Aparthotel Basilica Holiday Resort*** in Paphos (Pafos) Cyprus beoordelingen 6.8 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.115 bezoekers online
Home > Cyprus > Paphos > Paphos (Pafos) > Aparthotel Basilica Holiday Resort***

Beoordelingen Aparthotel Basilica Holiday Resort***

10 februari 2012

6,3
Aparthotel Basilica Holiday Resort*** Paphos (Pafos)

Aparthotel Basilica Holiday Resort scoort een 6,8 uit 10, op basis van 26 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Basilica Holiday Resort***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Basilica Holiday Resort*** in Paphos (Pafos), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 21 vakantiefoto's van Aparthotel Basilica Holiday Resort*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Cyprus. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Paphos. Vergelijk Aparthotel Basilica Holiday Resort*** met andere accommodaties in Paphos (Pafos).

26 beoordelingen over Basilica Holiday Resort***

met partner, 2011
Zeer eenvoudig
Van der Sande
2-11-2011 Basilica is zeer basic, het is er idd niet te schoon en de bedden aan vervanging toe.
De ligging was voor ons geweldig.
Overal lopend heen, ook naar het busstation.
Ontbijten hebben we buiten de deur gedaan; voor 4€ pp zit je uitgebreid aan de Middellandse Zee te ontbijten terwijl de zon opkomt.
Zwembad prima.
Paphos zelf, als je van wandelen houdt kun je heel paphos rond, het is eigenlijk 1 grote opgraving.
Fijne vakantie gehad.

met partner, Okt. 2011
Geweldige vakantie maar deze bestemming nooit meer
reint
17-10-2011 Dit Appartement is bijzonder slecht,het is bovendien onverstelbaar dat dit apartement aangeboden wordt.
Wij zijn niet veeleisend maar hechten wel veel waarde aan netheid.
Kamer zeer vies ,vloerdedekking wordt nooit schoongemaakt, wc werkt niet,wel gemeld maar doen er niks aan. Gangen en trappen een vieze bende. Wc,s bij zwembad kapot en vies om te gebruiken. Hebben halfpensioen maar staan voor de deur en zijn gesloten, gegeten in ander hotel. Maar toch een goede vakantie gehad.

Oud en vies
bladel_meivogel
16-10-2011 Iemand anders gaf de kwalificatie "vergane glorie". Dit dekt de lading niet. Smerige vloerbedekking, oud niet goed werkend sanitair en keukenblok. Normaal douchen was bijna niet mogelijk vanwege de erg lage waterdruk. Kapotte en vieze bedden waarvan je gebroken opstaat. De slechte schoonmaak van het appartement maakt deze beoordeling compleet. Het complex en Cyprus in zijn geheel heeft ook niets met Grieks of Mediterraans te maken. Alles is overduidelijk Engels.
De ligging van het complex in Paphos is verder prima.

met een groep, Sept. 2011
Nooit meer
Hermie
7-10-2011 Basilica is niet meer van deze tijd. Om het zembad is het vies overal ligt opgedroogde limonade. De ligbedden en tafels zijn grijd van de viezigheid en er hangen spinnenraggen aan. De kamers zijn niet schoon (kakkerlakken) en stofdraden aan het plafond en schimmelplekken in de badkamers. De kranen geven je een dun straaltje water en de afvoeren zitten vol met sigarettenpeuken en plukken haar. Het personeel is onvriendelijk en zeker niet behulpzaam.

Patrick de Graaf
23-7-2011 Kamers zijn inderdaad gedateerd, maar appartement is wel ruim. Airco in zowel de woon als slaapkamer. Wij hadden balkon met zicht op de straatkant. Twee pitten om te koken en een ruime badkamer met ligbad.

De ligging van de accommodatie is top. Strand, boulevard, haven, restaurants, bars, busstation bevinden zich op loopafstand. Recht tegenover de accommodatie zit een hele grote supermarkt waar echt alles te krijgen is tegen normalen prijzen.
Zwembad is ruim en er zijn voldoende ligbedden.

Nadelen: de bedden zijn erg hard en slecht. Verder is het met name 's nachts allemaal vrij gehorig. Ik heb het idee dat het complex betere tijden heeft gekend. De bar + restaurant oogt troosteloos en leeg overdag en 's avonds. Er is geen entertainment en de kiosk bij het zwembad is dicht (terwijl het hoogseizoen is!). Ook de "game" room met pooltafel oogt gedateerd.

Kortom, voor ons was dit een prima accommodatie als uitvalsbasis voor een vakantie op Cyprus!

Patrick de Graaf
22-7-2011 Kamers zijn inderdaad gedateerd, maar alles is aanwezig en het is vrij ruim. Wij hadden balkon aan havenkant.Twee pitten om op te koken, airco in slaap- en woonkamer (nodig in juli, het is heet!).De ligging is top! Strand, haven, busstation, restaurants, bars op loopafstand. Recht tegenover het complex een hele grote supermarkt waar echt alles te krijgen is. Minpunten: slechte bedden en gehorigheid 's nachts van andere gasten. Zwembad is prima en ruim, heb alleen het idee dat het complex betere tijden heeft gekend. Restaurant + bar niet gezellig en rustig, zwembad kiosk dicht (in hoogseizoen). Potentie is/was er wel, maar wordt niet optimaal benut. Schoonmaak is voldoende, in weekend kwamen ze niet! Kortom voor een vakantie op Cyprus is dit een meer dan goede uitvalsbasis voor ons geweest.

met vrienden, Juli 2011
S & M
31-7-2011 Kamers zijn gedateerd en er ligt overal vloerbedekking, niet echt schoon dus. Maar elk verzoek aan de receptie werd direct geregeld. Aardig en behulpzaam personeel. 6x per week schoonmaak (5min..) en elke dag schone handdoeken. Ons balkon was aan de straatkant, leuk want er is altijd iets te zien. Zwembad is prima voor een middagje maar er is geen animatie. Er is een restaurant met terras maar in de 10 dagen dat wij er waren hebben we er niemand gezien. Dat was voor ons helemaal niet erg want een super pluspunt is de locatie! Het app ligt heel centraal waardoor je overal naar toe kunt lopen. Goede supermarkt aan de overkant en een busstation op de hoek van de straat. We hebben een super leuke vakantie in Basilica gehad!

met oudere kinderen
Gaat wel
Guus
15-6-2011 Eten slecht,vooral ontbijt.Personeel erg vriendelijk,kamers gedateerd,geen bediening bij zwembad.Wij hadden wel een leuke kamer aan de straat zijde met overdekt balkon tegen over supermarkt,best wel druk maar gezellig.GEEN LIFT!!!!Vlak bij gezellige boulevard.Mooie opgravingen en heeel moooooooooooi weer.HET IS GEEN GRIEKENLAND!!!Als je v/d echte Griekse sfeer houdt.sorry.Wij niet meer.

met vrienden, Juni 2011
Geweldige ligging
Thea van den Bekero...
26-6-2011 We hebben genoten van de vriendelijke bediening, zowel aan het zwembad als op het terras. Ligging is perfect, 2 kamer appartement zijn vrij groot, schoonmaak kon iets beter, genoeg schone handdoeken, al met al een accommodatie om zeker terug te gaan.

Prima
Maud
9-7-2011 Appartement is prima. Gedateerd, maar alles functioneerde naar behoren. In het weekend laat de schoonmaak te wensen over. Ligging was voor ons ideaal, 2 minuten lopen naar de haven en boulevard!

6,3

met een groep (1)