Vraag en Antwoord over vakantie in Paphos (Pafos) in Paphos | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.525 bezoekers online
Home > Cyprus > Paphos > Paphos (Pafos)

Vraag & Antwoord Paphos (Pafos)

10 februari 2012

handdoekenservice?? (0 reacties)
Appartement Avanti Village****
Esther
13-1-2012
Hallo! Wij gaan hier van de zomer naartoe, veel zin in. Ik lees in de reisgids dat er ook handdoekenservice is. Kan je dus iedere dag een schoon strandlaken krijgen en die eind van de dag weer inleveren? Scheelt een hoop bagage.. Graag hoor ik van iemand of dit zo gaat. Groetjes Esther

Standaard appartement (0 reacties)
Aparthotel Anemi****
Nancy Lubbers
12-1-2012
Ik heb een vraag over de standaard appartementen. Hoe zijn de bedden? Lees namelijk op Engelse review sites dat ze nogal hard zijn. Ook lees ik iets over plastic hoezen over de matrassen. Klopt dit?

diner (0 reacties)
Hotel Aloe****
CK
10-1-2012
Is het echt verplicht dat heren in pantalon moeten tijdens het diner?

Strand (0 reacties)
Appartement Avanti Village****
Back
10-1-2012
Op Zoover lees ik dat het strand nabij Avanti Village niet zoveel is. Zijn er wel ligbedjes te huur? En is er eventueel een ander (mooier) strand in de buurt wat goed bereikbaar is met de bijv. de bus?

(zij)zeezicht (0 reacties)
Ellen
7-1-2012
Wij willen graag een 2-kamer appartement boeken met (zij)zeezicht, maar niet pal aan het zwembad gelegen, liever wat rustiger gelegen. Ik zag op de foto's ook appartementen met mooi frontaal zeezicht, terwijl de touroperators alleen appartementen met zijzeezicht aanbieden (bij het zwembad?). Wie heeft tips hierover?

WINKELS IN DE BUURT (0 reacties)
Hotel Atlantica Golden Beach (vh Amalthia beach)****
rammabrunsman
6-1-2012
Is er een boulevaard? Of een gezellige markt of winkelcentrum?

renovatie (0 reacties)
Aparthotel Louis King Jason
Miranda
2-1-2012
Kunt u mij vertellen wanneer de renovatie zal zijn afgerond?

strand (0 reacties)
ellen
29-12-2011
Ik zie bij de beoordelingen veel staan dat het strand tegen valt. Is er nog een mooi aflopend strand in de buurt waar je met de bus heen kan? En tot hoe laat in de avond is er annimatie en is dit elke avond?

zonmogelijkheden overdag (0 reacties)
Hotel Aloe****
Böhmer
19-12-2011
Hoe warm was het de afgelopen jaren half mei en zijn er dan voldoende zonnebaden mogelijkheden in het hotel aanwezig om lekker te bruinen?

Hans en Nel
16-12-2011
Wij, 64 en 60 jaar willen volgend jaar juni naar Cyprus en zagen dit hotel. Mijn vrouwr is mindervalide en is rolstoel gebonden. Ik heb een paar vragen: -Is het hotel rolstoel vriendelijk -Welke kamer is voor ons geschikt ( wij willen graag een beetje een ruime kamer met een zitje) -Is de omgeving rolstoel vriendelijk ( hiermee bedoel ik is het een beetje vlak). Wij zijn diegenen die ons hier iets over kunnen zeggen bij voorbaat dankbaar.

Accomodatie in Paphos, gelegen aan een zandstrand (0 reacties)
lars kievits
11-12-2011
Wie weet een leuke, niet al te dure accommodatie (3 of 4 *) die gelegen is aan een zandstrand?

boulevaar en NL televisie (0 reacties)
Brigitte
18-11-2011
Hoi Kan mij ook iemand vertellen op er ook een mooie wandel boulevaar in Paphos is?Wij willen via sunweb boeken en zij vermelden dat er in Kefalos Beach NL TV is.Klopt dat?

Uitgaan jongeren paphos (0 reacties)
Inge
8-11-2011
Hoi allemaal, Aanstaande zomer wil ik met 2 vriendinnen naar paphos. We zoeken cultuur en strand, maar vinden het ook leuk om uit te gaan. We willen geen megadisco's, maar wel wat grotere kroegjes waar je kunt dansen. Kun je als jongere (21+) goed uitgaan in Paphos? Alvast bedankt!

