Appartement Avanti Village**** in Paphos (Pafos) Cyprus beoordelingen 8.5 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.282 bezoekers online
Home > Cyprus > Paphos > Paphos (Pafos) > Appartement Avanti Village****

Beoordelingen Appartement Avanti Village****

30 januari 2012

Appartement Avanti Village**** Paphos (Pafos)

Appartement Avanti Village scoort een 8,5 uit 10, op basis van 115 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Avanti Village****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Avanti Village**** in Paphos (Pafos), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 100 vakantiefoto's van Appartement Avanti Village**** vinden. Je kunt 1 video van Appartement Avanti Village**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Cyprus. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Paphos. Vergelijk Appartement Avanti Village**** met andere accommodaties in Paphos (Pafos).

114 beoordelingen over Avanti Village****

Uitgebreid ruim complex, ruime appartementen
Mari en Petra
25-10-2011 Ruime appartementen, zeker voor 2 personen.
Voldoende schoon. Wel erg gehorig,de (slaap) banken en de bedden zijn erg hard, geen zitcomfort.Inrichting park is mooi, goed onderhouden. Handig is dat je tussendoor naar Avanti paza kunt lopen, Ocean Basket is een goed visrestaurant (wel even reserveren) en bij Fiesta kun je een lekkere burger eten, cocktails heel goedkoop.Een stukje verder op zijn nog een aantal goede restaurants; Cavallino
Goede service, lekker eten; the lodge (zuid-afrikaans) als je een echt lekkere steak wilt.
Rib shack uitgesproken slecht.
Gratis WiFi in de lobby en bij Fiesta.
Boek het ontbijt bij aankomst in het hotel, dat is voordeliger dan direct bij de boeking (€4,- p.p.)

met jonge kinderen, Okt. 2011
Goede appartementen voor gezin
Jose
7-11-2011 Wij verbleven hier in de herfstvakantie, heerlijk weer iedere dag zeker 25graden. 's morgens een goed ontbijt. Het diner in het hotel is ook aan te raden. Mijn kinderen hebben genoten van het zwembad, ook het binnenbad. Een excursie naar het bad van Aphrodite en een wandeling over schiereiland akamas is erg mooi. Paphos zelf ook met de Romeinse opgravingen.
Avanti is aan te raden. Neem wel een theedoek mee (handdoeken liggen er voldoende, badlakens af te halen bij de receptie). Het zijn 2 kamerappartementen, waar je makkelijk met 5 personen in kunt.

met partner, 2011
Super complex!
ezziedj
3-10-2011 10 dagen in Avanti Village geweest. Nadat ik hier eerder 1 nacht had verbleven, nogmaals teruggegaan. En heb hier zeker geen spijt van gehad. Wat een top complex is dit. Super ruime appartementen. Heel vriendelijk personeel, van de receptiemedewerkers, tot de schoonmaaktsters. 1 van de receptiemedewerkers spreekt ook Nederlands. En ze helpen je bij alles wat je maar wilt weten.
Het zwembad is heel relaxed. Toen wij er waren, waren er voldoende bedjes, ondanks dat het comlex (zo goed als)vol was. Ook worden er elke dag (behalve zondag)activiteiten georganiseerd zoals boogschieten, waterpolo, volleybal etc. Niets opdringerig, geheel vrijblijvend.
Naast het comlex het plein met diverse restaurantjes en barretjes, maar ook de gehele weg naar de centrum (ca. 25 min lopen, of met de bus) volop eetgelegenheden.
Het enige minpuntje vonden wij het strand. Niet echt mooi, veel rotsen en weinig echt zand,maar ook hier kun je prima vertoeven. Maar het zwembad maakt dit meer dan goed!!

met jonge kinderen, Okt. 2011
Super voor de kindjes
Caroline
5-11-2011 We hebben een heel leuke vakantie gehad in dit hotel met onze 2 kindjes van 4 en 6 jaar. Ruim en proper appartement, supervriendelijk personeel, lekker ontbijtbuffet en heel goede ligging. Het kinderzwembad is super, in de vorm van een kronkelrivier en er zijn ook volop zwembanden en speeltjes gratis beschikbaar. We hebben alle restaurants op de plaza uitgeprobeerd en die waren allemaal heel goed prijs/kwaliteit. Sommige hebben een mini-speeltuintje. We zijn de eerste week van oktober geweest en hebben een hele week stralende zon en 28°C gehad. Was dus een heel geslaagde vakantie

Het echte vakantiegevoel
bzegers
12-10-2011 Appartement zeer ruim, bij aankomst fles water in koelkast. 5 dgn p.w. schoonmaak en wisselen handdoek kan elke dag, ook voor het zwembad. Zelf evt. theedoek meenemen. Eindschoonmaakis incl. Appartement begane grond hebben schaduw, appart. boven niet (afh. van de zonnestand). Ontbijt goed. In 20 min lopen naar Phafos haven over een goed pad langs de zee, ook geschikt voor kinderwagens e.d. Bus elke 15 min. enkel kost 1 Euro, dayticket kost 2 euro onbeperkt bussen. Excursies via lokale aanbieders goedkoper dan via hostess. (Voorb: Jeepsafari Trodos 26,95 Euro + evt lunch 12 Euro.) Via hostess 70 Euro. Goed en redelijke prijzen bij Ocean Basket (3x gegeten) en Little Eatalya (2x)
Beiden gelegen op de Avanti Village Piazza aansluitend aan het resort. Late check out is niet altijd gegarandeerd, op de laatste dag werd onze check out ingetrokken vanwege drukte.

met jonge kinderen, Sept. 2011
Erg comfortabel verblijf
Linda Leussink
26-10-2011 We verbleven hier 3 nachten aan het eind van onze fly drive en dit was een prima plek om onze vakantie af te sluiten. Heel prettig appartement met alles erop en eraan, voor ons en onze baby. In de omgeving lekkere restaurantjes.

