Hotel King's** in Paphos (Pafos) Cyprus beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel King's**

26 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel King's**

38 Tombs of the Kings Road, CY-8016, Paphos (Pafos)
Hotel King's scoort een 7,7 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel King's**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel King's** in Paphos (Pafos), geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Cyprus. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Paphos. Vergelijk Hotel King's** met andere accommodaties in Paphos (Pafos).

3 beoordelingen over King's**

Roelof en Sieta
15-10-2006 Gezellig hotel en vriendelijk personeel.
Keurige kamer alleen 3 pond per dag voor de airco vonden wij te veel. (gelukkig de airco niet nodig gehad)
Het zwembadwater was iets te koud. Maar dat went snel. Wij hadden alleen LO. We zijn hier voor de 2e keer in Pafos eerst bij vrienden en daarna een aantal dagen in dit hotel en we komen zeker terug. Zelfs het centrum en de haven zijn op loopafstand van het hotel. en in het straatje naast het hotel is een supermarkt. Pafos is een aanrader om op vakantie te gaan. Algemene conclusie: Uitstekend hotel.

met partner, Feb. 2006
ilonca
23-3-2008 Wij waren er van 29 febr. tot 7maart 2008.Het hotel was op alles georienteerd op de Engelse gasten. Allemaal bejaarden, overigens niets mis mee.Het eten was matig,ook engels.de kamer was redelijk, maar alles was net een beetje niks.Niet vies,maar zeker ook niet schoon.De mensen van het hotel waren wel erg aardig en behulpzaam.Maar wij hadden meer het idee dat we in Engeland waren dan op Cyprus.Maar het was lekker weer en dat maakt veel goed. Toch hebben we best genoten, maar niet voor herhaling vatbaar voor ons.

Jeroen van Dreumel
13-1-2005 Klein apartementcomplex, mede gerund door een Nederlandse. Leuk, knus gezellig, goed zwembad waar bijna niemand in ligt. Onbekend bij Nederlandse gasten Met een minder budget en je wil toch een goed appartement dan is het een aanrader. 10 minuten lopen naar boulevard en 5 naar oude stad. Complex wordt gerund op inzet met vriendelijke mensen