30-11-2008
wij waren er met een groep van 26 personen, iedereen was zeer tevreden,wie hier klaagd overhet eten is thuis zeker niet veel gewoon, een ruime keuze en altijd vers, het ontbijt te veel, t'was niet goed voor de lijn. Maar dat kon je verhelpen door veel te wandelen langs de mooi aangelegde wandelweg langs de kust , tot in Limassol , het oude centrum, die je zeker eens moet bezoeken. Met een Taxi of auto kan je zeker 14 dagen vullen, er veel te zien, men brengt het niet tot aan het zwembad, deze waren trouwens uitstekend. Ik was reeds 8 maal op Cyprus en dit was een van de betere hotels, zeker voor zijn prijs.
30-10-2008
De ligging is inderdaad niet echt ideaal: te ver van het centrum om te voet te doen en slechts een heel klein strand aan de overkant van de straat. Er rijdt wel een goedkope bus om de 20 minuten. In Limassol zelf is echter weinig tot niets te beleven. Het hotel daarentegen maakte voor ons veel goed: mooie zwembaden, mooie en ruime kamer (wij zaten in het gerenoveerde deel!), vriendelijk personeel en mooie goed onderhouden faciliteiten (sauna, binnen- en buitenzwembaden, bar, tennis- en voetbalveld, ...). Maar vooral het eten was indrukwekkend: koud buffet, warm buffet (18 soorten!), dessertbuffet en kaasplank. Elke avond opnieuw en erg gevarieerd. Ook het ontbijtbuffet mocht er zijn. De dikke en gulzige, vaak ook brute Engelsen moet je er bijnemen. Het hotel op zich is een aanrader, maar georganiseerde excursies of een auto huren zijn noodzakelijk om van de vakantie op zijn geheel een succes te maken.