Appartement Balmyra Beach** in Limassol (Lemesos) Cyprus beoordelingen 8.0 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.980 bezoekers online
Home > Cyprus > Limassol > Limassol (Lemesos) > Appartement Balmyra Beach**

Beoordelingen Appartement Balmyra Beach**

30 januari 2012

Er is nog geen foto beschikbaar

Appartement Balmyra Beach scoort een 8,0 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Balmyra Beach**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Balmyra Beach** in Limassol (Lemesos), geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Cyprus. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limassol. Vergelijk Appartement Balmyra Beach** met andere accommodaties in Limassol (Lemesos).

3 beoordelingen over Balmyra Beach**

Jaap
18-9-2006 Hier geweest van 29/8 t/m 12/9/2006. Beginnen we met negatief nieuws; naast Balmyra word druk gebouwd, zeer lawaaiig. We hebben veel engelsen zien verhuizen naar het Atlantica Hotel, even verderop. Zelf verhuisd naar de 'stille' kant wat een stuk beter was. Vermoed dat eea nog wel een paar maandjes duurt.

Dit buiten beschouwing gelaten is alles verder prima. Vriendelijk personeel, nette kamers. Ga alleen voor het zwembad naar het Atlantica Hotel, 10 minuutjes verderop, is stuk mooier en rustiger. Cyprus is wel wat duurder dan andere eilanden maar even zoeken (rechtsaf) en je kan relatief voordelig uit eten gaan. Restaurant Toscana is ons bv goed bevallen. Een goede bakker (Bake House) zit op 5 minuutjes (linksaf) loopafstand. Veel keus, ook Cypriotische hapjes.

Voor excursies kan je rustig Touroperator nemen. Kan je praktisch overal boeken.

Al met al prima vakantie gehad.

Fam de Vries
18-3-2006 We hebben hier een hele fijne vakantie gehad. Mijn partner dialyseerde in het dialysecentrum in het centrum van limasol wat perfect te doen is. Een aanrader voor nierpatienten die ook eens weg willen.
Het personeel in het appartement complex was bijzonder behulpzaam en vriendelijk. Het enige wat we tegen vonden vallen was de prijzen in de lokale winkels die waren erg hoog. naarmate de vakantie vorderde vonden we andere winkels waar het goedkoper was maar nog steeds ver boven nederlandse maatstaven.

D.Bogaarts
4-9-2003 Dit appartementencomplex is qua accomodatie (de kamer opzich) goed. Echter is er naast het zwembad en de 6 ligbedden aan het kiezelstrand weinig te beleven. Het vertier moet je echt in Limassol zelf zoeken. Een fijne tijd gehad. Het personeel is overigens erg vriendelijk. Als je iets nodig had was het nooit een probleem. Het is verder netjes en schoon.