Beoordelingen Hotel Elysium*****

20 mei 2013

Elysium*****
Beoordelingen Hotel Elysium*****
Queen Verenikis Street (P.O. Box 60701), 8107, Paphos (Pafos)
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Elysium***** in Paphos (Pafos), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Elysium***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Elysium scoort een 9,4 uit 10, op basis van 48 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Elysium***** in Paphos (Pafos), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Elysium*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Elysium***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 85 vakantiefoto's van Hotel Elysium***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Elysium***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Cyprus. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Paphos. Vergelijk Hotel Elysium***** met andere accommodaties in Paphos (Pafos).

1 2 3 4 5 volgende

43 beoordelingen over Elysium*****

met partner, Sept. 2012
"Geweldig"
Hannie
26-9-2012 Een geweldige vakantie gehad.
Prachtige kamers. Heerlijke bedden.
2 maal daags maken ze de kamer schoon.
Eten geweldig. En een apart gedeelte in het restaurant voor volwassene. Strand wat klein maar altijd wel een plek.
Als we weer naar Cyprus gaan komen we zeker terug

met oudere kinderen, Juli 2012
""Elysium" verblijfplaats van de gelukzaligen"
S. de Kreek
4-8-2012 Na 2 weken in dit schittende resort wilden we niet terug naar Nederland. Alles was super !! Vriendelijke en zeer behulpzame bediening, heerlijk eten, zeer goede service. Het hotel ademt rust en comfort uit. De gasten komen vooral uit England, Rusland en de Benelux. Het is een zeer goed hotel voor gezinnen met een kindvriendelijk zwembad (zelf gedeeltelijk overkapt voor extra schaduw voor kleine kinderen) en voor rustzoekers. Het resort oogt als een middeleeuws klooster met een mooie lounge waar je heerlijke koffiespecialiteiten en hapjes kunt krijgen. De kamers zijn in dezelfde middeleeuwse donkere stijl aangekleed. Het oogt zogenaamd gedateerd maar geeft een aparte sfeer. Het strand is klein maar schoon en de aangelegde lagune zorgt voor veilig zwemwater zonder gevaarlijke stromingen. 's Avonds is er live entertainment in de bar en aan het strand loungebanken en rustige muziek waar je kunt genieten van exclusieve cocktails en smakelijke waterpijpen.
Samengevat "Elysium"

met partner, Juni 2012
"Geweldig hotel !!!"
jolanda
27-6-2012 het is echt een super hotel en maakt met goed eten mooie kamers een echte super vakantie
de drankjes zijn aan de prijzige kant net als het water maar naast het hotel zit het kefalos hotel nog geen 5 min lopen en daar kun je goedkoop water halen het hotel maakt daar geen probleem van
je kunt vanaf het hotel via het strand naar de haven lopen ongeveer een wandeling van 45 min
wel veel russen en engelsen maar daar heb je geen last van een trip naar de watervallen is de moeite waard
de hoofdsstad nicosia valt erg tegen
dit hotel zal ik niet snel vergeten echt super

met jonge kinderen, Mei 2012
"Geweldig genieten!"
Juliette
4-6-2012 Wat een heerlijk hotel, luxe, relaxed, mooie zwembaden, kinderzwembadje, zwembadje met glijbaan voor kids, een adult pool, strandje, grasveld met ligstoelen, ruimtelijk, rust, goed eten, prachtig hotel, goed en vriendelijke service. Uitgebreid ontbijtbuffet, s avonds buffet of restaurant. Meerdere horecagelegenheden, handdoeken werden 2x per dag verschoond. Wij zaten met onze dochter in een maisonette woning en dit was ideaal met stapelbed op begane grond en dan boven nog 2 persoonsbed met extra badkamer met douche en toilet, walk in closet. Beneden was de badkamer groter, toilet, bidet en grote wastafel en bad. Meer dan genoeg kastruimte, een kluisje, 2 tv's, bank, en een terrasje/tuintje. Veel privacy. Wel veel personeel die overdag druk bezig is met alle kamers (schoonmaak etc.) Duidelijke communicatie, vriendelijke mensen. Echt TOP vakantie gehad.

