptie drie automaten (frisdrank, koffie en snoep). Het ontbijt is weliswaar continental doch een beetje armzalig: hesp, kalkoen, salami, kaas en confituur. Alles in stukverpakkingen. Geen fruit wel youghurt en cornflakes.
Het is een kleine tien minuutjes wandelen van de luchthaven maar als je naar Legoland wil is er een armzalige verbinding. Een vijftal minuutjes rijden met de bus (stopplaats luchthaven) maar deze rijdt pas om het uur. Als je een beetje ongeluk hebt, kan je zelfs aan Legoland anderhalf uur staan koekeloeren.
Voor de rest wel een goed hotel voorzien van betalend internet en er is ook een speelruimte hoewel ik de indruk had dat dit hotel meer doelt op businesspeople.