Hotel Caravel** in Limassol (Lemesos) Cyprus beoordelingen 6.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Caravel**

26 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Caravel**

Amathus Avenue, 3608, Limassol (Lemesos)
Hotel Caravel scoort een 6,5 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Caravel**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Caravel** in Limassol (Lemesos), geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Cyprus. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limassol. Vergelijk Hotel Caravel** met andere accommodaties in Limassol (Lemesos).

2 beoordelingen over Caravel**

met partner, Aug. 2009
"Simpel hotel, niet te veel van verwachten"
Phil
10-8-2009 Kamers zijn simpel, slechte verlichting, matige bedden, douche niet optimaal of te heet of te koud, simpel ontbijt.
De ligging is ver van het centrum, 10 km, en het ligt tussen twee drukke wegen in.
Als je het hotel alleen gebruikt om te slapen en verder dagjes uit gaat met een gehuurde auto dan is het wel ok.

met partner, Juli 2009
"Wij zouden nog een keer gaan"
Joris
29-7-2009 We vonden de accommodatie best simpel, maar voor die prijs mochten we ook niet meer verwachten.
Het was schoon en staf was vriendelijk en we zaten bij een prachtig strand.
Helemaal toppie!