Hotel Aloe**** in Paphos (Pafos) Cyprus beoordelingen 7.3 | Zoover
24 °C
26 mei 2012
Weersverwachting en klimaat...
Beoordelingen Hotel Aloe****
Poseidonos Avenue, 8101, Paphos (Pafos)
Hotel Aloe
scoort een
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Aloe****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Aloe**** in Paphos (Pafos), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 93
vakantiefoto's
van Hotel Aloe**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
Cyprus
ENSCHEDE - TWENTHE
Van:
Naar:
mei '13
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
mei '13
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
City Search
(12)
alleenreizend
(2)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(213)
ALL
met partner, Mei 2012
"Mooi hotel, centraal gelegen"
Sander
20-5-2012
Wie twijfelt over hotel Aloë; niet doen. Nergens voor nodig. Aloë is een uitstekend hotel. Het eten (lopend buffet) is super goed. En vooral complimenten voor de bediening. We kregen iedere avond keurig een tafeltje toegewezen en konden direct drinken bestellen. Dat hebben we wel eens anders meegemaakt bij andere hotels. Er is elke avond een bepaald thema (Cyprus, Frans, Italiaans, etc.) en 1 keer per week live muziek! Het zwembad is heerlijk en groot. Je kunt je badlaken wel thuis laten, want die krijg je van het hotel te leen. De badkamer is inderdaad wel wat gedateerd. Op zich is de kamer verder prima vonden wij. Het hotel ligt wel een aan drukke weg, vooral aan de voorkant is dat gehorig. Wij hebben nergens last van gehad, want wij hadden een kamer gericht op het zwembad. Er zijn veel Engselen en Russen, maar dat is op het gehele eiland zo. Sfeer was prima! Kortom, reserveren!
met partner, Mrt. 2012
"RAMP"
Frank
23-3-2012
Ontbijt met geperst varkensvlees dat zou dan spek moeten voorstellen??
Avondeten wat afgekookte vis (als er al is) stukjes stoofvlees en wat salade en tomaten (die dan nog ontvrozen zijn) wat gemengde aardappel salade met de overschot van het ontbijt onder echt ZIELIG.
Hotel kamers dringend aan vernieuwing toe,vloerbedekking vol vlekken, gaten in de gordijnen, deuren die niet meer sluiten voegen die gelost zijn je noemd het maar op. zwembad stenen liggen los, handoeken zijn uit de griekse oudheid (versleten) enfin zoals trouwens heel het hotel. Volgens een restaurant eigenaar was het hotel vroeger maar een 3 sterren ik zou zelfs nu zeggen max. 2 sterren... Enkel de bediening was ok, en de kamermeisjes kuisen op hun best...AFRADER of je moet het HEEL goedkoop kunnen boeken, de ligging is ok. MAAR geen zeezicht boeken er ligt een drukke baan tussen het hotel en de zee
met partner, Okt. 2011
"Voor herhaling vatbaar"
corrie&ben
15-11-2011
Het hotel is rustig gelegen aan de kust route. De bus stopt vlakbij en lopen naar de haven is een kwartiertje.
Het personeel aan de receptie is vriendelijk en behulpzaam. Het schoonmaken enz. van de kamers is goed en om de dag schone lakens en iedere dag een badlaken en handdoeken. De kamer is standaard ingericht en netjes/functioneel.
Het ontbijt is zeer uitgebreid evenals de thema avonden voor het diner. Inderdaad is de eetzaal groot en om 19.00 uur nog al vol. Iets later op de avond is er plek zat. Ook daar doet het personeel z'n uiterste best om het je naar de zin te maken. De keuken is prima en afwisselend. Iedere avond een zeer uitgebreid buffet van goede kwaliteit.
Het grote zwembad is schoon en er zijn voldoende ligbedden en parasols (gratis) Het zandstrandje is aan de overkant van de weg (150 mtr lopen) waar ook parasols enz. te huur zijn, twee goede zoetwaterdouches en omkleedruimte. Natje en droogje is daar voldoende te koop.
