Hotel Avanti**** in Paphos (Pafos) Cyprus beoordelingen 8.6 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.905 bezoekers online
Home > Cyprus > Paphos > Paphos (Pafos) > Hotel Avanti****

Beoordelingen Hotel Avanti****

10 februari 2012

Hotel Avanti**** Paphos (Pafos)

Hotel Avanti scoort een 8,6 uit 10, op basis van 63 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Avanti****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Avanti**** in Paphos (Pafos), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 27 vakantiefoto's van Hotel Avanti**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Cyprus. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Paphos. Vergelijk Hotel Avanti**** met andere accommodaties in Paphos (Pafos).

1 2 3 4 5 6 volgende

58 beoordelingen over Avanti****

Wij gaan zeker nog een keer.
Beproel
15-10-2011 We zijn 4 oct. teruggekomen van een heerlijke zonvacantie na ons verblijf in Avantii hotel. Kamers waren schoon en werden van alles dagelijks voorzien, shampoo, etc. We hadden halfpension, zowel ontbijt als diner waren prima.
Mooi zwembad, groot diep gedeelte, werd zeer goed schoongehouden.
Hotel lag op loopafstand van het gezellige haventje van Paphos. Vlak bij het hotel kleine maar wel lekkere strandjes. De prijzen van de drankjes in het hotel watren zeer aanvaardbaar. Kortom alles goed, en niet te vergeten het weer 14 dagen ongeveer 32 graden en maar een bui en die viel in de nacht.

Wij gaan beslist terug !
Martine
12-9-2011 Gastvrij onthaal, dranken en snacks ter plaatse zeker niet duur, aangename tuin met schaduwrijke plekjes, geschikt voor rolstoelgebruikers, goede uitvalsbasis voor individuele excursies.

Voor herhaling vatbaar en liefst zo snel mogelijk
VdAuwera Aartselaar
9-9-2011 Juist terug van 10 dagen in "hotel Avanti". Zeer relaxe vakantie. Ligging van hotel naar de haven is ongeveer een 1/2 uurtje rustig wandelen.Voor diegene die niet graag wandelen in een zeer warlme omgeving (35°) kunnen de bus nemen die aan het hotel stopt. Een dagticket voor de bus kost €2 wat geen prijs is. Het zwembad is goed onderhouden en voor iedereen van klein tot groot. diepste punt 1.9 m. Kinderzwembad is er ook. Ontbijt is goed. Het traditionele o.a. granen, charcuterie, kaas fruit en natuurlijk de nodige eggs and bacon + bonen in tomatensaus. Typisch Engels (je bent trouwens op Cyprus) maar geen erg het was lekker. Voor het avondeten is er elke avond een ander thema zodat iedereen aan zijn trekken komt.

Voor herhaling vatbaar !
Hilde
31-8-2011 Ons derde veblijf in hotel Avanti was weeral héél geslaagd, het hotel heeft alleen maar voordelen : heel netjes, vriendelijk personeel, mooi zwembad, veel ruimte rond het zwembad, leuke poolbar, de mogelijkheid om buiten te ontbijten, mooie verzorgde kamers, de paar kilometers naar Paphos haven kan je te voet afleggen of met de bus (1 € per traject) die aan het hotel stopt, winkeltjes en restaurantjes rond het hotel, gevarieerde keuken, ...
Dit hotel raad ik iedereen aan !

met oudere kinderen, Aug. 2011
Heel mooie locatie!!!
fam Bruneel
5-9-2011 We hebben een prima tijd gehad in Cyprus en in hotel avanti zijn we helemaal tot rust gekomen. Alles tip top in orde.

Top hotel, vriendelijk personeel, mooie plaats
Ivan
7-9-2011 Wij zijn vanochtend teruggekomen van 12 dagen Avanti Hotel. Werkelijk waar genoten van het verblijf, het hotel heeft een ongedwongen sfeer, personeel is heel vriendelijk en de kamers zijn heel schoon en goed verzorgd, de mensen die er komen zijn beschaafde mensen, en allemaal heel vriendelijk.
Ontbijt is heel gevarieerd en buiten ontbijten kan ook. Naar het centrum van Paphos kan lopend, 15 min. lopen, of je neemt de bus, (voor 2 euro heb je een dagkaart, kun je heel de dag reizen). Auto huren is aan te raden, Cyprus is niet groot, dus in 3 dagen kun je heel veel zien (Ayia Napa aanrader!!!). Al met al een topvakantie in een echt tophotel, btw: zwembad is ook schoon, wordt goed onderhouden. Kortom, wij hadden geen enkele aanmerking op het hotel.

Fantastiche vakantie!
Kitty
21-8-2011 het is een super mooi hotel, erg vriendelijk personeel! animatie is top! Bedankt Bianca!
zwembad er mooi en schoon. eten is elke avond andere thema, ontbijt altijd zelfde maar altijd goed! ik heb een top vakantie gehad samen met mijn vriend!
van 05-08-2011 - 20-08-2011 Tot volgend jaar Zeker!

BEDANKT !!

Een absolute aanrader!!
Stanske
10-8-2011 Wij zijn vanacht terug gekomen van een heerlijke vakantie op Cyprus/Pafos in het Avanti hotel.
De kamers zijn zeer netjes en beschikken over alles wat nodig is. Het zwembad is erg mooi! Je moet 's ochtends wel op tijd zijn om je bedje te "reserven", ondanks dat het eigenlijk niet mag doet iedereen dit toch.
Ook de poolbar verdient een opmerking, je kunt er een aantal simpele dingen eten wat perfect is voor tussen de middag. En lekker in het water aan de bar zitten en een cocktailtje nuttigen is absoluut een pluspunt.
Het ontbijt werd goed verzorgd, je krijgt een typische Englisch breakfast waarvan de basis elke dag t zelfde is (bacon, eggs & witte bonen in tomatensaus), verder n aantal dingen die dagelijks rouleren en veel vers fruit voor de liefhebbers.
De ligging van het hotel is fijn, het ligt een paar minuten lopen van de drukke straat met restaurants & je kunt via n mooi pad langs de zee in 15 min naar de haven lopen.
Kortom, een fijn hotel op een super mooie vakantie bestemming.

Een aanrader!!!
I.Motshagen
10-7-2011 prachtig hotel; personeel zeer vriendelijk, je voelde je echt welkom; kamer ruim en schoon, alleen de badkamer enigszins verouderd; diner had elke avond een ander thema, dat varieerde van bv.indisch tot argentijns met 's-lands eigen specialiteiten, dus hulde aan de kok(s). Wel jammer, dat ong. 85% van de gasten Engelsen waren.

Mooi hotel
Truus Smeets
16-6-2011 keurig hotel een echte aanrader Zeer vriendelijk personeel en het eten was ook goed verzorgd. Alleen jammer dat er maar weinig nederlanders waren. Maar beslist voor herhaling vatbaar

met een groep (1)

1 2 3 4 5 6 volgende