Hotel City Hotel Odense*** in Odense Denemarken beoordelingen 7.3 | Zoover

Hotel City Hotel Odense*** Odense

Beoordelingen Hotel City Hotel Odense***

Hans Mules Gade, 5000, Odense
Hotel City Hotel Odense scoort een 7,3 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel City Hotel Odense***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel City Hotel Odense*** in Odense, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Hotel City Hotel Odense*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Denemarken. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Funen en de eilanden. Vergelijk Hotel City Hotel Odense*** met andere accommodaties in Odense.

3 beoordelingen over City Hotel Odense***

Familie
Elger
9-9-2007 Vriendelijk hotel wat pal tegen het centrum van odense ligt. We hebben de gewone kamers niet gezien want we waren ge-upgraded naar één van hun city-apartments op 2 minuten lopen van het hotel in een leuk oud straatje in een ouder pandje, naast een geweldig restaurant (ook een historisch pand). Die appartementen waren heel ruim en mooi (enig nadeel dat er wel gerookt mag worden en dat ruik je als niet-roker wel wat)en ze lagen dus geweldig mooi. Ontbijtbuffet in het hotel ook prima. Bij de receptie waren ze relaxed en vriendelijk. Alle atracties van Odense op een paar minuten lopen. Goede prijsdeal via Touroperator.

alleenreizend, Sept. 2007
Eddy
11-9-2007 De kamer was vrij ruim. Op zich eigenlijk niets op aan te merken. Zeer goed gelegen en niet te ver van alle belangrijke bezienswaardigheden. Eén welbepaalde receptioniste was minder vriendelijk maar de service was wel okee. Eén groot nadeel was dat ik op het eerste verdiep een kamer had en vrijwel constant hoorde je wel iemand de trap opkomen, omdat de trap centraal gelegen is. Zowel de trap om naar het gelijkvloers te gaan als deze om naar de ontbijtkamer te gaan (in de kelder). Uit het ontbijt had je niet al te veel keuze maar goed de keukenprinses was alleszins wel vriendelijk hoewel ik de indruk had dat ze geen Engels kon. De receptionisten daarentegen hadden daar geen probleem mee.

Familie, Aug. 2007
Charlotte
18-9-2007 We hebben twee nachten doorgebracht in een familiekamer. Onze oudste sliep op een bedbank en de jongste in een reisbedje. Ondanks dit was de kamer vrij ruim en netjes. De badkamer was eenvoudig maar zeker niet slecht. Goede handdoeken. De receptionistes waren allemaal zeer behulpzaam en vriendelijk. Gratis parkeergelegenheid aan de achterkant van het gebouw (het hek gaat op slot maar ook regelmatig open en dat was wel gehorig).
Het ontbijtbuffet was uitgebreid en werd voortdurend bijgevuld. Heerlijk brood en vers fruit.
We hebben ook heerlijk gegeten in het restaurant dat op vijf minuten loopafstand te vinden is. Uiterst vriendelijk personeel en zeer correct. Wij zouden zeker terugkeren.