"Paradijs"
Jessie
11-2-2012 Dit hotel is zeker 5* waard! Hier kom je tot rust! Het is niet goedkoop, maar je krijg er wel wat voor terug. Leuk groot zwembad, altijd een plek te vinden voor jezelf (zelfs in hoogseizoen), netjes en lekker water. Het avondbuffet is zeker aan te raden, diverse salades, hoofdgerechten en toetjes, allemaal heerlijk!

"Waar voor je geld"
F.M. Tack
4-7-2011 Zeer goede service in de restaurants,bar,lobby,zwembad. personeel over het algemeen zeer vriendelijk.prijspijl ligt wel wat hoger maar past goed bij dit hotel.prima ligbedden met parasol rondom de zwembaden en ligweide.kortom weinig op aan te merken.

"Heerlijk resort"
Menno
3-8-2011 Het Elysium was voor ons een verademing: zeer vriendelijk personeel en een heerlijk rustig hotel. Het eten is op 5 sterren niveau (aanrader is Ristorante Bacco). Een ligbed, parasol en handdoek is altijd beschikbaar, je kan liggen naast het zwembad, in de tuin of op het strand. Er is meestal een lekker briesje van zee. Je kan in een half uur naar de oude haven wandelen via een mooi aangelegde boulevard. Het resort wordt beveiligd door duidelijk aanwezig beveiligingspersoneel, dit geeft een prettig gevoel! De gasten zijn voornamelijk rustzoekers, er is een enkel gezin met kinderen. Het personeel is goed opgeleid en zonder uitzondering vriendelijk en behulpzaam. Alles waar je om vraagt wordt voor je gedaan. Je voelt je hier welkom.
Het enige nadeel zou kunnen zijn dat de prijzen voor drankjes en de lunch erg hoog zijn (de prijzen zijn ook 5 sterren!). Helaas is all inclusive niet te boeken, dus je bent daarvoor nog veel geld kwijt.
Dus maar flink sparen, want we willen terug!!

met oudere kinderen, Apr. 2011
"Mooie hotel aan zee, maar erg duur."
Trudy
9-5-2011 Wij verbleven met 6 volwassenen een weekje in Elysium. Wij hadden erg hoge verwachtingen gezien de reacties. Onze ervaring: Het is een mooi hotel gelegen aan zee. Buiten het hotel is niets te beleven op een paar verwaarloosde eetgelegenheden na. De kamers zijn voor een 5* sober ingericht, 'douchen en het bad'. Het personeel aan de receptie en bij het zwembad is uiterst vriendelijk. Het personeel in het restaurant, tijdens het diner, erg onvriendelijk op een enkele uitzondering na. Een half uur voor sluiting werden wij al weggekeken. Het meeste personeel is niet geclassificeerd oor een 5* hotel. Het buffet kende weinig variatie. De drankjes zijn erg duur. Kortom: alles bij elkaar in onze beleving geen 5* hotel.

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Heerlijke vakantie, perfect voor het hele gezin"
dianabuskens
11-5-2011 heerlijk hotel, goede kamers; hadden 2 kamers met een verbindingsdeur. ruim opgezet. super schoon en heerlijk eten. absoluut voor herhaling vatbaar!!

met partner, Apr. 2011
"Toppertje!"
fam. Van Hoof
17-4-2011 Dit hotel is me aangeraden als het beste hotel van Cyprus. Dat schept verwachtingen en daar is in zeer ruime mate aan voldaan. Het is veel luxe met zeer vriendelijk personeel. Men doet er alles aan om het naar je zin te maken.
Het eten is heerlijk. Moelijk om van de nagerechten af te blijven. Fittnes is naar griekse maatstaven heel behoorlijk, maar blijft wel achter aan de eisen die wij er
in ned aan stellen. Veel minpunten heb ik niet kunnen ontdekken.
Wellicht 2:
1. de kamers zijn nogal gehorig
2. de prijzen van de drankjes zijin dit 5* hotel tenminste 6*. Bijv 2
capucinootjes aan het zwembad €9 vind ik toch echt wel erg duur.
Het is sowieso een duur eiland. Alleen autohuur en benzine vielen ons mee!

1 2 3 4 5 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit