Appartement Kefalos Beach Village**** in Paphos (Pafos) Cyprus beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Appartement Kefalos Beach Village****

26 mei 2012

Appartement Kefalos Beach Village**** Paphos (Pafos)

Beoordelingen Appartement Kefalos Beach Village****

P.O.Box 62174, 8061, Paphos (Pafos)
Appartement Kefalos Beach Village scoort een 8,3 uit 10, op basis van 213 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Kefalos Beach Village****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Kefalos Beach Village**** in Paphos (Pafos), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 191 vakantiefoto's van Appartement Kefalos Beach Village**** vinden. Je kunt 2 video's van Appartement Kefalos Beach Village**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Cyprus. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Paphos. Vergelijk Appartement Kefalos Beach Village**** met andere accommodaties in Paphos (Pafos).

212 beoordelingen over Kefalos Beach Village****

met een groep, Okt. 2011
"Voor herhaling vatbaar, super vakantie gehad!!!!"
W.H. van Egmond
25-10-2011 Omdat wij dit jaar 45 jaar getrouwd zijn, en geen feest wilden geven, zijn we met ons gezin een week naar Kefalos Beach Village geweest, we waren met totaal 14 personen. We hebben een super vakantie gehad, mooi en vooral schoon appartement, met zijzeezicht en overzicht over het zwembad, elke dag schoonmaak van het appartement, we hebben Het complex was netjes en zag er verzorgd uit, mooi zwembad, met ligbedden en gratis badlakens gebruik.
Ligt vlak aan zee,, veel stroming in het water, en veel stenen. de ligweide aan het strand is een mooi grasveld wat lekker vertoeven is. Het personeel was zeer vriendelijke en behulpzaam. Paphos haven is 30 minuten lopen van het park, maar langs de wandel boulevard is het een leuk wandel tochtje, . De excursie met bus en boot met lunch is zeer aan te bevelen, Dit park is een aanrader vooral ook met kinderen,leuke kinderanimatie, . Wij hebben een fantastiese week gehad

met partner, Okt. 2011
"Heerlijke plek"
zussen
19-10-2011 het hotel is tien jaar oud, maar ziet er nog super goed uit, word goed onderhouden ! het eten is erg lekker, altijd genoeg en goed verzorgd.!personeel heel vriendelijk en behulpzaam! wij hadden 2 kamer app.elke dag schone handdoeken , en super schoonmaak.alles aanwezig in de keuken!badlaken service aan het zwembad ook erg makkelijk! Het is niet gemakkelijk om de zee in te komen , maar er zijn ook trapjes om de zee in te komen. wat we gemist hebben is een gezellige winkelstraat, in de omgeving was dit niet te vinden. Maar verder was alles zo super in orde dat dit maar een klein minpuntje is. We hebben een heerlijke week gehad, en dit is zeker voor herhaling vatbaar! echt een super locatie om een weekje te relaxen!

"Schoon en redelijk goed ingericht appartement"
de heer van der Vel...
15-10-2011 schoon en goed appartement niet heel ruim maar goed genoeg, de keukeninrichting is redelijk, aan het strand met zwembad buiten en een klein bad binnen. in de lobby gratis wifi !

"Ideale plek voor een relaxte vakantie"
Nelleke Poorthuis
21-12-2011 Dit appartementencomplex is mij en mijn vriend heel goed bevallen. We zijn normaal geen zon/zee/strand vakantie mensen, maar we waren toe aan een heel relaxte vakantie en dat was dit zeker. We kregen een vier persoon appartement voor ons tweeën dus we hadden alle ruimte en waren van alle gemakken voorzien. Bijna elke dag hebben we aan het prachtige zwembad gelegen en heerlijk gegeten in de horecagelegenheden van dit complex. De ligging is prachtig, pal aan het strand. Helaas niet heel centraal gelegen, we pakten meestal de bus naar de haven en de gezellig restaurantjes. Maar het openbaar vervoer was dan wel weer prima geregeld in Paphos. Ook heel erg behulpzaam en vriendelijk personeel en hoewel we er eigenlijk een hekel aan hebben, vonden we het amusementsteam ook erg leuk. :)

met jonge kinderen, 2011
"Aanrader!"
Roos Jansen
11-9-2011 Kefalos Beach is in 1 woord geweldig! Prachtig zwembad, en je kunt heerlijk zonnen tussen het strand en het zwembad in, op een grasveld, maar ook op het strand of bij het zwembad zijn ligbedden te vinden. Voor de kinderen is er overdag, maar ook s' avonds een KidsClub. Overdag zijn er ook leuke activiteiten voor jong en oud. In de avond is er kinderdisco, en voor de oudere bingo. Erg gezellig is dat.
Je slaapt in een prachtig appartement en er is heerlijk eten.
Wij gaan zeker terug!

