Hotel Venus Beach***** in Paphos (Pafos) Cyprus beoordelingen 7.1 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.127 bezoekers online
Home > Cyprus > Paphos > Paphos (Pafos) > Hotel Venus Beach*****

Beoordelingen Hotel Venus Beach*****

10 februari 2012

6,4
Hotel Venus Beach***** Paphos (Pafos)

Hotel Venus Beach scoort een 7,1 uit 10, op basis van 27 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Venus Beach*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Venus Beach***** in Paphos (Pafos), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 22 vakantiefoto's van Hotel Venus Beach***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Cyprus. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Paphos. Vergelijk Hotel Venus Beach***** met andere accommodaties in Paphos (Pafos).

24 beoordelingen over Venus Beach*****

Never nooit meer naar dit hotel!
Tineke Jaspers
16-9-2011 Door een overboeking van het Atlantica Golden Beach Hotel zijn we door onze touroperator in dit hotel gestopt. Er vieze kamers. De vloerbedekking was geel en er zaten overal brandvlekken in. De badkamer was goor en zat vol met zwarte schimmel. De wc-bril zat los en er zaten nog sporen van een vorige kamerverhuurder in. In de nachtkastjes zat zwarte schimmel. De voorpui zat los van de muur en stond 5 cm open. Zo konden alle muggen naar binnen. We lagen aan de straatkant waar tegenover een nachtclub lag. Door de open pui hebben we dus geen oog dicht gedaan. De bedden waren erg hard en de minibar kon opengemaakt worden tegen betaling. Wil je zelf wat in de minibar kwijt betaalde je 1 euro per fles per dag. We zijn in de bar nog wat gaan drinken voor het slapen gaan. Mijn man bestelde een cola. Deze had de kleur van ijsthee... Meer woorden wil ik aan dit hotel niet vuil maken. Na 1 heftige nacht zijn we hier weg gegaan. Zeker geen 5 sterren waard.

Super vakantie gehad!
Frank en Inge
16-9-2011 Dit hotel is een echte aanrader! Erg vriendelijk personeel, de kamers zien er netjes uit en worden elke ochtend keurig schoongemaakt.
Aan de overkant van het hotel is een bushalte, 5 minuten rijden en je bent in de haven.
Wij verbleven op basis van logies en ontbijt. Het ontbijt was prima. We hebben er één keer gelunched, was opzich ook prima, alleen bestaat onze lunch over het algemeen niet uit vlees en vis ;-).
De haven was erg leuk, leuke tentjes om te eten, dit smaakte prima! De jeepsafari is echt een aanrader. Leuke gidsen en een leuke route, je leert Cyprus echt een beetje 'kennen'. Kortom: super weekje gehad!

Heerlijke vakantie gehad!
Manon
30-8-2011 Het is een mooi hotel. Ontbijt prima! bedden echt te hard :-( niet fijn. Ligt aan de zee, echter kun je hier niet zwemmen met kinderen. Er hangt elke dag een rode vlag en er staan borden met "extremely dangerous" vanwege de stroming en de stenen/rotsen (is langs de hele kust van Paphos bijna!) Uiteindelijk zwommen er wel mensen, maar pas echt op voor de stroming! Er is geen strandwacht.
Wij hebben uiteindelijk elke dag gewoon hier gelegen en toch lekker gezwommen.Bedden en parasols gratis. Er is een mooi zwembad én je kunt met de bus naar Coral bay. Ook prima te doen!
De haven is erg leuk. Met de bus zo'n 15 min, 2 euro pp voor retour. jeepsafari aan te raden. Internet erg duur in het hotel! 6 euro voor half uur.

Beter te bezoeken in het voor of najaar,
M.Jacobs
9-7-2011 Wij zijn net terug van onze vakantie bij Venus beach hotel. Via "TO" zijn wij hier terrecht gekomen. Paphos zelf is erg leuk, je hebt een hoger deel en een lager deel van de stad. Het lager deel is erg gezellig met veel terrasjes en souvenir winkeltjes. Het hoger deel is een stuk mooier en zie je veel van de Griekse cultuur terug in de gebouwen. In dit deel van de stad zijn veel kleding winkels. Wel is het zo dat het voor ons te warm was om de stad te bezoeken overdag, dit hebben we 1x gedaan en het was gewoon niet uit te houden.
Het hotel is matig, de kamers zijn niet 5 sterren waardig en de bedden zijn hard, wel is er airco. Wij hebben de laatste 2 dagen van onze vakantie all-inclusive genomen, op te upgraden van logies+ontbijt naar All-in was 36 euro p.p per dag. Het ontbijt is erg gericht op de Britten die er komen, wel is er een uitgebreid assortiment. Lunch is minder en het avond eten was 1x heeel goed en 1x wat minder. Voor de rest is er een leuke animatie voor jong en ouD

