Hotel Veronica*** in Paphos (Pafos) Cyprus beoordelingen 6.3 | Zoover

5,2
5,8
4,6

25 mei 2012

Hotel Veronica*** Paphos (Pafos)

Beoordelingen Hotel Veronica***

Danais Str., 60364, Paphos (Pafos)
Hotel Veronica scoort een 6,3 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Veronica***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Veronica*** in Paphos (Pafos), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Hotel Veronica*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Cyprus. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Paphos. Vergelijk Hotel Veronica*** met andere accommodaties in Paphos (Pafos).

28 beoordelingen over Veronica***

5,3
alleenreizend, Okt. 2011
"Dit hotel nooit meer!"
Ingeborg Knoops van...
22-10-2011 Ontbijt: uitgedroogd brood,gebakken eieren,die warm werden gehouden,tafelkleedjes nog vies van de vorige dag.
Avondeten:wederom uitgedroogd brood bij de soep, vlees en vis: zat weinig smaak aan,weinig variatie aan toetjes.
Kamer: stampvol,redelijk schoon,gedateerd.
Personeel wel vriendelijk.
Algemeen: Het hotel heeft niks te bieden,saai!

alleenreizend, Sept. 2011
"Achterstallig onderhoud"
Judith
7-10-2011 Hotel vedient zijn sterren alleen maar vanwege ligging en de prachtige tuin met zwembad.
Achterstallig onderhoud zijn de sleutelwoorden voor dit hotel. Kamers zijn ondermaats.
De entree ziet er gelikt uit maar dat is het enige dat er goed uit ziet. De rest is zwaar gedateerd.
Het eten is ronduit slecht. Diepvriesbrood bij het ontbijt, 's Avonds alles even vet en 'doorkookt'. Diverse vleessoorten maar het smaakte allemaal het zelfde. Cyprus is een eiland met heel veel fuitsoorten maar in Hotel Veronica kenden ze alleen maar de slechtse kwaliteit onrauwe appeltjes en watermeloen! De zogenaamd Engelse keuken bracht het schaamrood op de kaken van de Engelse gasten.
Het personeel was aardig, hulpvaardig en efficient.
Airco werkt niet, is alleen maar verplaatsing van de toch al veel te warme lucht. Uitzetten is het advies!

met vrienden, Okt. 2009
"Beter dan eerdere beoordelingen deden vrezen..."
Marga Mol
2-11-2009 Hotel Veronica hebben wij in de laatste week van oktober 2009 bezocht. De kamers vonden wij prima: ruim en een goede natte hoek. Personeel aardig. Eten inderdaad Engels georienteerd, maar dat lijkt me niet heel vreemd bij een voormalige Britse kolonie. Het buffet vonden wij voldoende gevarieerd voor een hotel van deze prijsklasse: geen viersterrenkwaliteit, maar gewoon goed te eten soepen, salades, vlees-, vis- en groentegerechten.

met vrienden, Sept. 2009
"Nooit meer !"
h.uphoff
20-9-2009 Hotel is erg gericht op Engelsen wat eten betreft. Schoonmaak minimaal , maar 1 x schone handoeken in 7 dagen gekregen. Bedden nauwelijks opgemaakt.

met vrienden, Aug. 2009
"Geslaagde prijs/kwaliteit verhouding."
Jacques
30-8-2009 Hotel Veronica is internationaal en slaagt er desondanks in om hun maaltijden zodanig in te richten (buffet) dat er voor elk wat wils is voor een redelijke kwaliteit. Zwembad met voorzieningen is goed, de kamers (slaap/bad) zijn standaard, schoonmaken gemiddeld alleen vervanging handdoeken kan beter.

met oudere kinderen
"Nog nooit zo slecht gegeten"
A. Visser
18-7-2009 Bus stop voor de deur, ligging vlak bij strand, 15 minuten lopen naar haven. Goede restaurants in de buurt, ga naar Rimini of Fricardo. Eten in hotel echt bijzonder slecht. Kamers sterk verouderd sanitair smerig. Gelukkig hebben we aanbiedings prijs betaald, anders ben je mooi bekocht met dit hotel.

