Hotel Dionysos Central*** in Paphos (Pafos) Cyprus beoordelingen 7.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Dionysos Central***

6,7
5,9

26 mei 2012

Hotel Dionysos Central*** Paphos (Pafos)

Beoordelingen Hotel Dionysos Central***

North Harbor Drive 100, 8201, Paphos (Pafos)
Hotel Dionysos Central scoort een 7,2 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Dionysos Central***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Dionysos Central*** in Paphos (Pafos), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 38 vakantiefoto's van Hotel Dionysos Central*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Dionysos Central*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Cyprus. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Paphos. Vergelijk Hotel Dionysos Central*** met andere accommodaties in Paphos (Pafos).

21 beoordelingen over Dionysos Central***

6,7
5,9
met vrienden, Juni 2011
"Redelijk 3 sterren hotel"
J. Trommelen
25-6-2011 Het hotel ligt vlakbij de boulevard en zee .
De bediening en service is goed .Ontbijt en avondeten is redelijk . De kamers zijn qua grootte redelijk en netjes .Voor de prijs die er voor betaald is , is dat wel conform .
Alleen in de nacht last gehad van omgevingsgeluid door disco's . Dit geldt vooral voor kamers aan de oostzijde .

met vrienden, Juni 2011
"Goed bevallen 3 sterren hotel"
J. Trommelen
25-6-2011 Voor een 3 sterren hotel is Dionysos een hotel die voldoet voor die klasse .
De service is goed , ligging is centraal vlakbij de boulevard en zee.
Het ontbijt en avondeten is voor die prijs voldoende . Het hotel is wat oud maar ziet er toch netjes uit .
Het is alleen jammer dat de kamers aan de oostzijde tot laat in de nacht last hebben van de disco's in de omgeving.

met partner, Okt. 2010
"Centraal gelegen, prima service"
Niels Kolle
29-10-2010 Aankomst bij het hotel prima, uitstekend geholpen. Konden eerder in de kamers dan gepland, dit was geen probleem. Kamers waren prima voor een 3* hotel, niets tekort, ook niets bijzonders. Doordat het hotel centraal gelegen is veel geluidsoverlast. Het bijgebouw kijkt uit over het uitgaansgebied, wat openlucht is. Dit geeft s' nachts erg veel overlast. Toen we dit aangaven werd er geen probleem van gemaakt om een kamer in het hoofdgebouw te krijgen, waar je rustige kamers had. Eten was verder prima in orde. Tip: probeer niet in kamernummers beginnend met een 4, 5 of 6 terecht te komen (dit is het bijgebouw).

Alles werd gedurende de vakantie keurig schoongehouden (kamer opgeruimd, bedden opgemaakt, dagelijks schone handdoeken etc.) Zwembad ook erg netjes.

met partner, Okt. 2010
"Eenvoudig hotel met dito eten."
Martijn
27-10-2010 Hotel is zeker al wat verouderd,niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn door de vele trappen in en buiten het hotel.
Zwembad is prima,ligbedden genoeg erom heen.
Kamers zijn basic,voor kluis,koelkast en wereldstekker moet borg worden betaald.
Ontbijt was prima,avondeten ging gauw vervelen [veel blikgroente]
Uit eten is niet duur en er zijn in de directe omgeving leuke eettentjes.
Veel Russen in het hotel,[die inderdaad een hele schaal kaas en brood in hun tas laten verdwijnen]
Geen last gehad van de horeca t.o. het hotel ,wel in de annex veel last van disco tot 4 uur in de nacht.
Voor ons was Cyprus leuk voor een keer.....

met partner, Mei 2010
"Prima 3-sterren hotel, niks mis mee !"
Astrid en Jos
10-6-2010 Wij zijn in dit hotel geweest van 28 mei t/m 8 juni en hebben er een prima tijd gehad. Verwacht geen Bilderberg maar een goed en sfeervol hotel met kamers waarvan het interieur wat gedateerd aandoet, het heeft wel sfeer overigens. Het hotel ligt perfect t.o.v. het uitgaansgebied en de boulevard (nou ja: boulevard..'t is maar een kleintje, maar ook weer erg sfeervol.
Men had voor ons kamer 314 in gedachten, op de hoogste verdieping. Door die kamer (en uiteraard ook onder de pal daaronder liggende kamers) loopt echter de afzuiging van de airco van de keuken.. die wordt om pakweg 07.30 aangezet en gaat om pakweg 23.00 uur weer uit en maakt een geluid alsof er constant een bad vol loopt, niet prettig. Als je er geen last van hebt, prima, maar wij vroegen om een andere kamer en kregen die ook daags daarna. We hebben er alleen ontbeten en dat was prima verzorgd. Duur is Cyprus helemaal niet zo, te vergelijken met Griekenland. Als we nog eens terug gaan, dan weer naar dit hotel

