Aparthotel Livadhiotis** in Larnaca Cyprus beoordelingen 6.9 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.127 bezoekers online
Home > Cyprus > Larnaca > Larnaca > Aparthotel Livadhiotis**

Beoordelingen Aparthotel Livadhiotis**

30 januari 2012

4,3
Er is nog geen foto beschikbaar

Aparthotel Livadhiotis scoort een 6,9 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Livadhiotis**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Livadhiotis** in Larnaca, geschreven door andere reizigers. Je kunt 1 video van Aparthotel Livadhiotis** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Cyprus. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Larnaca. Vergelijk Aparthotel Livadhiotis** met andere accommodaties in Larnaca.

10 beoordelingen over Livadhiotis**

met partner, Okt. 2010
Goed hotel
Heuker
5-11-2010 Mooi hotel gelegen in Larnaka. Vlakbij de boulevard. De kamers zijn ruim, schoon en modern ingericht. Ramen zijn geluidsdicht. Prima ontbijtbuffet. Eigen parkeerplaats tegenover het hotel.

Goed stadshotel
Teus van Veen
12-10-2008 Prima hotel om de stad te bezoeken. Een en ander recentelijk gerenoveerd. Alles op loopafstand en goed bereikbaar vanaf luchthaven. Parkeren dichtbij goed mogelijk. Met beetje geluk zelfs voor het hotel.
Kamers zijn netjes; veel met balkon voor 's avonds laat leuk om over de stad te kijken. Goed ontbijt dat ook in de tuin kan worden genuttigd.

alleenreizend, Aug. 2007
N.J.O. Trinidad
12-9-2007 De hotel van de buiten kant ziet er niet uit en de liging van het hotel is gelijk aan een drukke straat. De hotel kamers zien er wel aardig uit, Maar daar blijft het ook bij. Het enige licht puntje is dat ze een airconditioning hebben. En de hotel ligt niet ver van de strand. Ik personenlijk ben niet echt tevreden over

met vrienden, Juli 2007
Zeker voor herhaling vatbaar!
Suzanne
4-8-2008 De ligging van het hotel vinden wij super doordat het in de stad zelf zit en toch dicht bij de zee. Het hotel heeft gerenoveerde kamers die ons inziens 4 sterren kunnen halen. Airconditioning was gratis (wij waren er in juli). Ontbijt is in buffetvorm,eenvoudig maar goed. De service is prima. Er wordt goed engels gesproken. Foto's op diverse sites zijn verouderd.
Larnaca is een leuk stadje, voor ieder wat wils, het strand is fijn. Het leven staat in Larnaca ook 's nachts niet stil, waardoor met de deur open slapen minder aangenaam is, maar met de deur dicht, hoor je het nauwelijks.
Taratsa Taverne (naast het hotel) is zeer aan te raden.

met partner, Sept. 2006
Carla de Nennie
22-9-2006 Prima middenklasse hotel, wij hadden een 3 persoonskamer voor z'n tweeën, zag er keurig uit, volgens ons net gerenoveerd.
Ontbijt was keurig verzorgd.
Hotel op loopafstand van strand.
Prima prijs kwliteit verhouding, aanrader voor gezellige strandvakantie.

Daniel
25-4-2006 Goedkoop, netjes, vriendelijk en eenvoudig en daarmee is alles gezegd. Let op er zijn heel wat slechte kritieken van hotels in de buurt. Goed voor een 1e nacht na een vlucht op Larnaca (die stad stelt niet veel voor). Huur een auto bij Cycar Panos rent a car (gelegen vlak voor de vissershaven ten westen van de stad) via internet en trek erop uit!

Suzan
1-11-2005 Livadhiotis ligt zeer centraal naast de Lazaruskerk en aan een zeer drukke weg.
Alle voorzieningen zoals strand, restaurants, café's, supermarkt en pinautomaat zijn op loopafstand. De 2 en 3 kamerappartementen zijn eenvoudig maar wel ruim. (er zijn ook studio's) De receptie is 24-uur bemand en er is mogelijkheid tot internetten in de lobby. De apparmenten worden (bijna) dagelijks schoongemaakt en voorzien van wcpapier. Elke 3 dagen schone handdoeken. Voor de prijs krijg je een zéér redelijke accommodatie.

net terug
28-10-2005 Ik ben net terug en vond het erg slecht. Ons appartement lag precies boven een druk kruispunt, waar de hele dag en nacht druk autoverkeer (met basmuziek) is. Degene waarmee ik was heeft de hele week niet kunnen slapen. We hebben om een andere kamer gevraagd, maar telkens werd er gezegd, kom morgen maar terug... Dus slechte service. We hadden ontbijt voor 39euro gereserveerd, het enige wat je kreeg was een witte boterham die je moest roosteren, en een plakje kaas, jam, en een eitje. Op de boulevard kun voor minder geld heerlijke broodjes krijgen. Kortom.....echt geen aanrader, tenzij je geluk hebt en een kamer aan de rustigere kant hebt. Het was onze eerste keer op Cyprus maar vonden het plaatsje Larnaca erg tegenvallen, hadden het heel anders verwacht, maar smaken verschillen. Ik ben blij dat ik weer thuis ben.
Het was wel prachtig weer...positief puntje...

r. ter voert
18-9-2005 jammer van deze accomodatie dat men ons had overboekt. Betekende voor ons dat we binnen livadhiotis 3 keer moesten verhuizen en zo dus verschillende apt. zagen. Slecht uitgeruste, licht verpouperde appartementen, er wordt weinig/slecht onderhoud gepleegt. Ligt aan een zeer drukke weg (veel file). ligt wel dicht bij zee (net als alle andere accomodaties). Wel vriendelijk personeel. Toch niet meer voor ons!!

H van Drenth
9-4-2005 Zeer vriendelijk. Goed uitgerust.Schoon. Centrum stad. 500 mtr strand. Winkels div klasse in directe omgeving geld automaat 20 mtr .

4,3

alleenreizend (1)