"Heerlijk verblijf in 'minidorp'"
Ilse
7-11-2011 Wij zijn in september voor 11 dagen naar Pafos geweest. Kefalos Beach is een soort minidorp met restaurant, supermarkt etc. De appartementen waren ruim ingericht en schoon, ook de bedden lagen goed. Het ontbijt haalden wij in het supermarktje, we hebben een aantal keren geluncht in het restaurant van de village, de kwaliteit hierbij was wisselend. 's avonds liepen wij meestal via de kust naar de haven, dit is ongeveer een half uur lopen (met een prachtige zonsondergang). De kwaliteit van de restaurants is wisselend. Absolute afrader is Demokritos, deze wordt gek genoeg wel aangeraden door de reisleiding. Achter het busstation bij de haven zit het restaurant Hondros, hier kan je erg lekker eten, zelfs de plaatselijke bevolking komt hier eten. Wat verder in het centrum zit het Baywatch cafe, hier kan je lekkere cocktails drinken. Ook vlak bij de village zitten (aan een drukke weg) een aantal restaurants, San Marino is een gezellig, toeristisch restaurant.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Een echte aanrader."
Jan
31-8-2011 We hebben een fantastische vakantie gehad in Kefalos Beach Village.
De ligging is fantastisch, direct aan zee en op loopafstand van de gezellige hoofdstraat met de vele restaurantjes etc.
Service is geweldig, erg aardige mensen allemaal.
Gratis ligbedden, parasols en badhanddoeken. Aan het begin hadden we wel wat moeite met het "reserveren" van de ligbedden(handdoeken erop leggen en vervolgens uren later terugkomen). Er zijn echter voldoende ligbedden beschikbaar.
Zwemmen in de zee ging best; kleine kinderen kunnen spelen aan de waterkant. Als je wilt zwemmen, trapje af en de zee in. Wel waterschoenen meenemen.
Wij vonden het strand leuker dan het drukke en toeristische Coral Bay.
De inrichting van de appartementen is sober maar wel compleet.

We hadden geboekt via een touroperator (appartement zijzeezicht). Perfect!

met vrienden, Aug. 2011
"Een prima vakantie bestemming."
Nel en Jaap
8-9-2011 Alles is in orde bij dit resort: uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Schoon vakantiedorp met perfecte ligging. Personeel is vriendelijk en eten en drinken is echt perfect.

"Heerlijke vakantie gehad"
Martijn
27-8-2011 Wij zijn (jong stel) eind augustus in Kefalos Beach geweest. De mensen werken erg hard je een leuke vakantie te bezogen. Wij hadden een 2 kamer appartement aan de landzijde en deze was erg goed bevallen. Airco werkte goed en s'nachts was het erg rustig. Bedden waren voor mijn doen wat aan de harde kant maar dit is persoonlijk.
In zee gaan gaat redelijk met een luchtbedje,maar voor de die-hard strand mensen is het niet fantastisch. Je hebt een kleine strook zand met genoeg bedjes maar de kustlijn is erg 'rotsig'. Het zwembad was heerlijk !

Wij hadden Bed&Breakfast en dat was prima. Ontbijt was lekker,genoeg keus en erg Engels,maar niet storend. Genoeg keuze voor iedereen. Heerlijk gegeten hebben wij bij 'Fat Mama's' en de vele Chinese restaurantjes in de haven. Metaxxas vond ik nou weer niet bijzonder,erg saai,maar hier lopen de meningen uiteen.

Eind augustus is erg (te) heet om wat te gaan ondernemen dus veel hebben we niet gedaan.

"Zeer schoon goed animatieteam"
AD
23-8-2011 Eerste keer in Cyprus, opvallend schoon land.
Voor zwemmen in zee moet je hier niet zijn, fantastisch zwembad.
Vriendelijk personeel.
Het beste animatieteam dat we tot nu gezien hebben, voor zowel jong als oud.