Hotel RIU Cypria Resort (Cypria Bay + Cypria Maris)**** in Paphos (Pafos) Cyprus beoordelingen 7.3 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 17.612 bezoekers online
Home > Cyprus > Paphos > Paphos (Pafos) > Hotel RIU Cypria Resort (Cypria Bay + Cypria Maris)****

Beoordelingen Hotel RIU Cypria Resort (Cypria Bay + Cypria Maris)****

9 februari 2012

6,6
Hotel RIU Cypria Resort (Cypria Bay + Cypria Maris)**** Paphos (Pafos)

Hotel RIU Cypria Resort (Cypria Bay + Cypria Maris) scoort een 7,3 uit 10, op basis van 222 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel RIU Cypria Resort (Cypria Bay + Cypria Maris)****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel RIU Cypria Resort (Cypria Bay + Cypria Maris)**** in Paphos (Pafos), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 123 vakantiefoto's van Hotel RIU Cypria Resort (Cypria Bay + Cypria Maris)**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel RIU Cypria Resort (Cypria Bay + Cypria Maris)**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Cyprus. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Paphos. Vergelijk Hotel RIU Cypria Resort (Cypria Bay + Cypria Maris)**** met andere accommodaties in Paphos (Pafos).

208 beoordelingen over RIU Cypria Resort (Cypria Bay + Cypria Maris)****

Goed hotel, maar geen RIU wat we gewend zijn.
anny en ferry
1-10-2011 Geen slecht hotel, maar zeker geen RIU kwaliteit. Eten is goed, animatie ver beneden peil. Zeker s'avonds, dan is er weinig te beleven. Kamers zijn prima schoon, en iedere dag schone handdoeken. Wij waren te gast in het Bay gedeelte, dus over het Maris gedeelte heb ik geen indruk. Bedden zijn vrij hard, de eerste 2 dagen wennen aan de bedden. Personeel is over het algemeen behulpzaam en vriendelijk. Alleen de manager is verschrikkelijk onvriendelijk, en hele slechte gastheer. Maar vooruit wij hebben een goede vakantie gehad, maar gaan er niet meer terug naar toe. De prijs ligt toch hoog in verhouding van de kwaliteit. De vier sterren zijn discutabel.

Hotel gaat dicht
Ans
24-9-2011 Hotel Cyria Maris en Bay gaat eind oktober dicht en is dan geen Riu meer en dit is te merken in alles
Touroperator gaat het overnemen en zet er een toaal nieuw hotel neer.
Dit is onze 6 de Riu en van allen was dit de slechtste.
De ligging is prachtig ,zand stand is er wel maar daaronder liggen rotsen ,is niet fijn zwemmen.

Het hotel is 26 jaar oud en niet onderhouden,de kamers zijn oud,muffig,het ontbreekt aan Riu klasse
Iedereen klaagde in het hotel
Het eten is redelijk maar erg engels georiënteerd.
Wij vinden het voor de 4 **** qua prijs kwaliteit veel te duur
Heel jammer

Mooi Hotel !!
R.Wouters
11-8-2011 Het is een mooi hotel met een erg mooie ligging het resort word erg goed bijgehouden en het ziet er zeer netjes uit ! Wij zouden eigenlijk in het Maris gedeelte zitten maar toen we er aankwamen werd verteld dat we naar het Bay gedeelte moesten dus ik kan niets zeggen over de kamers in Maris. De kamers in Bay waren niet super groot maar groot genoeg voor 2 personen elke dag werd de kamer netjes schoon gemaakt nieuwe handoeken perfect. Het personeel was erg vriendelijk maakten een leuk praatje echt super ! Er is wel degelijk een strandje en je kunt er ook zeker zwemmen maar het is niet een super groot strandje en het is geen wit strandje maar meer donkerder zand (niet zwart). Animatie overdag is er vollop voor jeugd en volwassenen. Het is wel erg engels georienteerd. S'avonds is er ook altijd een leuke show om te zien alleen wat ik wel jammer vind dat je niet buiten muziek hebt er is maar 1 dag buiten een show geweest rest is altijd binnen verder was alles prima !!

Te slecht voor een RIU!
M + S
12-8-2011 RIU is ons zeer bekend, zeker in de carribean. Dit RIU hotel sloeg alles. Het ontbreekt aan alles dat de vakantie ontspannen maakt. Het personeel is voornamlijk oostblok en spreekt slecht Engels, groeten of herkennen doen ze je niet, ook niet na 2 weken. Bestel je 2 water krijg je bier+cola. Elke bestelling 3x herhalen omdat de muziek in hun bar zo hard staat, zacht zetten homaar. De handdoeken zijn kapot en compleet uitgewassendun vol met bleekvlekken, koffie(?)vlekken. Harde bedden, vies (warm)water in zwembad. De handdoeken op de kamer werden door de schoonmaakster uit je bad gevist en opnieuw opgevouwen. (gecheckt dmv markeren), het aanbod in de bar is abominabel. Weinig en slechte drankjes, alles is aangelengd. Het eten was helemaal slecht. Restaurant elke dag te laat open, slecht aangevuld OUD BROOD! 2 wekenlang. Diner is niet best, alles is doorgebakken, niet vers,gefrituurd. Weinig keuze en geen thema's. Kortom niet RIU waardig. Bovendien heel erg veel Russen en Engelsen.

