Vakantie Beoordelingen Limassol (Lemesos) Limassol vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Limassol (Lemesos)

26 mei 2012

Limassol (Lemesos)

Beoordelingen Limassol (Lemesos)

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Limassol (Lemesos). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Limassol (Lemesos). Ben je zelf op vakantie geweest naar Limassol (Lemesos)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Limassol (Lemesos) scoort een 7,4 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 18 Appartementen, 9 Aparthotels, 41 Hotels en 1 Villa in Limassol (Lemesos). Op Zoover vind je bovendien 100 vakantiefoto's van Limassol (Lemesos). Je kunt 2 video's van Limassol (Lemesos) bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Limassol (Lemesos). Bekijk ook andere accommodaties in Cyprus. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limassol.

23 beoordelingen over Limassol (Lemesos)

6,7
alleenreizend, Mei 2012
"Geen verblijf meer in Limassol"
lutgart
21-5-2012 Er is te weinig cultureels te beleven

met vrienden, Juli 2011
"Super gezellig"
Tania
Sfeer
28-11-2011 In de directe omgeving , niet veel te vinden, wij gingen ook enkel voor ontspanning aan het zwembad en vertier 's avonds.

Goeie barretjes en feestjes in Limassol tussen de plaatselijke bevolking

met partner, Okt. 2010
"De zon schijnt altijd"
capelle
Sfeer
23-10-2010 een huurauto is handig ivm Kourios, het binnenland of om naar echt mooie stranden te gaan

alleenreizend, Mei 2010
"Fantastische plek"
Astrid
Sfeer
21-10-2010 Mooi privestranden langs de boulevard, een fantastische toerististishe plaats

"Zeker nog een keer"
riemslag baas
Stranden
17-11-2008 Gezellige omgeving, mooi weer, leuke bars en natuurlijk de geweldige gastvrijheid. Buiten de stad in een klein dorp gezellige mensen die je willen helpen om weer terug te komen naar Limassol.

met partner, Aug. 2008
"Algemeen; ok"
Chris Olthof
Stranden
11-8-2008 Veel winkels met goedkope (wel aardige) dingen.
Veel Russische zaken ten koste van Griekse karakter stad.
2 opties voor Griekse live muziek in restaurant.
Fijne wandelroute langs water.
Druk verkeer.
Mooi strand.

Klaas en Henny Bijl...
17-7-2008 Een mooie stad met veel oudheden leuke en gezellige cafe's
Goede eetgelegenheden in het toeristen gebied.

marianne
Stranden
1-4-2008 Weinig te doen,stil in voorseizoen, pasen 2008. Begint beetje europees te worden qua bouw appartementen, zeg maar Portugal in jaren tachtig. Vriendelijke mensen, kerkjes leuk met authentieke missen en iconen. Saaie stad, weinig te doen. Wij hebben maar klein beetje met huurauto rondgereden. Goede wegen,maar wij vonden links rijden, niet gewend, erg eng en hebben 3 bijna ongelukken gehad. Op en afritten naar snelweg ongeveer 5 m. kort haha. Snelweg rondom eiland, kun je veel touren. Voor kerkjesbezoekrs leuk eiland. Wij hebben prima naar ons zin gehad gewoon inbuurt van luxe hotel in limassol en dat beviel prima. Steden en dorpjes niet veel aan. Op zich: prettig eiland met griekse invloeden en bezoekers ind e vorm van veeeel engelsen en russen, maar nergens negatief. Om terug te komen. Zeker qua klimaat.

Een tevreden vakant...
Stranden
30-12-2007 Limassol is leuk, met zijn winkeltjes alleen geen mooi strand. Maar wel heel gezellig en de cyprioten zijn erg aardig vooral voor kinderen.
Prima naar ons zin gehad. we zijn hier al twee keer geweest en zeker niet de laatste keer.

Familie, Okt. 2007
Nina
Stranden
4-11-2007 Ik ben afgelopen vrijdag uit Limassol terug gekomen en het was er heerlijk. De temperatuur, de mensen, de omgeving. Je komt er wel veel engelsen tegen maar dat is ook wel fijn als je geen grieks spreekt. De mensen daar zijn heel vriendelijk en nemen echt de tijd voor je. We hebben ook een auto gehuurd (links rijden) en na een klein lesje van de verhuurder (bood hij aan) ging het heel goed. Je hoefde de tank niet eens vol terug te geven. Het is wel vroeg donker rond deze tijd dus sta op tijd op (ligt eraan wat je gaat doen). Ze zijn in Limassol wel flink aan het toerisme aan het werken dus je ziet overal hotels enzo verschijnen en internationale restaurants maar dat is eigenlijk ook wel fijn.
Al en met al heb ik een heerlijke vakantie gehad en kan Limassol aanraden.