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Aloe***...
Verklein aantal aanbieders
met partner, Okt. 2011
"Genoten!"
Ana
28-10-2011
Hotel Aloe is inderdaad qua inrichting wat verouderd.. (ook geen designhotel uitgekozen tijdens het boeken) en het tapijt was in de gang toch echt wat vlekkerig.. (gelukkig minimale tijd in de gangen doorgebracht) maar hotel Aloe is ook een zeer schone kamer hebben! En personeel wat tijdens het ontbijt letterlijk rond rent om iedereen te behagen! Wij hebben absoluut geen klagen over het hotel. Prima prijs-kwaliteitverhouding.
Verder is de ligging absoluut perfect. Binnen tien minuten wandelen zit je al op de boulevard. Ook is het een leuke route om te lopen omdat je genoeg restaurantjes onderweg al tegenkomt. In het plaatsje Pafos ook meer dan genoeg te zien en doen.
Ook kan je prima op eigen houtje het eiland verkennen met de prima busverbindingen of door bijv. een scooter te huren.
Tel hierbij het heerlijke zonnetje op en dan komen wij toch echt tot de conclusie dat wij een topvakantie hebben gehad!
"Uitstekend verblijf voor enkele dagen in oktober!"
MartijnB
26-10-2011
Het hotel heeft een goede uitstraling aan de voorzijde. Het receptiepersoneel is vriendelijk.
De kamers zijn echter vrij verouderd en hebben een standaard opzet. De bedden zijn hard en de badkamer had geen goede afzuiging, met het gevolg dat er wat schimmelplekken zitten (overigens minimaal, niet storend). De kastruimte is goed, genoeg plek. De schoonmaak is uitstekend, deze zijn 7 dagen per week echt bezig met het schoonmaken van de kamer.
De faciliteiten van het hotel waren we positief over. Het hotel heeft een Engels ontbijt, maar dit is voor ons Nederlands ook prima. Het zwembad is groot en heeft genoeg ligbedden. De airco in de kamer was prima (gratis), alleen de reden waarom een koelkast 3 euro (!) per dag kost was voor mij onduidelijk.
De ligging van het hotel is nagenoeg perfect! Voor het hotel ligt op enkele meters een mooi zandstrand waar een bedje per dag 2.50 kost. Vanaf het strand gaat een mooie route naar het stadscentrum (8-10 min. lopen).
"Goed, gemiddeld hotel"
Sameer (Samber)
Bekijk foto's
24-10-2011
Het hotel ligt gunstig gelegen t.o.v. het centrum van Paphos (+/- 20 minuten lopen naar de boulevard). De kamer was schoon, netjes en eenvoudig. Bedden waren hard en de dekens irritant. Airco was prima. In het zijstraatje zit een mini market waar je koud drinken en snacks kunt halen. Het ontbijt is prima, maar niet bijzonder. Het diner is in buffetvorm en heeft iedere avond een ander thema. Prijs van het buffet is aan de hoge kant (17,50 EUR p.p.) en de zaal waarin je eet is sfeerloos. Voor minder geld kun je lekkerder en leuker eten aan de boulevard of bij de haven. Ook het eten bij het restaurant bij het zwembad is prijzig (bijv. 3,27 EUR voor een bordje patat!). Busverbinding naar de boulevard/haven is zeer goed. Voor 2 eurEUR p.p. heb je een dagkaart waar je ook mee naar Coral Bay of oud-Paphos kunt reizen. Bussen rijden frequent (4 tot 6 keer per uur). Een prima, gemiddeld hotel maar geen 4 sterren waard. 3 Sterren vind ik realistischer.
"Prima hotel met prachtig zwembad"
Nijenmanting
5-10-2011
Hotel Aloe in Paphos is ons prima bevallen. We hadden een kamer op de derde (bovenste) verdieping met uitzicht over de zwembaden met op de achtergrond de bergen. Echt schitterend! Kamer (met airco) was netjes en schoon, wel iets verouderd. Elke dag schone handdoeken. De ligging is op loopafstand van Kato Paphos, de gezellige boulevard met vele terrasjes.