met vrienden, Juni 2009
"Wat was er ook te verw88 voor dit geld?"
linda kronenberg
12-7-2009 Het hotel ziet er aan de buitenkant heel leuk uit, maar als je binnenkomt waan je je in de jaren 80. alles is erg verouderd maar wel schoon. De kamers zijn klein maar wel schoon. Handdoeken werden tijdens ons verblijf van 8 dgn maar liefst 1x verschoond. op de grond gooien in de badkamer heeft geen zin want die hangen ze gewoon nat en vies weer keurig op. Het eten is prima. niet heel veel keus maar elke dag minstens 1 soort vis, 2 soorten vlees, rijst/pasta en iets met aardappelen (puree/gekookt/gebakken/friet) en alles is prima te eten. daarnaast is er een saladebar met allerlei soorten sla en salades.
zwembar is prima en schoon. ligbedden zijn er genoeg. dus je hoeft er niet om te vechten.
In de omgeving zitten wel wat winkels en restaurantjes maar naar de haven is een half uur lopen of je pakt de bus voor 1,50 die vlak bij het hotel stopt.
In paphos zelf is genoeg te doen en te beleven. waterpark/opgravingen/museum ed.
cyprus is voor herhaling vatbaar maar wel ander hotel!

met partner, Juni 2009
"Goed hotel!!"
paul en kim
1-7-2009 wij zijn vanacht terug gekomen uit cyprus, en hebben een super vakantie gehad in hotel veronica!! na de beoordelingen hier op zoover gelezen te hebben waren we toch wel een beetje bang wat ons te wachten stond....200% meegevallen!!
eten was goed. altijd soep, groente, salade vlees en vis, pasta/rijst. en vooral veel lekkere toetjes!!zou niet zeggen dat het geweldig was maar we hadden dan ook geen geweldige hoge prijs voor dit hotel betaald. personeel erg vriendelijk!! altijd werd er gedacht gezegd en als er dan eens wat op was bij het onbijt bv hoefde je het maar te vragen en binnen een minuut was het er weer. bij de recptie zijn wij altijd vriendelijk geholpen, niks mis mee!! liggen was ook zeker niet slecht, zo op het strand en bushaltes genoeg in de buurt. het was een wandeling van ong. 20 min na de haven maar zeker geen vervelende wandeling!! dus ik zou zeggen, fijne vakantie!!

met partner, Juni 2009
"Jammer......."
Steven
28-6-2009 Als je goed in je vel zit, is het geen probleem om in dit hotel te verblijven. Voor extra vakantie kilo's hoef je niet te vrezen.....het eten is slecht en vooral ontbijt is erg beperkt met droog brood en vet spek. Het avondeten is matig en voor de romantiek doen de TL - balken veel goed!!!!! Ook mensen met rugklachten, of nog beginnende rugklachten zijn de spiraal veren in je rug een verademing, als je begrijpt wat ik bedoel!!
Ligging is wel gunstig en centraal. Cafe Deck bij het strand is zeker een aanrader!
Dit was een eenmalig avontuur!

met partner, Apr. 2009
"Nooit meer"
Creemers
3-5-2009 Het avondeten was gedegen en goed, maar aan het ontbijt ontbrak altijd wel iets. Het aangeboden brood (als het er al was) was oud en viel uit elkaar als er boter op werd gesmeerd. Zelfs één ochtend ontbrak de boter zelfs en dan zit je wel erg droog te herkauwen. De koelkast op de hotelkamer was alleen te gebruiken als er € 3,50 per dag werd betaald. Wij vragen ons af wanneer de dag komt dat je bij reservering van een hotelkamer ook nog apart moet betalen voor bed, T.V, toilet ,bad, fohn, verlichting, koelkast,huur kamersleutel, enzovoort.
Over het dienstdoende personeel ( van diverse nationaliteiten) van ons geen kwaad woord, maar de manager maakte op ons een behoorlijk arrogante indruk. Wij hebben middels de hele entourage van het hotel de indruk gekregen dat hier op korte termijn nog veel winst moet worden binnengehaald en dan sluiten maar die hele handel.