Hotel Best Western Nyborg Strand**** in Nyborg Denemarken beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Best Western Nyborg Strand****

26 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Best Western Nyborg Strand****

OSTEROVEJ 2, 5800, Nyborg
Hotel Best Western Nyborg Strand scoort een 8,3 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Best Western Nyborg Strand****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Best Western Nyborg Strand**** in Nyborg, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Denemarken. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Funen en de eilanden. Vergelijk Hotel Best Western Nyborg Strand**** met andere accommodaties in Nyborg.

2 beoordelingen over Best Western Nyborg Strand****

"Heerlijke locatie"
Marjan
9-8-2011 Schoon, verzorgd hotel met uitzicht op het water en de brug.
Het is een groot complex met veel voorzieningen.

met partner, Aug. 2008
"Mooiste locatie die ik ken"
Tirza
3-7-2009 Hotel Nybrog strand is wat mij betreft gelegen op de mooiste plaats die er is. Vroeger toen ik klein was ging ik hier al met mijn ouders naartoe en onlangs ben ik met mijn vriend (beiden 25) weer geweest. Het hotel is pal aan de zee (nou ja Storebaelt, soort zee) gelegen en geeft uitzicht over een van de langste bruggen ter wereld, de Storebaeltbrug. Een wandeling lansg het eindeloze strand van Nyborg is zeker de moeite waard. De omgeving is rustig, maar erg mooi en gevarieerd (bossen, heuvels, strand, zee). Het dorp is leuk, maar niet heel spectaculair. Als je spectakel zoek sta je zo in Odense of Kopenhagen. Het hotel bevat ook een erg fijn zwembad, wat voor jong en oud prettig is. Het is hier vooral 's zomers erg rustig (het is een conferentiehotel), wat het zeer geschikt maakt voor gezinnen die rust en ontspanning zoeken. Omdat het hotel in verschillende delen gebouwd is, is er een groot verschil in kamers. Vraag altijd naar kamers aan de zeezijde en in het middendeel.