Aparthotel Jasmine**** in Limassol (Lemesos) Cyprus beoordelingen 5.6 | Zoover

5,2
4,6
3,3

26 mei 2012

Aparthotel Jasmine**** Limassol (Lemesos)

Beoordelingen Aparthotel Jasmine****

7 Panagioti Tsangari Str, 4047, Limassol (Lemesos)
Aparthotel Jasmine scoort een 5,6 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Jasmine****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Jasmine**** in Limassol (Lemesos), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Aparthotel Jasmine**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Cyprus. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limassol. Vergelijk Aparthotel Jasmine**** met andere accommodaties in Limassol (Lemesos).

21 beoordelingen over Jasmine****

5,5
5,2
4,6
3,3
met vrienden, Juli 2010
"Prima middenklasse appartement"
Mariska
31-7-2010 Van 21 juli tot 30 juli 2010 zijn we op vakantie in Limassol geweest.
Wij hadden een 2-kamer appartement, met een ruime woonkamer en een ruime slaapkamer. De airco werkte goed, maar helaas slaat de airco af als je het raam of de balkondeur open doet. Het vriesgedeelte in de koelkast zat vol met ijs, en dit is de volgende dag gemaakt.
Op de slaapkamer is een kluisje aanwezig, wat erg fijn is om waardevolle spullen in te leggen.
Wij sliepen aan de zwembadzijde, op de hoek richting de drukke boulevard. Als je de ramen 's nachts sluit, heb je niet zoveel last van verkeershinder. De ramen sluiten het geluid goed af.
Het zwembad is een beetje klein, maar heel schoon. Omdat het een openbaar zwembad betreft, komen hier ook lokale Cyprioten. Zij gedragen zich netjes, en wij hebben er geen hinder van ondervonden.
Tip: Vlakbij Jasmine zit een klein restaurant genaamd Santa Maria. De eigenaar is een aardige Cyprioot, en er wordt heerlijk en betaalbaar eten geserveerd.

met partner, Juni 2010
"Zeer slecht appartement"
jos van dijk
16-8-2010 het is een vies apprtement dat bijna nooit
schoongemaakt wordt.
viese ramen van het balkon,het balkon was te klein.
koelkast met veel ijs in het vriesvak.
er lopen veel mieren over de tafel en over het aanrecht,veel stof bovenop de afzuigkap.
naar het oude centrum is het ruim 6 km lopen
maar wel goede bus verbinding.
hostes komt niet in het appartemet je moet haar bellen als je haar moet hebben.
dan maak ze een afspraak met je .
het personeel is ook een beetje lui.
wij zijn met touroperator mee geweest.

hr .j.van.dijk.veenendaal

"Verpest huwelijksreis!"
Sudha en Avinash
5-2-2010 Een drama appartement! We hadden een somber en vies kamertje. De beloofde champagne hebben we niet gekregen. Verder hadden we een smerige douche. Het eten leek net noodvoedsel in de oorlog! Het is zeker geen kamer voor een huwelijksreis. We hebben zelf halverwege overgeboekt naar een ander hotel. Maak die fout niet en ga er niet naartoe!!!!!!!!

met partner, Sept. 2008
"Prima verblijf zonder veel toeters en bellen"
H.J. Fictorie
2-10-2008 De kamers waren ruim en de bedden sliepen goed. de airco werkte uitstekend. Sober ontbijt maar goed te doen. Limassol uitstekende plaats om er met de auto op uit te trekken je kunt alle kanten op behalven naar dezee, die dichtbij is met een aardig strand om te zonnen en een zee om te zwemmen. Overigens had het hotel een uitstekend schoon zwembad!

"Lekker ontspannen"
Anne
4-1-2009 Prima plek, voor een relatief goedkoop budget. Wel handig om een auto te hebben om de buurt te kunnn verkennen. Lopend kan ook, maar dan kom je niet ver.

"H"
Chantal
18-8-2008 Er waren heel veel mieren, verder waren de kamers prima. Ook de airconditioning werkte prima, hoewel dat wel 100 euro per 2 weken extra kostte

"Minpunt"
Chris Olthof
11-8-2008 Vreemde wandcontactdozen waardoor je meegenomen apparaten alleen met een speciale adapter (stekker met twee horizontale en daarboven een vertikale pin) te gebruiken zijn.

Door goede doorluchting van de diverse ramen en winderige klimaat hadden wij de airco niet nodig gehad.

Dag en nacht veel verkeersherrie.
Veel wegpiraten op de aangrenzende weg!

rie van aangrenzende grote weg met vele wegpiraten.

Joyce en Harm
3-7-2008 In de nazomer van 2007 11 dagen in dit hotel verbleven. Wij hadden het geluk dat wij ergens boven in het hotel verbleven. Beneden aan de zijde van de weg is echt slecht. Verder alls zeer sober. Kleine spinnetjes tegen het pafond etc.
Voor ons geen Jasmine weer....

met partner, Sept. 2007
A. van de Braak
24-9-2007 Te veel verkeerslawaai.
Te klein balkon.
Mooie appartementen.
Goede service.

met partner, Aug. 2007
Y. van Amerongen
16-9-2007 door slechte schoonmaak was kamer bij aankomst al smerig,haren op vloer en wanden.Kastplanken moesten eerst worden schoongemaakt (laag stof).ijskast was dusdanig aangegroeid door laag ijs in vriesvak dat deur niet meer dicht kon en de ramen daar was niet doorheen te kijken zo vies.telefoon was te smerig om beet te pakken, onder de bedden waren buiten een laag stof ook nog etensresten en voorwerpen van vorige bewoners vindbaar.Na de hostess te hebben aangesproken, is deze op de kamer wezen kijken en ook geschrokken waarna zij het management hier heeft op aangesproken.Vervolgens is hierna de schoonmaak iets verbeterd. Maar Jasmine is in onze optiek een vies en smoezelig karakter.