Het weer ? (0 reacties)
Chrisje
11-10-2011
Weet iemand hoe het weer half Oktober in Cyprus (Paphos) is,of je er nog kan zwemmen en zonnen? Wie van jullie is er die tijd van het jaar al daar geweest,wij vertrekken volgende week voor de éérste keer naar Cyprus en zouden het héél graag weten !!!

handdoeken (1 reacties)
Jilka
7-10-2011
is er in dit hotel een handdoeken service ? (zodat we onze eigen badlakens thuis kunnen laten)

rob
16-10-2011
er is geen handdoeken service, maar je hebt wel een fantastisch hotel

marion
2-10-2011
Wij willen hier volgend jaar naartoe, kan iemand vertellen hoe het met de prijzen is op cyprus wat betreft eten en drinken.

beachvolleyba (0 reacties)
Marja
22-9-2011
Wie weet waar er in Paphos beachvolleybalvelden zijn? Mag ook nudisten lokatie zijn.

tv zenders (1 reacties)
rob meijer
5-9-2011
welke tv zenders zijn er

Joost
9-11-2011
Euro News en een Grieks Cypriotische zender

boottocht (1 reacties)
Ellie
21-8-2011
Weet iemand of er ook een mogelijkheid is om een boottocht langs de kust of iets dergelijks is te maken vanuit de haven van Paphos ?

Ilse
7-11-2011
In de haven staan verschillende aanbieders naast elkaar. Wij hebben via venus sea cruises op een zeilboot een 2 uur durende tocht gemaakt. Een absolute aanrader, personeel is erg vriendelijk en het is spotgoedkoop. Het kost slechts 10 a 15 euro (afhankelijk van het seizoen) en er zit zelfs een lunch bij inbegrepen.

Aquamare Beach en Spa (9 reacties)
9-8-2011
Wie kan mij vertellen hoe het avondeten in Aquamare Beach en Spa werkelijk is? Ik lees namelijk zeer wisselende reacties. Kan iemand mij tevens vertellen welke leuke en lekkere typisch Cypriotische restaurantjes/tavernes er in Paphos liggen? Weet iemand mij te vertellen wat een excursie naar het Troodos gebergte kost bij Arke?

16-8-2011
Erg goed hotel en dus eten ook, maar er zijn erg leuke n goede restaurants in de buurt dus zou nooit alleen maar in hotel gaan eten.

16-8-2011
Hoi Sophie, Bedankt voor je reactie. Heb jemisschien nog leuke tips voor ons? En eventueel namen van goede typisch cypriotische restuarants/tavernes?

17-8-2011
Goedemorgen ilona Als je bij aquamare bij receptie naar buiten loopt en dan naar links een stukje rechtdoor kom je op n pleintje terecht en daar zit een echt cypriotisch restaurantje gezellig en lekker eten maaaar hoe t heet wet ik niet meer....ik zal dinsdag kijken want dan gaan we weer naar aquamare. In de hele straat zitten super restaurants van goede!! italiaanse , frans restaurant Gabor sushi restaurants etc etc grt sophie

17-8-2011
Hoi Sophie, Hoe lang gaan jullie dit keer naar Aquamare? Wij gaan pas 20 september...nog even wachten dus. Mocht je nog tips hebben voor ons, ik hoor het graag! Zou je evnetueel voor mij willen kijken wat een excursie naar het Troodos gebergte kost bij Arke? We weten nog niet of we excursies gaan boeken of dat we een paar dagen een auto zullen huren. Is dat restaurantje in oud-Paphos? Groetjes Ilona

17-8-2011
hoi ilona wij gaan 16 dgn, vorig jaar ook geweest en zeer goed bevallen en ns iets anders dan spanje....mensen zeer vriendelijk goed hotel . en rustig je kunt dus zelf de drukte opzoeken als je wilt.... lekkere temperatuur ook. Ik zal kijken voor je hoeveel die excursie kost en mail je dat dan nog wel.......grt sophie

Jo
17-8-2011
Hallo Sophie, Uit jouw reactie maak ik op dat je al eens in Phapos bij Aquamare beach bent geweest. Je algemen indruk is goed lees ik. Ik ga 13 september en vraag me eigenlijk nog 2 dingen af waar jij wellicht antwoord op hebt. Hoe stabiel is het zomerweer rond die periode (volle zon of veel bewolking etc) en is er iets te doen op het hotel aan animatie etc? daar krijg ik op de diverse websites nog niet zoveel duidelijkheid in.

14-9-2011
Hoi Sophie, Ik vroeg me af hoe je vakantie dit jaar is geweest? Heb je nog tips voor me? Ben je nog iet ste weten gekomen met betrekking tot de excursies?

1 2 3 volgende