21-8-2011
Toen wij er waren 90% Engelsen (aanwezig maar zeker niet hinderlijk), 5% Russen (gedroegen zich prima), 5% Nederlands/Belgisch.
Positief: erg vriendelijk personeel, relaxte sfeer, gezellig animatieteam, wil je meedoen erg leuk, maar anders groeten ze je vriendelijk en laten ze je met rust. Lekker eten, koude drankjes. Erg warme zwembaden. Tot 18:00 uur kun je snacks eten bij het zwembad. Superschone gerenoveerde kamer. Bushalte voor de deur (2 Euro voor de hele dag). Mooie excursie's te boeken aan de overkant van het hotel (Jeepsafari Steve's naar het Trodosgebergte, hobbelig en vaak de jeep in en uit klimmen maar erg mooi en gezellig). all inclusive blijft ook na uitchecken laatste dag. Schitterend weer (ongeveer 35 graden).
Negatief: Restaurant niet zo gezellig, veel herrie. Ligbedden worden erg vroeg bezet dmv handdoeken (maar je mag stoeltjes pakken van de beachbar en na ongeveer 15:00 uur heb je weer plek zat).
Eigenaar zegt:
Geachte gast,
Bedankt voor het kiezen om te verblijven in Hotel Louis Ledra Beach en voor het achterlaten van een recensie.
Het was erg fijn om te lezen dat jullie erg genoten hebben van onze hotel service en faciliteiten, vooral de verwelkomende atmosfeer en vriendelijkheid van ons personeel.
Wij zijn blij dat jullie het naar je zin hebben gehad met verschillende activiteiten en we kijken ernaar uit om jullie nog eens te mogen verwelkomen voor nog een heerlijke vakantie.
Hartelijke groeten.
6-6-2011
Afgelopen week zijn we met de familie in dit hotel geweest. De kamers zijn netjes en verzorgd en de airco werkt goed. Het enige minpunt is dat de bedden erg hard zijn! Het eten in het hotel is redelijk, er is altijd wel iets wat je lust en elke avond hebben ze een ander thema. Ook mag je 1x per week in de poolbar een 4gangendiner eten, deze moet je dan wel van tevoren reserveren. Overdag is er ook altijd eten in de poolbar, zoals wat snacks, belegde broodjes en een saladebar.
Het hotel bestaat voor zo'n 80% uit engelsen, die soms nogal luidruchtig kunnen zijn en vinden er veel bruiloften plaats, maar dat is in alle hotels.
Het hotel ligt zo'n 3 km. van het stadje paphos af, dit is te lopen langs het wandelpad aan zee. De bus kost maar 2 euro en daarmee kan je heel de dag met de bus en de taxi's zijn ook niet duur.
Er is veel te doen in het stadje en heeft een leuke markt in het oude gedeelte.
Er is ook een grote kartbaan vlakbij het hotel waar je ook kan minigolven.
Eigenaar zegt:
Geachte gast,
We bedanken u voor het nemen van de tijd om jullie ervaringen met Hotel Louis Ledra Beach te delen.
We zijn blij om te horen dat jullie een goede vakantie hebben gehad en dat jullie vooral de kwaliteit van het eten goed vonden en de vriendelijkheid van ons personeel.
Wij kijken ernaar uit om jullie snel weer eens te verwelkomen.
Hartelijke groeten.
29-5-2011
Zeer slecht eten, asociale Engelsen, kale inrichting, oude strandbedjes, verweerde matrassen, kale entartainment zaal, kapotte speeltuintje, oude liften, treurige spa, treurige kidsclub, eetzaal kijkt nergens op uit en heeft tl- buis verlichting. Commentaar manager op het slechte eten: mevrouw, het is een all in resort, dan heeft u slecht eten. Uiteindelijk overgeplaatst naar ander hotel.