Aparthotel Paphos Gardens*** in Paphos (Pafos) Cyprus beoordelingen 7.5 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Paphos Gardens***

26 mei 2012

Aparthotel Paphos Gardens*** Paphos (Pafos)

Beoordelingen Aparthotel Paphos Gardens***

Kleious Street 7, 8042, Paphos (Pafos)
Aparthotel Paphos Gardens scoort een 7,5 uit 10, op basis van 155 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Paphos Gardens***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Paphos Gardens*** in Paphos (Pafos), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 146 vakantiefoto's van Aparthotel Paphos Gardens*** vinden. Je kunt 2 video's van Aparthotel Paphos Gardens*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Cyprus. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Paphos. Vergelijk Aparthotel Paphos Gardens*** met andere accommodaties in Paphos (Pafos).

150 beoordelingen over Paphos Gardens***

met oudere kinderen, 2011
"Nooit meer"
Zeegers
30-10-2011 Het aparthotel Paphos gardens heeft een zeer eenzijdig buffet, smakeloos. iedere dag hetzelfde. Bediening onvriendelijk vooral aan de bar indien je all inclusive hebt geboekt. Zuchtend doet het personeel wat je vraagt. Zonder fooi wordt je appartement niet schoongemaakt en krijg je geen schone handdoeken. Uitzicht op een straat. Mooi zwembad.

met partner, Okt. 2011
"Leuke en onvergetelijke vakantie"
Alex & Bianca
30-10-2011 Wij zaten in een 3 kamerappartement (Tulip 104). Het viel ons op wat een enorme ruimte we hadden. 2 grote slaapkamers, vaatwasser en een grote koel-vriescombinatie. Schoonmaak prima en vaak wisseling van handdoeken. Indien je schone handdoeken nodig had kon je bellen naar de receptie en kwamen ze deze snel bij je brengen. Prima service dus. Eten was vrij eenvoudig en weinig afwisseling (we hadden halfpension) Maar als je zo af en toe eens uit eten gaat is het voor 10 dagen goed te doen. Zwerfkatten liepen wel overal en zaten ook bij het terras tijdens het eten.
We hebben 3 dagen een auto gehuurd bij Horizon (zit vlak om de hoek van de acco). Nicosia vonden wij tegenvallen, maar leuk om eens gezien te hebben. En dan met name vanwege de grensovergang midden in de stad. Plaatsen als Kourion en Omodos zijn zeker een bezoek waard en de route door het Troodos-gebergte is echt ontzettend mooi. Het rustige zwembad was ook prima. Water is alleen niet verwarmd. Geweldige vakantie gehad!

"Redelijk Hotel"
Mony
26-10-2011 Wij zaten in een van de hotel kamers, kamer met verouderd meubilair
maar wel schoon en voor een hotel redelijk goede bedden, alleen als je ,s avonds op tijd naar bed wilt moet je zorgen dat je niet aan de kant van het zwembad zit, iedere avond live muziek tot ong. 23.45 uur.
Beslist geen hp boeken, voor dat geld eet je heel goed buiten de deur, zeker in het na seizoen hebben veel restaurants goede aanbiedingen.
Bij boeking was het 16 euro voor het buffet ,s avonds en ter plekke nu 11 euro

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Voor herhaling vatbaar"
K. Muilwijk
22-10-2011 Wij hebben de herfstvakantie in Paphos Gardens doorgebracht. De schoonmaak is niet helemaal top, maar we kregen wel elke dag schone handdoeken. Wij zaten in appartementcomplex Jasmine. Ruim apartement, maar wel verouderd met name het 'woonkamer' gedeelte.
We hadden bij aankomst wat problemen met het appartement wat wij in eerste instantie kregen, maar dit is direct netjes opgelost.
De minimarket bij Paphos Gardens stelt niet zo veel voor, ook erg duur.
Vlakbij de boulevard zit echter een grote supermarkt, waar je goedkoper uit bent en veel meer keus hebt.
Verder is er genoeg te zien en doen in Paphos.