met oudere kinderen, Juli 2011
Goed resort van RIU
jj_kroos
25-7-2011 Net terug van 2 weken Cypria Maris, jammer dat er zo weinig reacties geplaats waren, wisten niet goed wat we konden verwachten.Viel 100% mee,kamers klein en gedateerd maar wel schoon en ieder dag schone handdoeken.Eten perfect en gevarieerd. Weinig Nederlanders en veel engelesen/russen waar je geen last van had.Bedjes bij zwembad verouderd maar er waren er genoeg geen ene dag vroeg uit bed gegaan voor een handdoek te leggen.Strand perfect.Animatie weinig voor oudere kinderen.Hotel moet wel opgeknapt worden.Bay hotel ernaast wel opgeknapt.Gratis badlakens voor strand, geen gratis WIFI.
Late vlucht krijg je gewoon een gratis kamer om te douchen.

met partner, Mei 2011
Niet als je strand wilt.
Jan en Heleen
14-6-2011 Bij binnenkomst vonden we het een lege, kale, ongezellige bedoening. De lobby stelt dus niets voor. Bediening is wel vriendelijk en het animatieteam ook. De kamers zijn goed, niet groot maar heel schoon. Een groot nadeel is de vele, zeer luidruchtige Engelsen. Vooral 's avonds op het terras. In de eetzaal was het een chaotisch geheel, maar het eten zelf was lekker, veel keus en goed. Het terrein wordt erg goed bijgehouden en schoongemaakt, vooral rondom de zwembaden.Het is daar een mix van netjes en toch niet echt gezellig.
Strand waar je kunt liggen en zwemmen is er niet. Nee, voor ons geen hotel om terug te gaan.

met oudere kinderen
Het is niet Riu waardig, dit hotel.
snijders
30-10-2010 ontvangst prima. nog 's avonds iets eten niet mogelijk - wij zaten in Cypria Maris - alleen in Cypria Bay. kamer klein, met drie personen 1 op stretcher kamer overvol met meubelen, strecher tegen glazen balkondeur. op balkon maar twee stoeltjes. badkamer, oud, douchestang hing erbij, kranen los, bad vol met kalk, geen stop in bad. eetzaal jam in grote glazen bak, pasta in grote glazen bak, boter op een groot bord, kasten in eetkamer, deur hingen erbij. dit hotel Cypria Maris is gerenoveerd, beslist RIU niet waardig. matras stretcher op drie plaatsen gescheurd. borden, glazen etc. soms smerig en oud. wij zijn best makkelijke mensen maar voor dit geld in dit hotel, nee dat is het niet waard. het enige het weer, dat een feest 29 graden elke dag in oktober. leuke excursie alkamas schiereiland, aanrader. cyprus is oke. maar liefst een ander hotel.

Goed hotel
Gwen
13-10-2010 Over het algemeen zijn wij tevreden over dit hotel. Onze kamer was ruim genoeg en werd dagelijks netjes gepoetst. Ook het zwembad wordt dagelijks goed onderhouden. De ligstoelen zijn wel aan vernieuwing toe. Het eten is zeker niet slecht, wel hadden wij liever iets meer keuze gehad qua warme groenten en vers fruit. Het Cypriotisch themarestaurant is geen bezoek waard, dan is de Cypriotische avond in het hoofdrestaurant stukken beter!
De animatie 's avonds stelt niet veel voor.

Nooit meer naar Riu
Marianne
3-10-2010 Nooit meer naar dit hotel.
Geen Riu waardig en zeker geen 4 sterren. Oud hotel waar het niet fris ruikt en waar je als je geluk hebt schoon serviesgoed krijgt. De glazen zijn vaak echt smerig (lippenstift).
Het eten is zeker geen 4 sterren waard. Niet Grieks, weinig verse groenten en weinig variatie.
Personeel is ook niet echt vriendelijk. Cyprus is echt een bezoek waard. Maar laat beide Riu hotels links liggen.

met partner, Sept. 2010
Erg naar ons zin gehad!
Mariska
11-10-2010 Wij gingen ook een beetje huiverig op vakantie na het lezen van de negatieve reacties, maar het is ons REUZE meegevallen. Wij hebben 10 dagen heerlijk genoten in Bay gedeelte. Mooi hotel, goed en lekkker eten (veel keuze), vriendelijk personeel...staan gelijk voor je klaar. Kamers netjes en schoon. Bedden lagen wel erg hard, bij de receptie gevraagd voor zachtere matrassen en hebben deze gelijk gekregen (een topper)....heerlijk geslapen. Animatie team erg leuk en doen veel. Achter het hotel (zee-kant) loopt een pad totaan de haven, heerlijk om `s avonds te lopen. Het Maris gedeelte is inderdaad verouderd, we hoorden daar ook erg veel klachten over. Kregen nog een fles champagne v/h hotel vanwege verjaardag, attent! Dag van vertrek is het ook goed geregeld. voor 12 uur is uitchecken. Wij vlogen `s avonds laat, mochten hele dag overal gebuik van maken. Hotel heeft die dag 2 kamers gereserveerd voor de mensen die vertrekken en zich nog even willen opfrissen/douchen..kosteloos!

zakelijk (1)
alleenreizend (2)