Prima appartement
Ellen en Erik
18-9-2011 Je kunt prima uit de voeten met het openbaar vervoer. Bus 611 (Waterpark) gaat naar het appartement, neem een dagticket voor 2 euro en je kunt de hele dag met de bus reizen. Supermarkt: rug naar het busstation staat dan links de straat in. Deze is aanzienlijk goedkoper. Zelf koken in het appartement, neem dan een goed mes en evt een pan mee, want er is alleen een basisuitrusting aanwezig in het appartement. Qua eten niet in de haven gaan eten, is erg commercieel en niet van goede kwaliteit. Wij hebben zelf daar niet gegeten maar hebben dit van andere Nederlanders gehoord. Waar je wel kunt gaan eten is: Ocean Basket, super om vis te eten en reuzebetaalbaar. Ook de sushi was fantastisch en als toetje Baklava of de cheesecake. Spareribs kun je eten bij de Meatfactory. Pizza eten bij Luigi's. Fiesta qua eten overslaan. Leuk barretje aan het strand. Loop langs Captain Hook richting strand, langs hotel, dan rechtsaf en een stukje doorlopen aan je linkerhand. Lekker ijs tegenover busstation.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Aanrader voor jonge gezinnen
Familie Pordon
30-8-2011 We hadden met ons vieren (2 dochters 13 en 16 jaar) in Avanti Village gelogeerd. Onze dochters sliepen op de (prima) bedbanken in de woonkamer. Het zijn opvallend ruime appartementen met een terras (bg) of balkon boven. De kamers werden steeds goed schoongehouden. Prima (geruisloze) Airco.
De appartementen zijn gelegen in een goed onderhouden tuin met veel groen. Lekker groot zwembad. Jammer dat er niet een dieper bad bij is, voor de grotere kinderen. Het buffet-ontbijt was perfect, met genoeg variatie.
Al het personeel doet de uiterste best het je naar de zin te maken. Bij de receptie werkte zelfs iemand die Nederlands spreekt. Het complex ligt iets verder van de oude haven, ca. 20 minuten wandelen, maar er rijden ook bussen. In de direkte omgeving zijn ook restaurants en winkeltjes te vinden.
Een dag excursie naar het Troodos gebergte is een aanrader.
Avanti Village is een echt een aanrader voor gezinnen met (jonge) kinderen!

Fantastisch appartementencomplex
Gieneke Offerman
9-9-2011 Wij (man en vrouw) zijn net terug van een hele fijne vakantie in het appartementencomplex Avanti Village. Appartementen zijn heel groot, schoon en goed onderhouden. Bed heel groot en matras prima, wij hebben er heerlijk op geslapen. De airconditioning werkt ook uitstekend, heb je ook wel nodig, want het was erg warm toen wij er waren. Keukeninrichting wat weinig, geen koffiezetapparaat en een magnetron zou prettig zijn, ook zijn er geen schalen en een snijplank miste ik ook. Ook weinig opbergruimte in de keuken. Verder alleen maar positieve ervaringen. Personeel zeer voorkomend en vriendelijk. De late check-out mogelijkheid ook heel fijn. Het eten (buffet) in Avanti hotel heel goed en lekker. Wij hebben veel bij het zwembad van het hotel gezeten, vonden wij rustiger en meer ruimte.
Omgeving ook leuk en genoeg te doen, naar de haven was lopend ook te doen.
Dit complex is beslist een aanrader voor een goede vakantie.

Mooi complex
Evelien en Hugo
25-8-2011 Wij zijn er 8 dgn geweest!
Appartementen qua inrichting okee, maar het is al wel verouderd(keuken, badkamer)
Wij vonden dat de schoonmaak wel wat te wensen over liet. bv Badkamer vieze spiegel, hoekjes vol stof, wc die niet schoon was, heel vieze wc-borstel.
Bedden en airco prima! televisie met bvn zender.

Zwembad erg druk, je moest er echt op tijd uit, om een bedje en parasol te hebben. Helaas 1.20 meter is max diepte! smorgens was het water heerlijk, smiddags vies en warm. Bij het zwembad werden veel activiteiten gedaan, aquagym, waterpolo etc.
Heerlijke bar in het zwembad.

Je kunt lopen naar haven, centrale punt, 20min! Of met de bus, dagkaart 2 euro!
de kleine supermarktjes in de buurt van appartement erg duur, In centrum ligt een grote supermarkt, Papantonio, aanrader! Wij hebben vaak gegeten bij FIESTA goed, lekker en snelle service! dit ligt aan het avanti village piazza!

Op Cyprus zijn veel Engelsen.
Al met al wel een leuke vakantie gehad!

met een groep (12)