Hotel Legoland**** in Billund Denemarken beoordelingen 8.4 | Zoover

Hotel Legoland**** Billund

Beoordelingen Hotel Legoland****

Aastvej 10, 7190, Billund
Hotel Legoland scoort een 8,4 uit 10, op basis van 25 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Legoland****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Legoland**** in Billund, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 20 vakantiefoto's van Hotel Legoland**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Denemarken. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Jutland. Vergelijk Hotel Legoland**** met andere accommodaties in Billund.

25 beoordelingen over Legoland****

9,7
met jonge kinderen, Mei 2012
"Super hotel !!"
rients_
14-5-2012 goed en mooi hotel en goed ingesteld op kinderen die "gek ' zijn van lego
je kunt er op diversen plekken in het hotel spelen en bouwen met lego en nog leuke prijzen winnen ook .
voordeel is dat je zo vanuit het hotel het legolandpark in kan lopen met een kaartje , je hebt dan gelijk een voorsprong op de andere bezoekers.
alleen het diner was erg matigjes , kok niet klaar met gerechten begint te mopperen op de klant door zijn traagheid.
maar ontbijt is weer super

met jonge kinderen, 2011
"Mooi hotel,leuk thema!"
Sjors
11-8-2011 Het legoland is leuk,de kinderen vonden het prachtig,het thema in het hotel maakte het helemaal af!

"Nooit meer"
Fam. Vugts
23-7-2011 Kleine kamers. Twee kinderen van 11 en 9 op een bedbank is niet te doen. Je kon nauwelijks tussendoor lopen. Standaardkamer is erg ongezellig. Middagbuffet was lauw. Ontbijt is prima. 1 dag in het park is genoeg. Het park is leuker voor kleinere kinderen.

"Geweldig !!!"
Hannes - Mol
30-7-2011 Voor de tweede maal bezochten wij dit prachtige, kindvriendelijke park! Onze zoon (en wij ook) genieten telkens weer !!! Aan alles werd gedacht! De kamers zijn goed uitgerust, het ontbijt is super, het personeel is super vriendelijk, overal kom je "legoblokken" tegen, netjes.
Wij hebben de rit deze keer in twee stappen gemaakt (overnacht in B&B Hotel in Hamburg) en dat is super meegevallen. Kwamen ontspannen aan in Legoland, hele dag kunnen genieten, lekker gegeten 's avonds, zalig geslapen, mooi ontbijt en nog een ganse dag kunnen genieten - ook al regende het de ganse dag - het bleef een sensatie !!!! Voor groot en klein een prachtig mooi park !!!!

Tip: de blokjes zijn wel duurder in de shop dan in nederland / belgië. De gadgets zijn uiteraard super leuk en dikwijls hier niet te verkrijgen !!!

met jonge kinderen, Juni 2011
"Geweldige plek voor kinderen!"
Fam. van den Donker
29-6-2011 Een leuk hotel waar overal lego te vinden is. Een minpuntje was de erg warme kamer. Met de isolatie zit het goed. Wat in het najaar en de winter natuurlijk wel weer fijn is.
Het ontbijt was lekker. Het was zelfs mogelijk om je eigen pannenkoeken te bakken.
Het avondeten (buffet) was oke! Al had er van mij wel wat meer groente mogen zijn.
De kids vonden het super dat ze zelf een ijsje konden maken.
De ligging van het hotel is ideaal met kleine kinderen. Je loopt vanuit het hotel zo het park in.
De service is goed. Je kunt bij de receptie een code krijgen voor gratis internet.
We waren de knuffel van onze zoon vergeten en deze is door het hotel naar ons opgestuurd, Super!

met jonge kinderen, Nov. 2010
"Wat een topper"
Fam Mulder
22-11-2010 Het hotel is fantastisch voor kinderen, en dus ook voor ouders! Gelegen in Legoland en 5 min van de luchthaven, super. Overal zelfs op de kamer is Lego te vinden om mee te spelen. Perfect ontbijt, prima diner, zeer vriendelijke mensen. Wel boeken via de deense site, daar krijg je nl ontbijt, entree en diner inclusive tov de engelstalige site!! Wedstrijdformulieren liggen zowel op de kamer als bij de receptie! In de winterperiode is wel de helft van het park gesloten!

met jonge kinderen, Okt. 2010
"Geweldig hotel voor kinderen !"
Fam. Vermast
28-10-2010 Het legoland hotel, denemarken is ideaal voor kinderen overal in het het hotel kom je bakken met lego tegen waar de kinderen mee kunnen spelen, zelfs op de hotelkamer stonden 3 bakken vol met lego. Het ontbijt en avond eten is goed (avond eten wel iets prijzig) Met het eten is ook aan de kinderen gedacht hier is een lagere buffettafel met dingen waar kinderen van houden.
Hotelkamer was schoon, compleet en netjes, personeel was erg vriendelijk.
De wedstrijden vanuit het hotel voor de kinderen worden grootst beloond !
De ligging tov legoland is ideaal je loopt vanuit het hotel zo legoland in en uit.
Wij zaten in het naseizoen zodat we bij de attracties bijna niet hoeven te wachten, dit zal in de zomer wel anders zijn als het ontzettend druk is. Voor ons (gezin met 2 kids) waren 2 dagen legoland voldoende.
Lego is hier niet goedkoper als in Nederland. Het is raadzaam om de reis op internet bij verschillende organisatie's te vergelijken hier zitten nogal prijsverschillen in.

zakelijk, Okt. 2010
"Groot, maar toch huiselijk"
Gijs
5-1-2011 In dit hotel heb ik enkele nachten verbleven naar aanleiding van een conferentie, met een hondertal anderen. Het is een heel groot complex; toch speelden de Denen het klaar om me een thuisgevoel te geven. De kamer was zeer goed en schoon, het eten prima en de hotelbar gezellig. Het zou wel leuk geweest zijn als ik de motorfiets op een minder openbare plek had kunnen stallen.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Heel erg leuk voor kinderen"
Fam Pruim
26-8-2010 Dit hotel is echt super voor kinderen. Overal zijn er plekken om met lego te spelen, zelfs aan tafel bij het eten kunnen ze spelen. Er zijn DS'en en Wii's waar ze ook gratis mee mogen spelen. Ook is er een wedstrijd voor de kids in het hotel waar ze super prijzen mee kunnnen winnen, mijn zoon won een vrachtwagen van Lego. Wij vonden de kamer klein en een beetje gedateerd voor de prijs wat je betaald, kan luxer volgens ons. Schrik niet als uit eten gaat in de avond van het hotel, wat dit is heel prijzig.

met oudere kinderen
"Mooie ervaring"
Barbara
14-5-2010 Hotel is leuk door de aankleding en alles wat er gedaan wordt voor kinderen. Wedstrijden worden heel royaal beloond (vergeet niet hiernaar te vragen als je bij de check in hier niets over hoort, div mensen wisten hier niet van). Wij hadden een themakamer erg leuk, maar wel duur , als je gesteld bent op ruimte is dit wel aan te raden als je met wat oudere kinderen bent. Ontbijt is super, avondbuffet minder en prijs/kwaliteit niet helemaal goed. Is zeker een bezoek waard. Zoeken naar aanbiedingen op internet is aan te raden.