Appartement Bay View in Coral Bay / Akamas / Polis Cyprus beoordelingen 6.9 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.115 bezoekers online
Home > Cyprus > Paphos > Coral Bay / Akamas / Polis > Appartement Bay View

Beoordelingen Appartement Bay View

10 februari 2012

Appartement Bay View Coral Bay / Akamas / Polis

Appartement Bay View scoort een 6,9 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Bay View? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Bay View in Coral Bay / Akamas / Polis, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Appartement Bay View vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Cyprus. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Paphos. Vergelijk Appartement Bay View met andere accommodaties in Coral Bay / Akamas / Polis.

4 beoordelingen over Bay View

met oudere kinderen
Geweldige vakantie? Bay View!
nina
20-2-2010 Bay View in Polis, een geweldige vakantie, daar kun je op rekenen!
Het enige nadeel was dat je appart moest betalen voor de airco in het o zo hete cyprus, maar dat hebben we niet gedaan, of we gek zijn? Wel nee! Gewoon de deuren dichtlaten, dan komt de warmte ook niet binnen en is het lekker koel! Bay View is hartstikke leuk! Behalve voor mensen die zeuren dat ze geen eitje bij het ontbijt hebben, het is toch ook niet all-inclusive? Nee het ontbijt is prima en alles is luxe genoeg voor mensen met niet al te hoge eisen. Of ik er nog een keer naar toe zou willen? Hell yeah!

Raymond
4-1-2006 Vorig jaar geweest aanrader van Xenonfon Travel uit Breda. Viel ons bitter tegen, eten slecht, appartement viel tegen, weinig te doen. Ook ik adviseer, niet boeken!!

Walter
17-10-2005 Mooi gelegen, mooie tuin. Maar dit alles wordt weer bedorven door de zeer slechte service van de eigenaar. Uit alles blijkt dat de eigenaar het wel best vindt als hij zijn geld van de boeking al binnen heeft. Het eten is zeer slecht (het door ons geboekte halfpension werd na de eerste dag met tussenkomst van de hostess geannuleerd). Aan het eten wordt duidelijk weinig tot geen aandacht besteed. (opengetrokken blikvoer met een bak sla (salade kan je dit echt niet noemen) voor 15Euro per persoon)
Een afknapper. NIET BOEKEN!

met partner, Aug. 2005
Huib Altink
3-7-2006 Prima appartement, vriendelijke mensen, rustig gelegen, voor mij een aanrader

6,3