met vrienden, Okt. 2011
"Aanrader"
w van brakel
20-10-2011 Paphos Gardens is een leuke locatie, met op loopafstand gezellige eethuisjes.
Vooral de set-menu's zijn een aanrader: genoeg te eten voor een mooie prijs.
Paphos Gardens ligt iets buiten het centrum maar als je een dagkaart voor de bus koopt (2 euro) kan je overal naartoe. 2 Zwembaden en aan één ervan kan je heerlijk ontbijten. Excursies boeken bij Evis, vlakbij het hotel. Dat is ook een leuke pub om 's avonds te bezoeken.

met partner, Okt. 2011
"Niet zeuren als je voor weinig geld veel verwacht"
dennis dauwerse
1-11-2011 verblijf; 19/30 oktober. er is altijd wel wat op te merken maar over het algemeen heel aanvaardbaar. jammer van die harde muziek bij het hoofdzwembad. 100m verder op een kleiner bad, zonder teringherrie, wel veel last van vliegen; tip voor het management; plaats deksels op de prullenbakken rond de zwembaden. het was einde seizoen, dus dan is er wel altijd iets kapot (lampjes, watercooker)gegaan voor de zon, en die hebben we in overvloed gehad 11 dagen bij plm 27 gr. slechts een dag lichte bewolking. als je uit eten gaat; het eerste restaurant dat je tegenkomt is ZAZA, heeeerlijke chateau briant voor 2 pers. slechts 30 euro. verplaats je per bus, voor 2 euro een dagkaart onbeperkt bussen. zaterdags markt in oude centrum. we hebben een fijne vakantie gehad (ouder stel 61 en 54 jaar)

"Niet voor herhaling vatbaar"
g.renkema
16-10-2011 het hotel en de appartementen zijn oud dus heel erg aan vernieuwing toe. we werden naar mimosa gebracht dit was her niet waardig om daar gasten te paatsen snelweg voor je neus, blaffende honden weinig groen.verder was er bijna de gehele dag vrij harde muziek te horen.het bedienend personeel[vooral de heren[ mogen best een beetje vriendelijker zijn.het eten was eenzijdig. weinig fruit[groene appeltjes[nog even iets positiefs;het weer kon niet beter

"Goed appartement, gunstige ligging"
ingridv60
4-10-2011 Goed appartement alleen jammer dat kussens van bank en stoelen er oud en niet zo fris uitzagen. Goede bedden. Mooi zwembad alleen helemaal uit de wind en water vrij lauw. Het strand is op 5 minuten lopen dus gingen we daar liever naartoe. Wel vrij veel rotsen/ grind als je het water in wil maar als je aan de zijkant van het strand het water inging had je geen last. Strand is smal maar voor ons voldoende (in september). Het strand bij Coral Bay is mooier. Hier kan je makkelijk met de bus heen. Vanaf appartement is het ongeveer 15 minuten lopen (grootste gedeelte met uitzicht op zee) naar de haven. Het vlakbij gelegen restaurant ZaZa is een aanrader, goed eten en sfeervol.
Ta Mttavia langs de boulevard is ook goed met leuk uitzicht op water.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Redelijk, appartement matig"
jacq
20-8-2011 Veel kapot in app hyacinthus. Nogal kaal ingericht inclusief keukeninventaris.
Schoonmaak matig.
In de buurtsupermarkt weinig brood, fruit etc. Wel in kledingmall Debenhams (niet richting haven maar de andere kant op, nabij rotonde) een foodcourt met divers brood, vers.
Als je naar het waterpark agia napia (waterworld) wil is dit 2 uur rijden met de auto Wel de moeite waard Op website waterworld staan kortingsbonnen! Vooral voor wat oudere kinderen.

"Mooi appartement"
yvonne
21-8-2011 mooi appartement, echter bij aankomst met 3 volw en 1 kind van 10 een studio wat natuurlijk helemaal niet kan,na veel gezeur 2 studio gekregen. Na 2 dagen probleem opgelost,zodat we naar het 3 kamer app. mochten verhuizen. Ga buiten de deur eten bij ZsaZsa of Les Amis heerlijk voor weinig. Excursie boeken bij Evis is ook goedkoper, zit in de straat bij Les Amis.De supermarkt bij Hotel stelt niet veel voor.

Wil zeker nog een keer naar Cyprus echter niet in de maanden july of aug. veel te heet pfft.