Hotel Amathus Beach***** in Limassol (Lemesos) Cyprus beoordelingen 8.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Amathus Beach*****

26 mei 2012

Hotel Amathus Beach***** Limassol (Lemesos)

Beoordelingen Hotel Amathus Beach*****

Amathus Avenue, CY-3606, Limassol (Lemesos)
Hotel Amathus Beach scoort een 8,5 uit 10, op basis van 18 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Amathus Beach*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Amathus Beach***** in Limassol (Lemesos), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Hotel Amathus Beach***** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Amathus Beach***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Cyprus. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limassol. Vergelijk Hotel Amathus Beach***** met andere accommodaties in Limassol (Lemesos).

17 beoordelingen over Amathus Beach*****

alleenreizend, Mei 2012
"Voor mij niet meer"
lutgart
21-5-2012 Het hotel ligt aan een drukke weg en een kamer met zeezicht is een must .
Er zijn klassiek ingerichte kamers ( standaard ) en vernieuwde design kamers ( heel wat duurder )

met partner, Feb. 2011
"Mooi hotel met goede service, cyprus nooit meer."
margreet wagenmaker...
16-2-2011 Amathus beach hotel is van binnen een heel mooi modern hotel. De gerenoveerde kamers zijn stijlvol al mag de afwerking soms wat beter.Service is gewoon TOP! Elke dag kamer op orde met alles vernieuwd. Stoelen worden voor je aangeschoven enz. Wij waren er in de winter en konden met het halfpension 's avonds zonder bijbetaling heerlijk alla carte eten. Onbijtbuffet was erg uitgebreid en lekker. De spa is geweldig maar erg duur. Sauna die gratis is is prima maar het bubbelbad is koud...Het hotel is wel heel masaal en er lopen veel Russen en maffiosie achtige types rond. Wat dat betreft niet echt idyllisch of intiem.
Groot nadeel: De steden in Cyprus zelf zijn oerlelijk (en het hotel van buiten ook). Zij beschouwen alleen 2000 jaar oude gebouwen als oud en hebben vrijwel alle mooie en gezellige straatjes uit de vorige eeuwen met de grond gelijk gemaakt en er lelijke flats of hotels neergezet. Dit verpest het verder mooie eiland met inderdaad mooie oudheden echt enorm.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Perfect hotel"
anoniem
1-9-2009 Schitterend hotel na recente renovatie van lobby, restaurants, kamers eerste verdieping. (superior sea view) Moderne design inrichting.
Perfecte service; mede te danken aan de 11 Nederlandse stagiaires!
Kamers hogere verdiepingen zijn niet gerenoveerd; niet aan te bevelen; deze zijn verouderd; dit geldt ook voor de jun. suites.
Minpunten: - zwembad minder geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar omdat het min. 1.40 m. diep is.
- bij halfpension eigenlijk geen keuze in restaurant mogelijk tenzij je genoegen neemt met een tegemoetkoming van 17,50 (terwijl je waarschijnlijk rond de 40 euro voor het HP hebt betaald). Het HP wordt meestal als buffet op het terras gereserveerd; eten regelmatig niet warm.

Anne Laure de Milli...
18-10-2007 Al reeds 3x verbleven in Amathus Beach!! Zeer mooi hotel, adembenemend uitzicht, mooie grote tuin.. Suites met privé zwembad/bubbelbad!! Fruit en comanderia bij aankomst, elke avond ijsblokjes/petit fours/canapé op de kamer (alleen bij suites) Lekker binnenzwembad/fitness ruimte!! De Cyprioten zijn zeer gastvriendelijk & wat ook zeker leuk is.. Er lopen Nederlandse trainees van De Rooi Pannen uit Breda stage!! Zij doen zeker hun best om ons Nederlanders een super vakantie te laten bezorgen!! Volgend jaar ga ik weer naar Limassol, en dus Amathus!!

Familie
frank vroemen
17-8-2007 We hebben er twee huwelijken meegemaakt ( uit de kunst ). Onderstaande beoordeling over dit hotel kan niet als reeel worden beschouwd.
Het enigste nadeeltje was dat de kamer wat klein was geworden door plaatsing van een tweede bed.
Maar dit werd gecompenseerd door het totale verblijf. Bij ontvangst drank en bij binnenkomst van de kamer ( bed open geslagen, attentie op het kussen, slippers en badjassen lagen klaar en een drankje en fruit verwelkomden ons ).
Voorts was de bediening, receptie en het eten van uitzonderlijk kwaliteit.
Dit hotel is van uitzonderlijke klasse ( de tweede dag troffen wij Vickie Leandros aan de receptie welke ter plaatse een concert gaf ) Ik denk niet dat die een nachtje komt slapen als niet alles in orde is.
Al met al een perfecte vakantie en het hotel is beslist voor iedereen een aanrader

Familie, Juli 2007
Van Gucht
5-8-2007 Iets ouder hotel van uitzicht, doch perfect onderhouden met mooi gerenoveerde kamers.
Hoogstaande en verzorgde keuken, vooral in de restaurants à la carte, buffetrestaurant met elke week weerkerende thema's.
Rond de zwembaden en aan zee mooie ligweide met stoelen, parasols en badlakens.
Om limassol en de omgeving te verkennen is een huurwagen de beste oplossing. Het oude amathounda is te bereiken via een wandelpad langs de zee.
Kortom een ideaal hotel voor wie een strandvakantie wenst te kombineren met een beetje cultuur

met partner, Juli 2007
fam van Slooten
12-7-2007 Geweldig Hotel met een hele goede service.vriendelijk personeel,veel faciliteiten,oog voor detail.
Het onbijt en diner was elke dag weer een feest,enorme keus van super verse producten.Door de keuze voor dit Hotel en het prachtige weer hebben wij een super vakantie gehad.Omgeving was iets minder.

met partner, Dec. 2006
renee williams
3-1-2007 dit hotel was echt de moeite waard alles wat in de gids stond was waar. vroeger hadden we het zien liggen een prachtig hotel met een hele goede service en lekker eten en zijn er naartoe gegaan echt perfect elke dag veel eten en drinken en een heerlijke service je voelt je een echte vip

eric
23-11-2006 de uitstekende en 'rustige'ligging in een kamer met zeezicht wordt tijdens het week-end verknoeid door disco-avonden (tot 3u 's morgens) vanuit de benedenverdieping.De andere dagen/nachten waren uitstekend

Ann
27-9-2006 Eind 08/06 geweest in Amathus Beach.
In de vip-brochure stond dit hotel omschreven als honymoon-hotel. Niet dus!!!
Ok, de korting hebben we gehad, daarover geen klagen. Bij aankomst zouden we een honymoonontvangst krijgen. 2 uren wachten voor we de kamer hadden en dan zelf nog moeten gaan vragen naar de beloofde bloemen en aperitief! We zouden ook ontbijt op de kamer krijgen. Alles vastgelegd bij public relations (waar dat moest), zitten we daar om die ochtend te wachten en te wachten... geen ontbijt te zien! Ook op het programma: een honeymoon-diner. Wat hier honeymoon aan was? Gewoon hetzelfde als alle avonden buffet. Enkel één glaasje champagne! Echt een honeymoonsisser noem ik dat!
OK, we zijn zeker geen veeleisende mensen en gaan normaal nooit naar een 5-sterren hotel. Maar als er zoveel beloofd en gestoefd wordt en je ziet niks... Zeker z'n geld niet waard!