Hotel Hilton Cyprus***** in Nicosia (Lefkosia) Cyprus beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Hilton Cyprus*****

26 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Hilton Cyprus*****

Arch.Makarios III Ave, 1516, Nicosia (Lefkosia)
Hotel Hilton Cyprus scoort een 9,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Hilton Cyprus*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Hilton Cyprus***** in Nicosia (Lefkosia), geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Cyprus. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Nicosia. Vergelijk Hotel Hilton Cyprus***** met andere accommodaties in Nicosia (Lefkosia).

2 beoordelingen over Hilton Cyprus*****

zakelijk, Mrt. 2010
"Goed hotel"
Jan Lamers
4-4-2010 Ik was er voor twee nachten en het voldeed aan de Hilton verwachtingen. Alleen de douche in het bad is voor de langere Noord Europeaan aan de lage kant. De afstand naar het centrum is beloopbaar, maar wanneer je iets minder tijd hebt, staan er voldoende taxis die je voor een redelijke prijs naar het centrum rijden. Er is een buitenzwembad, maar daar was het nu nog te vroeg voor, bovendien begon men tijdens mij verblijf aan een renovatie te voorbereiding op het zomerseizoen.

met jonge kinderen, Juni 2006
"Goed hotel"
w brouwer
11-6-2009 is alweer enige tijd geleden maar het was echt een geweldig hotel.
mijn man was voor zaken in nicosia en ik ben toen met onze zoon( toen 6 weken) mee gegaan.
het personeel was heel erg vriendelijk en absoluut kindvriendelijk.
mooi groot buitenbad en een lekker binnenbad.
echt een aanrader als je in nicosia moet zijn voor b.v zaken.