Aparthotel Akteon Holiday Village**** in Paphos (Pafos) Cyprus beoordelingen 7.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 4.868 bezoekers online
Home > Cyprus > Paphos > Paphos (Pafos) > Aparthotel Akteon Holiday Village****

Beoordelingen Aparthotel Akteon Holiday Village****

10 februari 2012

6,6
Aparthotel Akteon Holiday Village**** Paphos (Pafos)

Aparthotel Akteon Holiday Village scoort een 7,4 uit 10, op basis van 49 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Akteon Holiday Village****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Akteon Holiday Village**** in Paphos (Pafos), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 27 vakantiefoto's van Aparthotel Akteon Holiday Village**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Cyprus. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Paphos. Vergelijk Aparthotel Akteon Holiday Village**** met andere accommodaties in Paphos (Pafos).

1 2 3 4 5 volgende

45 beoordelingen over Akteon Holiday Village****

met vrienden, Okt. 2011
Bijzonder en tegenstrijdig
niek vd kolk
28-10-2011 akteon holiday village roept bijzondere gevoelens op die met name heel tegenstrijdig zijn
zoals :
mooie ligging,prachtig zwembad,vlak bij de zee (waar je overigens niet te water kan)
de schoonmaaksters zijn heel vriendelijke en er wordt ook prima schoongemaakt.
De bediening (we zaten half pension) is heel onpersoonlijk,soms randje onbeschoft.
Het was niet de bedoeling dat we buiten gingen eten (onder afdakje )..er werd met 25 graden alleen binnen gedekt......is toch wel heel raar....hoezo de klant is......
Het eten is nogal middle of the road...na een paar dagen lijkt m.i. alles op elkaar.
De kamer was prima,ruim met een fijn terras...
de populatie was heel divers...veel Engelsen (brede schoulders en 'n tattoo om een stereotyp te gebruiken) en de nodige Russen,weinig nederlanders. Over het algemeen gedroeg iedereen zich prima,het was gewoon heel rustig...geen geschreeuw of dergelijke....verder is er het nodige entertainment waar je van moet houden zoals 'n bingo .

Een aanrader
corrie
8-10-2011 zeer verzorgde accomodatie,
Zeer mooie omgeving wij hadden zijzeezicht als je voor de eetzaal en het zwembad stond een heel mooi gezicht over zee,vriendelijk en behulpzaam personeel van de bar,obers en eetzaal personeel allemaal even behulpzaam en vriendelijkDe eetgelegen heden waren meer dan voldoende je kon zelf kiezen binnen of buiten eten.
``s middags kon je zelfs kiezen of je in de eetzaal of bij het poolrestaurant wilde eten.
Ook kan je a la carte eten wel reserveren.
De kamers waren zeer verzorgd 5 x per week schoonmaak 3x pw schone lakens enz .
Een zeer kindvriendelijk accomodatie,ik heb nog nooit zo een team gezien dat zo begaan is met kinderen ,alle kinderen waren helemaal gek op het team van the kidsclub

Goede all inclusive
Helena
24-9-2011 Dit all inclusive hotel heeft een goede service, ruim appartement, prachtig uitzicht vanaf zonnebed, groot zwembad, lekker eten, leuke entertainment, waar we normaal nooit naar toe gaan, dus dat heeft het animatie team goed gedaan.
Hotel ligt wel afgelegen, maar voor 2 euro koop je dagticket bus naar Paphos.
In haven kun je goedkoper excursies boeken dan bij resiorganisatie.

Hotel gelegen aan zee
anmar
16-11-2011 Mooi uitzicht op zee. Bushalte op loopafstand, dagkaart voor € 2,00. Wandelpad langs kust. Goede kamers, redelijk schoon, kan beter. Veel mieren. Handdoeken zijn klein, worden niet dagelijks gewisseld en ruiken muf. Animatie 's avonds leuk. Eten niet veel keus, maar is wel goed. We zouden hier niet nogmaals heengaan.

met oudere kinderen
Vriendelijk personeel,kort bij centrum,hygienisch
Ioanna Morfinos
26-11-2010 Hotel was mooi gelegen, mooie uitzicht van de zee. Het centrum was makkelijk bereikbaar, om het kwartier waren er bussen op wandelafstand.Centrum niet ver. Het personeel was ook heel vriendelijk wanneer je vragen had enz. Proper hotel. Lakens werden dagelijks veranderd.