Leuk hotel
Lisanne
6-7-2011 Hoewel het hotel naar mijn mening geen vijf sterren waard is hebben we wel een leuk verblijf gehad. Personeel is erg vriendelijk. Kamer was redelijk, een beetje gedateerd, de bedden waren erg hard en de badkamer was net niet helemaal schoon.
Ligging van het hotel hebben wij als prettig ervaren, goede verbinding met de bus richting de haven, het stadje en Coral Bay (om de 20 min een bus en dagkaart voor €2).
Het zwembad is niet groot, maar wel aardig, genoeg ligbedden wel achter het hotel en in de zee kun je goed afkoelen (wel veel stenen).
Het eten in het hotel was iets waar we niet echt over te spreken waren. Het ontbijt is goed, maar het diner ronduit slecht. Alleen diner mogelijk in de vorm van buffet, alles is heel snel koud en veel hetzelfde. Halfpension/all inclusive is niet aan te raden.

met partner, Aug. 2010
Heerlijk hotel
annet becht
10-9-2010 Hotel Venus Beach, is een prima hotel voor mensen die van rust houden,maar wel de drukte op willen zoeken als zij dat willen.
Het ligt buiten Pafos , precies naast de koningsgraven. Met de stadsbus die stopt voor het hotel ben je zo in de stad , je kunt ook lopen langs het strand en dat is omgeveer een klein drie kwartier.
De kamers zijn schoon, maar niet groot. de badkamer is prima uitgerust en elkedag scone handdoeken.
Het ontbijtbuffet is zeer uitgebreid.
bij het zwembad zijn de ligstoelen en deparasols gratis , ze staan tot vlak bij het strand. bij het zwembad krijg je op vertoon van een pasje gratis badlakens.
De zee is vrij ruw, de golfslag sterk en vaak voel je een stroming.
Animatie wortd ook vaak in het zwembad gedaan, waterpolo en airobics,'s avonds is er ook iedere avond wel animatie.
De fitniss is netjes en goed de kapper hebben we niet gezien.

met jonge kinderen, Aug. 2009
Rustig en niet kindvriendelijk.
Fam. P
15-8-2009 Venus Beach is meer geschikt voor rustzoekers, er zijn een paar restaurants en een supermarkt in de buurt, meer niet. De busverbinding is goed en goedkoop, kan je overal naar toe brengen. Het hotel ziet er netjes uit, kamer is klein, tapijt in de kamer is vies. Er wordt elke dag schoongemaakt, maar ze vergeten weleens hier en daar schoon te maken. Het zwembad is groot en het water is warm. Het strand bij het hotel is gevaarlijk voor zwemmen. Er is niets zoveel te doen voor kinderen, alleen een miniclub en kinderzwembad. Het service is voortreffelijk, heel correct. Elke dag dezelfde (Engelse)ontbijtbuffet. Dinerbuffet heeft niet zoveel keuze, maar smaakte goed. Elke dag een ander thema. De animatie team bestaat uit één man! Petje af voor die man. Hij organiseert 's ochtends diverse activiteiten zoals aqua aerobics, 's avonds Bingo, optreden in de show als acrobatiek, fungeert als DJ. Bijna elke avond vermaakt hij de gasten in z'n eentje. In het kort, dit is geen vijfsterren hotel.

met partner, Juni 2009
Gaan weer terug,
m.ratelband
11-9-2009 zijn begin juni geweest, fijn en rustig hotel, vriendelijke mensen. echt een plek om even tot rust te komen.

met partner, Aug. 2008
Een erg engels georienteerd hotel
Kim & Mark
16-11-2008 Zeer veel engelsen in het hotel, welke ook duidelijk de belangrijkste gasten waren. Een redelijk stukje buiten het centrum, maar met de bus was dit erg goed te bereiken. In de directe omgeving is niet heel veel te doen.

RC en MC
15-5-2008 Prettig hotel voor mensen die serieus rust zoeken. Het publiek is van een gemiddeld hogere leeftijd, neigt naar het "chiquere" (te denken valt hierbij aan Mevrouw Bouquet uit de TV-serie "Schone schijn") en bestaat veelal uit engelstaligen (Engeland, Wales) met hier en daar een verdwaalde frans- of nederlands sprekende gast. Het eten is rijkelijk van aard en van goede kwaliteit. Nette kleding tijdens het (avond)eten is vereist! Het is geen hotel waar kinderen zich niet echt thuis zullen voelen.De kamers stralen niet van luxe; hier en daar zou wel wat onderhoud aan het gebouw kunnen plaatsvinden.
Het hotel ligt op loopafstand van de haven van Paphos (als je een beetje van wandelen houdt...45 minuten). Voor het hotel is echter een bushalte (1,35 euro enkele reis naar Paphos haven), een taxi kost circa 7 euro.
We bezochten dit hotel 2 maal

6,2