29-8-2010
Legoland en Lallandia plaza op loopafstand, en zeer de moeite waard.
Supermarkt winkel weinig keus.
Receptie kwam niet erg gastvrij op ons over (niet even welkom heten, en niet gevraagd hoe we ons verblijf hebben ervaren)
De camping zag er netjes verzorgd en onderhouden uit.
geen eigen zwembad maar wel gratis gebruik van Billund-bad op 500m lopen, het bad was vrij simpel met wel een leuke glijbaan en sauna, stomen etc. Kids vermaakten zich er goed!
6-6-2009
Leuke familiecamping op loopafstand (5 min.) van Legoland. Ligt wel langs de doorgaande weg, dus even een plekje zoeken dat er wat verder vanaf ligt. Komen regelmatig vliegtuigen over van Billund Airport (al die Legostenen moeten het land uit!). Kindvriendelijke terrein (grote speeltuin, decentraal gelegen). Sanitair niet heel geweldig. Ruime douches, maar wel oud en weinig. Leuk restaurant op de camping, wel duur.
Legoland om de hoek, wat natuurlijk geweldig is, daar bijna iedereen daarom in Billund is neergesteken. Stadje Billund niet veel aan. Wel wat aardige goedkope eet-adresjes en supermarkten.
Staplaatsen op de camping aardig kaal, zanderig (wij waren er wel 'pas' in augustus). Prijs is niet gering. Wij vinden het te duur voor wat wordt geboden (alleen de ligging is top!). Wifi functioneerde niet, kreeg wel het abonnementje terug. Wel netjes. Veel wisseling op de camping, men blijft hooguit een paar dagen.
Voor bezoek aan Legoland een absolute aanrader. Lekker dichtbij.
8-8-2008
Een leuke camping op loop afstand (zo'n 500 meter) van legoland. Het sanitair is netjes en schoon. Er zijn zgn Family rooms en een tv kamer. Er is wifi op de camping maar dat is aardig prijzig.
De plekken zijn genummerd en ruim. Een perfecte uitvals basis voor Legoland.