Appartement Feriecenter Klinten Faaborg in Faaborg Denemarken beoordelingen 5.2 | Zoover

Beoordelingen Appartement Feriecenter Klinten Faaborg

5,4
5,5
6,6

26 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Feriecenter Klinten Faaborg

Klinte Allé , DK-5600, Faaborg
Appartement Feriecenter Klinten Faaborg scoort een 5,2 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Feriecenter Klinten Faaborg? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Feriecenter Klinten Faaborg in Faaborg, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Denemarken. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Funen en de eilanden. Vergelijk Appartement Feriecenter Klinten Faaborg met andere accommodaties in Faaborg.

6 beoordelingen over Feriecenter Klinten Faaborg

met oudere kinderen, Juli 2011
"Neem geen appartement op de 2e etage"
Karin
1-8-2011 Omgeving is mooi. Appartementcomplex is wel een betonnen bedoeling. Wij hadden een appartement op de 2e verdieping. Boven onze slaapkamer bevond zich mechanisch ventilator die continu aan was. Een erg nadrukkelijk aanwezig geluid waar wij niet van konden slapen. Gelukkig was er een bedbank.
Ze hebben daar zowel een binnen- als een buitenbad. Het buitenbad was erg koud en had een levensgevaarlijke (hoge) glijbaan.
Wij hebben er 3 dagen gezeten. Leuk maar lang genoeg.
Oh je had ook gratis internet die het voor 95% van de gevallen niet deed.

"Gemoedelijk appartementen compex, geen luxe."
Ellen
9-9-2011 Het complex is goed en voldoende als je veel wilt bezichtigen en doen in de omgeving, als je alleen maar bij het complex wilt blijven zal het kunnen gaan vervelen. Het heeft een binnen en buitenbad zonder veel poeha en een sauna. Een speeltuin voor kinderen en ligt aan de zee.
Het ligt op loopafstand van het havenstadje Faaborg, met typische deens oud centrum.
De omgeving is prachtig heuvellandschap en in de omgeving zijn verschillende stadjes, kasteel en eilanden om te bekijken.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Weinig inspirerend"
Fam. Kamp
16-8-2010 Net met onze kinderen van 6 en 8 een week in dit complex doorgebracht. Eerlijk gezegd werden wij er niet heel enthousiast van. Toegegeven, personeel is vriendelijk, appartement is ruim en van alle gemakken voorzien, maar het blijft een rottig blok beton. Weliswaar aan zee, maar je moet erg veel geluk hebben wil je behalve het beton van je buren hier iets van zien. Wij hadden op verzoek zicht op het binnenplaatsje met een leuke speelplek voor de kinderen. Het zwembad viel erg tegen. Het buitenbad was veel te koud, de zwembad levensgevaarlijk. Het binnen zwembad was klein, maar voor de kinderen prima.
In de omgeving genoeg te doen. Aanraders zijn Egeskov (wel prijzig!), de natuurspeeltuin, Faaborg en de wandeling die door het complex wordt aangeraden.
Wij komen hier ondanks een redelijke week echter niet weer.

met partner, Aug. 2008
"Prima te doen"
Tineke Rokebrand
9-9-2008 Net appartement, met afwasmachine (klein). Met 2 personen prima te doen. Jammer dat een appartement op de benedenverdieping niet vrij was, zou met onze hond beter zijn geweest qua ruimte op terras. Wij hadden overigens wel ietsjes zeezicht. Sauna, binnen- en buitenzwembad helemaal prima. Het weer had wat warmer mogen zijn, maar daar kan niemand wat aan doen :)
Aan te raden is om een plaatsje te reserveren op de veerboot Bojden - Fynshav, als je vanaf Funen weer terug wilt richting Nederland.

Familie, Aug. 2006
Marc de Best
8-8-2006 Wat een teleurstelling. We hebben vrij laat geboekt en dit was het enige beschikbare in de regio. We weten nu waarom.
Eerst maar even het enige positieve: de mensen bij de receptie zijn erg vriendelijk.
Het complex ligt direct aan de zee, maar door de hoogte van het complex is er van zeezicht geen sprake. Het enige uizicht is het tegenoverliggende blok en de schutting om het zwembad heen. Het buitenzwembad is wel leuk, de hoge glijbaan is een beetje link. Het binnenzwembad was tijdens onze aanwezigheid gesloten.
Het eten was ronduit slecht. Bijna alles was gefrituurd. We hebben het ontbijtbuffet niet aangedurft.
De appartementen zijn particulier eigendom en verschillen ondeling. De inrichting was redelijk. We waren met zijn vieren in een vierpersoons appartement. Dit betekende dat twee van ons in de woonkamer op de banken moesten slapen.
Onder ons waren huiseigenaren aanwezig. De hadden tot 02:30 een feestje. Het is verschrikkelijk gehorig, dus dat was genieten.
Nooit meer!

met partner, Mei 2006
kwweens maas
8-9-2006 de natuur en cultuur is mooi
de mensen zijn vriendelijk
en het uit eten gaan is betaalbaar en overheerlijk
en de rust straald overal er vanaf