alleenreizend
Zeer aangenaam Hotel
Werner Van Asch
13-10-2010 Dit hotel is een aanrader. Qua keuken misschien niet de meest uitgebreide keuken maar zeer verzorgt en creatief. Er wordt vooral met seizoensprodukten en lokale produkten gewerkt
Mooi en verzorgd zwembad, nette ruime kamers, ruime ligweide rondom het zwembad; gevarieerde animatie; goeie kwaliteit van de lokale alkoholische dranken en lokale bier; zeer vriendelijk personeel; goeie snackbar, behoorlijke porties; zowel in het voorjaar als het najaar mooi weer; juli en augustus heet;
Let wel 5km verwijderd van het centrum van Paphos. Goeie en regelmatige verbindingen met openbaar vervoer.
Als belgisch reisagent kan ik u dit hotel zeker aanbevelen
Prettige reis

met partner, Juni 2010
Zalig!
Sher
5-7-2010 Onze eerste indruk van het hotel was 'Waar zijn we nu terechgekomen?!' We waren voor het hotel gedropt en moesten een 150-tal meter afleggen voor we aan de receptie waren. Eenmaal we in het hotewaren, zagen we de bar en het zwembad en het maakte het helemaal goed. Een klein gezellig hotelletje met een zeer familiale sfeer, het personeel zijn o zo vriendelijk: die in het restaurant, een vooral achter de bar. Iedere dag zijn er activiteiten georganiseerd, iedere avond zijn er shows (exotische vogelshow, karaoke, vuurshow, griekse dans,..) Wat wel jammer was, was de ligging, het was een beetje ver van alles alhoewel het aan de zee ligt naast tientallen andere hotels. Maar in het hotel zelf waren er achtiviteiten genoeg en je zou je daar nooit kunnen vervelen. Een 5tal minuten met de bus naar het stad is zeker te doen. De kamers worden proper gehouden, er wordt om de 2 dagen gekuisd maar je bed wordt iedere dag opgemaakt. Het zijn zeer ruime kamers met een kitchenette en propere badkamer.

met partner, Okt. 2009
Volgend jaar weer!
Jordie
23-10-2009 Zal een hoop bijgeschroefd zijn afgelopen jaren , want als ik alle negatieven beordelingen hier lees.....

Mijn ervaringen waren Bijzonder goed!
Aardig personeel( allemaal Engels sprekend)
Buffet was perfect, veel keus en afwisseling, elke dag een ander Thema.
zwembad werd elke dag gereinigd.
Kamers schoon, elke dag schoonmaak, en lekker ruikende schone Handoeken.
BusHalte in de buurt( 5 min lopen)
als er iets was(kapotte lamp in de douch) werd dit meteen gemaakt.

Personeel kan Russisch spreken , (oost-Europees) dit omdat het alfabet
op een paar letters na overeenkomt met het Grieks.

Puntje, wij hadden alleen ontbijt bij onze vakantie geboekt, dit hebben we daar
omgezet in All-in, omdat we zo te spreken waren over het eten en drinken.

Groeten Jordie(27) en Maike(23)

In orde maar met opmerkingen.
Dirk en Anne Marie
18-9-2009 Matrasje aan het zwemb. (mop van tourop.?)A la carte gewoon gesloten (zonder werken)Cocktailb. ging open ergens begin sep. en is dus niet het hele jr open (verschil=kwaliteit-plastiek(pool) tov glas). Roken op het openluchtresto. Er is een volleybalpl.aan zee. Zand? (de animatie was echter goed).Wel een ton afval van de tuin op -100mr daar. Achter de poolb. gooien ze hun kapotte stoelen naar beneden. Alles makkelijk te bereiken met de bus doch 's avonds géén stapje doen (er is niets). Uw all in is het absolute min. er hangt niets uit, dus navragen.Een koude sandwich vanaf 18 u of een hamburger tussen 15 en 17.30 u(drinks/ijsje ok.Zij hebben een mooi complex maar zijn niet méé. Vraag onmiddellijk uw airco-control bij aankomst of u slaapt niet (20€ borg). Al bij al toch best te doen dit hotel(eten ok en bedden).Rijdt eens naar Nicosia, een specialleke, vergeet de 4x4 tocht, tegenvallend.

Leuke vakantie, maar geen tophotel
2 belgjes
18-9-2009 Akteon Holiday Village is een heel proper en mooi hotel, heeft verzorgde kamers en een mooi zwembad. De receptionistes zijn daarentegen onvriendelijk en spreken niet goed Engels. Waarborg voor Airco (20 E) overdreven, + opgave van privé gegevens en creditcardnummers. Het eten was meestal niet hoogstaand, weinig afwisseling, nooit warm genoeg en gericht op de Engelse bezoekers. De Animatie was heel beperkt en deed niet veel moeite. De mensen aan de poolbar geven we daarentegen een pluim. Het hotel ligt in niemandsland. Er kan wel een bus genomen worden naar de haven (5km)waar gezellige winkels en terrasjes te vinden zijn. Cyprus is zeker de moeite om te bezoeken, er is veel te doen. We hebben vooral zelf met onze vrienden de sfeer gemaakt op het eiland. Akteon was geen slecht hotel maar niet voor herhaling vatbaar!

6,7

alleenreizend (1)