Hotel Natura Beach*** in Coral Bay / Akamas / Polis Cyprus beoordelingen 7.9 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 7.985 bezoekers online
Home > Cyprus > Paphos > Coral Bay / Akamas / Polis > Hotel Natura Beach***

Beoordelingen Hotel Natura Beach***

30 januari 2012

het hotel

Hotel Natura Beach scoort een 7,9 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Natura Beach***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Natura Beach*** in Coral Bay / Akamas / Polis, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 40 vakantiefoto's van Hotel Natura Beach*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Cyprus. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Paphos. Vergelijk Hotel Natura Beach*** met andere accommodaties in Coral Bay / Akamas / Polis.

8 beoordelingen over Natura Beach***

met partner, Aug. 2010
Mooie ligging
katie aleman
20-8-2010 We zijn tijdens onze fly&drive 1 nacht geweest. Het is een klein, rustig hotel met een landelijke ligging. in de buurt is niet veel te doen, dus je hebt wel een huurauto nodig om op stap te gaan. De kamer was redelijk ruim. Het enigste nadeel was dat wij aan een eind van de gang zaten en dat ze de buitendeur openlieten staan 's avonds. Wij hadden dus een kakkerlak in de badkamer (die was onder de deur doorgekomen). We hebben het personeel erbij gehaald en die heeft hem dus voor ons verwijderd.
Het hotel heeft een klein zwembad en ligt direct aan een klein strandje. In het water liggen wel veel kiezels dus wij hebben alleen bij het zwembad gelegen. Bedjes zijn wel toe aan vervanging. Het hotel heeft handdoekenservice bij het zwembad dus dat is wel fijn.

met jonge kinderen, Juli 2010
Verwacht niet te veel van!
Olga Bos
16-8-2010 Wij zijn twee weken in een van de villa's gelogeerd. Met jonge kinderen (2 en 6 jaar) was 't toch niet zo een goede keuze geweest. Het strand is mooi en rustig maar vanwege grote keien erg lastig voor kinderen. Ze kunnen zich beter op een zandstrand vermaken. De villa zelf is duidelijk aan de renovatie toe: schimmel in de badkamers, vieze kleedjes bij het bed, oude banken in de woonkamer, kapotte douche in de badkamer en heel veel mieren en andere "leuke" beesten in de woning (hagedissen, pissebedden, ook grotere mieren). Bij het zwembad en op het balkon zat alles vol vogelpoep (er wonen duiven op het dak), zelfs de ligstoelen waren helemaal vies, moesten wij zelf poetsen. Airco in een van de kamers was 2 keer kapot geweest (zonder airco is 't niet te doen). In de omgeving is er weinig te zien, een huurauto is geen luxe. Wat service in het hotel betreft vond ik 't redelijk maar van beruchte Cypriotische gastvrijheid hebben wij weinig gemerkt (vooral de eigenaren waren erg onvriendelijk

met partner, Mei 2010
Prima hotel
Emmy
12-5-2010 Voor ons was dit onderdeel van een fly-drive. Prima hotel voor één nacht, maar in de omgeving is niet zo veel te doen wat ons interesseerde (cultuur). Het hotel ligt wel fantastisch, direct aan zee.

Leuke plek
Teus van Veen
12-10-2008 leuk hotel met goede kamers en voorzieningen. Leuke landelijke omgeving. Voor wie van rust houdt een aanrader.

met vrienden, Nov. 2006
Petra
28-11-2006 Tijdens een flye and drive hebben we hier een kort maar prima verblijf gehad. Prachtige omgeving en echt een mooi hotel. Wel was het fijn dat we over een huurauto beschikten .
Heerlijke omgeving voor rustzoekers en natuurliefhebbers.

Willem en Monique
8-10-2006 Dit mooie en rustig gelegen hotel is echt een aanrader (als je van rust houdt). Het is gelegen aan een heel mooie baai (helder zeewater, waterschoenen wel nodig i.v.m. deels grote keien/keizels). De omgeving is prachtig, verzorgde hotelkamers en goede service. Het eten is ook lekker en het ontbijt redelijk uitgebreid. Veel producten uit eigen tuin! Je loopt in een klein half uurtje naar Polis waar je een dorpspleintje vindt met winkeltjes, terrasjes en goede restaurants.(Moustakkalis en Chix Chox zijn aanraders). Huurauto is wel noodzakelijk, de drukte kun je dan altijd op zoeken in Paphos! Kortom, heerlijk hotel om tot rust te komen. Wij hebben genoten!!!!

met partner, Sept. 2006
Heerlijk rustig gelegen!
Monique
22-2-2011 Dit mooie en rustig gelegen hotel is echt een aanrader (als je van rust houdt). Het is gelegen aan een heel mooie baai (helder zeewater, waterschoenen wel nodig i.v.m. deels grote keien/keizels). De omgeving is prachtig, verzorgde hotelkamers en goede service. Het eten is ook lekker en het ontbijt redelijk uitgebreid. Veel producten uit eigen tuin! Je loopt in een klein half uurtje naar Polis waar je een dorpspleintje vindt met winkeltjes, terrasjes en goede restaurants.(Moustakkalis en Chix Chox zijn aanraders). Huurauto is wel noodzakelijk, de drukte kun je dan altijd op zoeken in Paphos! Kortom, heerlijk hotel om tot rust te komen. Wij hebben genoten!!!!

Roberto
29-5-2005 Rustig gelegen hotel. Vanuit de mooie tuin met zwembad loop je direct de zee in.
De villa`s zijn erg groot met eigen zwembad. Mooie hotelkamers, van alle gemakken voorzien.
Echt een aanrader voor rust zoekers. Voor jongelui is het te rustig
Het (kleine) dorp ligt op 15 minuten lopen afstand. Je vindt daar veel restaurantjes.