Hotel Louis Phaethon Beach*** in Paphos (Pafos) Cyprus beoordelingen 8.3 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.876 bezoekers online
Home > Cyprus > Paphos > Paphos (Pafos) > Hotel Louis Phaethon Beach***

Beoordelingen Hotel Louis Phaethon Beach***

30 januari 2012

Hotel Louis Phaethon Beach*** Paphos (Pafos)

Hotel Louis Phaethon Beach scoort een 8,3 uit 10, op basis van 105 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Louis Phaethon Beach***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Louis Phaethon Beach*** in Paphos (Pafos), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 62 vakantiefoto's van Hotel Louis Phaethon Beach*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Louis Phaethon Beach*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Cyprus. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Paphos. Vergelijk Hotel Louis Phaethon Beach*** met andere accommodaties in Paphos (Pafos).

101 beoordelingen over Louis Phaethon Beach***

met oudere kinderen, Okt. 2011
Aanrader
Van der Meulen
26-10-2011 Hotel is een aanrader. Rustig gelegen. Prima service, alle dagen schone handdoeken. Personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Kamers zijn netjes en schoon. Eten is voldoende gevarieerd en meer dan genoeg.
Animatie 's avonds is matig. Iedere avond bingo. De shows daarna begonnen altijd een half uur te laat. Mensen die klagen over dit hotel kunnen beter thuisblijven. Verder sluiten wij aan bij de vorige beoordeling.

met een groep, Okt. 2011
Heerlijk familiehotel
Judith Lemmers
25-10-2011 Heerlijk hotel. Sfeer is erg relaxed en kindvriendelijk. Zeer vriendelijk personeel in het hele hotel. De kamers zijn wel aan de krappe kant, maar erg netjes en schoon.
Uitstekende alerte life guards bij alle zwembaden en glijbanen.
Het eten is goed, we misten wel vers fruit bij het ontbijt.
Met de bus kun je prima op pad, goedkoop (2 euro voor een dagticket, kinderen gratis). Kwartier naar centrum Paphos en 3 kwartier naar Coral Bay. Bij het hotel is niet echt een strand. Wel ligbedjes onder de palmbomen met zicht op zee. Uitgebreide watersportfaciliteiten bij Stefano (hoort niet bij hotel). Kan het hotel zeker aanraden.

met jonge kinderen, Okt. 2011
Fantastisch hotel
Bart Ooijen
29-10-2011 We hebben hier met ons gezin (kinderen + kleinkinderen) ons 40 jarig huwelijksjubileum gevierd. vanaf de aankomst tot en met vertrek alles prima in orde, uiterst vriendelijk personeel, eten was enorm gevarieerd, kamers waren schoon en dagelijks schone handdoeken. Zwembad was geweldig en veilig doordat er meer dan voldoende badmeesters aanwezig waren. Diverse excursies gedaan. Kortom een geweldige vakantie voor jong en oud.

met partner, Okt. 2011
Een heerlijk hotel
Joost
9-11-2011 Prima hotel, m.n. een hotel voor families, met zeer goed eten. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Als je laat op de dag vertrekt, bestaat de mogelijkheid om nog te douchen, prima service.
Kamers iets te klein, vooral de ruimte naast het bed. Centrale hal erg veel lawaai, goed alternatief is het buiten terras. TV maar 4 kanalen waarvan 2 dubbel. (maar daar kwamen we niet voor:) )

met oudere kinderen, Okt. 2011
Fantastisch!
van Werkhoven
24-10-2011 Voor het eerst voor een all inclusive accomodatie gekozen en het was in één woord geweldig! Prima eten, perfecte service!
Voor herhaling vatbaar.
Paphos centrum met de bus makkelijk bereikbaar.

Beloofd = Beloofd
Willem van M.
15-10-2011 Allereerst het personeel: uiterst vriendelijk, behulpzaam en voorkomend.
'Ze' zegggen wat ze doen en doen wat ze zeggen !!

Prima accomodatie met een gevarieerd aanbod (je moet dus wel opletten welke faciliteiten je wilt hebben).

All inclusive (eten & drinken): gevarieerd aanbod van goede kwaliteit.

Verhouding prijs / kwaliteit: uitstekend

Bereikbaarheid: uitstekend (ook met openbaar vervoer)

Het tijdstip van verblijf bepaald in hoge mate de rust of drukte (kinderen, Russen, enz.)

Fantastisch Hotel
Timov
10-9-2011 Uitstekend hotel met een prima prijs-kwaliteitverhouding en een uitstekende service.
Het personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam, het eten is er prima en zeer gevarieerd en je komt er niets te kort.

Kortom: een echte aanrader!
Quality Manager The Management, 8-10-2011
Eigenaar zegt:  Geachte gast, Bedankt voor jullie brief en positieve recensy over Hotel Louis Phaethon Beach. Wij zijn erg blij om te lezen dat jullie tevreden waren over de vriendelijkheid van ons personeel en services als ook onze hotel faciliteiten en de kwlaiteit van het eten. Bedankt voor het aanraden van ons hotel en wij hopen jullie nog eens te mogen verwelkomen. Hartelijke groeten.

met een groep, Sept. 2011
Gewelgig
tea idsinga
3-10-2011 een prachtig hotel, goed eten, leuke mensen, schoon, strand een eindje lopen
Quality Manager The management, 8-10-2011
Eigenaar zegt:  Geachte gast, Wij vinden zeer prettig dat jullie een goede vakantie hebben gehad in Louis Phaethon Beach en dat jullie zeer tevreden waren over de services en faciliteiten. Bedankt voor jullie recensie en we hopen jullie snel nog eens te mogen verwelkomen. Hartelijke groeten.

Fantastisch hotel, vriendelijk personeel
a. embregts
20-9-2011 geweldige vakantie gehad, overdadig eten volop keuze, super hotel voor kinderen, zeer vriendelijk personeel, heel vlotte bediening. Ligt wel ver van het centrum maar voor de deur van het hotel is een bushalte en binnen 10 minuten ben je bij de haven voor slechts € 2,-- per dag kun je overal met de bus naartoe. Een echte aanrader.
Quality Manager The Management, 8-10-2011
Eigenaar zegt:  Geachte gast, Het is erg fijn om te lezen dat jullie een fijne vakantie hebben gehad in Hotel Louis Phaethon Beach en wij willen jullie graag bedanken voor jullie recensie. Jullie commentaar over ons hard werkend en vriendelijk personeel waren meer dan welkom en zullen zeker met hun gedeeld worden. Bedankt voor het aanraden van ons en hopelijk tot ziens. Hartelijke groeten.

Fantastisch hotel
Timov
6-9-2011 Zeer goed en net hotel, met een prima prijs-kwaliteitverhouding.
Je komt hier niets te kort en het personeel is uitermate vriendelijk.
Quality Manager The Management, 8-10-2011
Eigenaar zegt:  Geachte gast, Wij bedanken jullie voor het achterlaten van een brief en een recensie over Hotel Louis Phaethon Beach. Wij zijn blij dat jullie tevreden waren over de vriendelijkheid van onze services en dat jullie de prijs/ kwaliteit goed vonden. Wij kijken ernaar uit om jullie nog eens te zien in een van onze Louis Hotels. Hartelijke groeten.

met een groep (3)