met partner, 2010
"Niet snel weer een tweede keer"
paulientromp1980
24-5-2010 Een eenvoudig hotel met vriendelijk personeel. Wij zaten in het aparte gebouw achter het hotel. Zoals veel mensen omschrijven is het daar minder gehorig, maar daar ben ik het niet mee eens. Als je van Engelse pubs houdt zit je daar prima, die zijn namelijk volop te horen, tot half 4 's nachts!!!! We hebben naar een andere kamer gevraagd maar daar is geen gehoor aan gegeven. Al weet ik niet of het qua geluid veel uit had gemaakt aangezien aan de voorkant van het hotel grenst aan de boulevard met allemaal restaurantjes. Schoonmaak van de kamers is niet heel fantastisch. Onder de bedden ligt veel stof en de sprei op het bed is minstens een paar maanden niet gewassen, vlekken en haren van eerdere hotelgasten. De badkamer is ook niet alles, bril van de wc helemaal geel van urine en haren in het bad. Zwembad is niet overdreven groot maar heel goed, geen scherpe randjes en de temperatuur is prima. Bij de bar aan het zwembad is van alles te koop

met partner, Mrt. 2010
"Prima 3 sterren hotel"
Chiel Huijgen
25-4-2010 Een goed 3 sterren hotel het oudste hotel in paphos het is goed onderhouden vriendelijk personeel en prima ontbijt buffet kamer werd goed schoongemaakt vlakbij de boulevard met restaurants en winkels. wij waren hier in maart/april 2010 temperatuur 24/25 graden heerlijk dus een aanrader in restaurant Happy Island 4 minuutjes lopen heerlijk Cypriotisch eten de meze is klasse vriendelijke bediening altijd in voor een praatje. Bij de haven restaurant de pelikaan voor vis klasse.In de direkte omgeving is veel aan opgravingen te zien. Bus vervoer naar de oude wijk paphos is goed te doen hier zijn de overdekte markthallen met veel leuke souvenier winkeltjes. Hebben ook voor heel de dag een taxi gehuurd naar het troodos gebergte geweest met veel leuke dorpjes en mooie kloosters en heerlijk gegeten in Kakopetria bij The villagepub & restaurant

"De moeite waard"
martin mooyekind
15-10-2009 prima centraal gelegen, vriendelijke mensen, goede service, redelijke kamers, zeer goed ontbijt, redelijk gevarieerd avondeten.
wij waren er in oktober en hadden een kamer in het bijgebouw, van de disco en de muggen geen last gehad.

alleenreizend, Juli 2009
"Lekker centraal gelegen gezellig hotel"
AETTSZ
20-7-2009 Wij zijn net terug van een weekje Cyprus, het hotel is ons ( moeder met zoon van 9 jaar ) erg goed bevallen.
Kamer aan de zijkant in bijgebouw, keurig, zeer ruim met een groot terras/balkon alleen de koelkast was behoorlijk vies omdat hij niet altijd gebruikt word denk ik.

Wij hadden 3x per week schoon beddengoed , heel keurig dus met die warmte.

Het eten s'avonds was ruime keuze in buffetvorm en het bijbehorende restaurant/bar waar gasten 15 % korting krijgen heeft ook een zeer goede en betaalbare kaart en heerlijke cocktails.

Ik vind het overigens geen hotel voor mensen met kleinere kinderen omdat het zwembad behoorlijk diep is en er verder niets te doen is voor kleintjes.

Overigens vond ik Cyprus zelf tegenvallen maar waarschijnlijk omdat wij gewend zijn aan "survival/actie" vakanties naar Gambia en Marokko enz. en geen mensen zijn voor de boulevard en zijn shops.

alleenreizend, Apr. 2009
"Lekker centraal"
annika
7-5-2009 Alles op loopafstand vanaf dit hotel.Vriendelijk behulpzaam personeel.Eten,niet overdadig maar
vers en ruim voldoende.Vanaf hooggelegen
zwembadterras kijk je uit op boulevard of tuin/terras.Zwembad werd elke dag schoongemaakt.Kamers netjes en schoon.Geen wasrekje,neem ook wereldstekker mee.Ventilator en airco gratis,koelkastje en kluisje betalen.Zet de ventilator 's nachts aan, dit overstemt het buitenlawaai.Hotel zelf is rustig. allles klinkt gedempt,geen dichtknallende deuren.'sOchtends vanaf half 7 al wel lawaai in kamers aan keukenkant.Strandje met bedden op 10 min.lopen,achter hotel Alexander the Great.
Ministrandje dichterbij.Zwemmen kan ook in zee,meteen aan de boulevard, Er is een trapje.Ook ligbedden vlak aan zee op betonblokken geplaatst.Bus op 1 min.
lopen,bus rijdt elke 20min. naar strand CoralBay
Boek excursies bij het reisburootje achter het hotel.Voordelig en goed.Fietsen,boten,auto's huren kan daar ook.
Ik kom nog wel eens terug in het Dinysos hotel.