Het ontbijt was gevarieerd en ruim voldoende met natuurlijk die heerlijke Griekse yoghurt. Het diner had elke avond een ander thema, dus voldoende variatie. Het personeel is klantvriendelijk en behulpzaam. Kortom, echt een aanrader!
"Voor herhaling vatbaar"
Thomas & Marijke
Bekijk foto's
22-9-2011
Wij zijn 20-9-2011 terug gekomen van een geslaagde vakantie op Cyprus (15 dagen). Het hotel is misschien wel wat gedateerd een nieuw stukje tapijt in de gangen en kamers zou geen overbodige luxe zijn. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt en dinner is uitstekend verzorgd. Een min puntje is dat je de koelkast moet huren. Het hotel ligt op een prima plek om daar vanuit met een auto het eiland te verkennen maar let op men rijd daar links. Neem een europese stekker mee voor de stroom. Dit hotel cq wanneer je met de bus naar het centrum gaat zijn rolstoel vriendelijk. Je kunt voor € 2,00 p.p. de gehele dag vrij reizen met de bus. Een zeer geslaagde vakantie gehad op het eiland Cyprus.
Thomas & Marijke
met jonge kinderen, Sept. 2011
"Goed hotel en prima ligging"
SH
16-9-2011
Wij zijn net terug van 10 dagen Aloe. Het is prima hotel met vriendelijk personeel. Wij reisde met een baby van 9 maanden. Kinderbedje stond al klaar op de kamer toen we aankwamen, tevens extra handdoeken voor de kleine.
De kamer was simpel, maar goed en schoon.
Het zwembad was ook goed, wc's waren schoon en ook nog extra doucheruimte. Tevens genoeg bedjes beschikbaar.
Het ontbijt was prima te doen, niet veel brood keuze, maar thuis eet je ook niet elke dag wat anders.
Dineren hebben we in het stadje gedaan. Heerlijk eten overal.
"Prima te doen"
BBB en WWB
30-8-2011
We zijn gisteren terug gekomen van een weekje Aloe, waar we met gemegde gevoelens naar toe gingen. Wisten niet wat we konden verwachten aangezien de meningen nogal verschillen. Onze kamer was netjes en we kregen elke dag nieuwe handdoeken.Het bed was inderdaad hard, maar daar wen je echt wel aan... Het ontbijt hebben we qua brood beperkt tot geroosterd witbrood, en verder was dat prima. Het diner was niet heel uitgebreid, maar er was elke dag wel iets lekker bij en de toetjes waren zalig. Als je het personeel groet zijn ze vriendelijk terug. Ik snap niet dat mensen zo lopen te zeuren over de vloerbedekking in de gang hoor, wat heb je daar nou te zoeken. je loopt er alleen even langs. De gezelligheid was vlakbij in het gezellige haventje en al met al was het een prima vakantie. Als je echt alle luxe wilt en meer keuze in wat je kunt eten moet je gewoon een 5***** hotel boeken...betaal je ook de helft meer. Nee hoor ondanks dat het wat verouderd is is Aloe een prima hotel.
volgende
RSS feed
Kaart
Bekijk op kaart...
Kopieer onderstaande link
Bezienswaardigheden in Paphos (Pafos)
Tombs of the Kings
Archeological Site
Old mosaic floors
Paphos Castle
Agia Salomonis Paphos
Amphitheatre
Aphrodite's Rock / Petra tou Romiou
Informatie over Paphos (Pafos)
Weer Paphos (Pafos)
Kaart Paphos (Pafos)
Foto's Paphos (Pafos)
Video's Paphos (Pafos)
Vraag en Antwoord Paphos (Pafos)
Italië
Nederland
Polen
Griekenland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie